Novinky
Co vše ta příšerná tlama vpradu bude žrát? Spokojí se jen s trávou kolem cesty nebo bude žrát i předcházející chodce 😊?
Gecko moze byt v klude.... bawo z toho zase zrobi nejake mega tluste prasce s rypakom ktore v terene nebude mat sancu ani na nivu nie to este na Gecko
Myslim, ze to bude trhak z obchodniho hlediska. Ale ty snahy o terenni schopnosti jsou komicke. Kdo z majitelu soucasnych Defendru nebo gecek je skutecne vezme do terenu? Mozna nejaky sejk z Dubaje do pisecnych dun. Dejte na to obrovske ledviny, kola jak z autobusu a hranatou karoserii, a lidi se o to poperou
Autor mě přivádí do rozpaků: až dosud jsem žil v patrně hloupém domnění, že class G a Defender jsou off-roady. A nejprve na Novinkách, s třídenním zpožděním na ACZ se dovídám, že jde o SUV.
Mé rozpaky vycházejí z toho, že jejich konstrukce a vlastnosti v těžkém terénu vysoce převyšují vlastnosti např. - abychom zůstali na bezpečné půdě pro pana redaktora - Kodiaka.
Je zřejmé, že jsem se mýlil, Hluboce mýlil. Teď z toho nebudu několik dní spát...
Mé rozpaky vycházejí z toho, že jejich konstrukce a vlastnosti v těžkém terénu vysoce převyšují vlastnosti např. - abychom zůstali na bezpečné půdě pro pana redaktora - Kodiaka.
Je zřejmé, že jsem se mýlil, Hluboce mýlil. Teď z toho nebudu několik dní spát...
Znovu zavadzajuci nadpis.
Crossover (krizenec niecoho a niecoho) nikdy nebude konkurovat off-roadu. Zoberme si crossover/krizenec hatchbacku (alebo kombiku) a off-roadu. Je to krizenec, ktory spaja niektore vlastnosti z obidvoch vychadzajucich aut. To, ze takyto crossover dostal neskor vlastne pomenovanie SUV este neznamena, ze to nie je crossover.
A nieco taketo nikdy konkurovat off-roadu nebude.
V casopise pre gazdinky alebo pre kutilov, by mi takyto nadpis nevadil.
Ale motoristicka redakcia by v tomto mala mat jasno.
Crossover (krizenec niecoho a niecoho) nikdy nebude konkurovat off-roadu. Zoberme si crossover/krizenec hatchbacku (alebo kombiku) a off-roadu. Je to krizenec, ktory spaja niektore vlastnosti z obidvoch vychadzajucich aut. To, ze takyto crossover dostal neskor vlastne pomenovanie SUV este neznamena, ze to nie je crossover.
A nieco taketo nikdy konkurovat off-roadu nebude.
V casopise pre gazdinky alebo pre kutilov, by mi takyto nadpis nevadil.
Ale motoristicka redakcia by v tomto mala mat jasno.
J čemu to je? Nehledě na parkování,tou velikostí. Podívejte se kolem sebe kdo to řídí. Nechci někoho odsuzovat,v autech sedí jeden člověk. A že z toho čiší Čína,to je každému jasné. Brzy bude na přední masce opět cedník co má dneska spousta aut z Asie.
A což teprve mimo ně. 😀