Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Američané se bojí dotknout volantů svých volkswagenů. Jsou ale skutečně v právu?

12 komentářů

Atlis
Tie dotykové volanty VW sú fakt prasárna. Ale keď si kupujem auto, tak snáď viem, do čoho idem, nie?
MarekAbsolon
Tak si to ty americká pyčo prostě nekupuj ne? Bože, vy jste ale palice trumpové.
Th0r
@MarekAbsolon to si koupili za tvyho bideta 🤣👍 mas stejne rozumu jako on 🤣👍 chteli byt ekofrendly, jako bideti pulmozecci. Pan Trump by do nich nasypal 5L V8. Moc se ti to nepovedlo 🤣👍
Jon Bon Novy
Rovnaka cura-kovina ako hranaty volant v pezote.
Nabuduce vymyslia namiesto volantu paky ako do tanku.
Renoo
@Atlis Ono se to může projevit až po delší době používání. V zimě je pohodička, v léte přijde člověk zpocený a se zpocenýma rukama, tak je to jiný. Taky je situace jiná přes den a jiná v noci. Nebo prostě po týdnu zjistili, že se párkrát stalo, že přehmátnutí způsobilo nebezpečnou situaci. V Evropě těžko pochopitelné, protože se rádi necháme necháváme okopávat a kopnout si může celý svět, v USA je to trochu jinak. Tam si kopnout jen tak někdo nemůže a po firmách jde spotřebitel tvrdě. Navíc tam může být, když to řeknu kulantně, stimul nějaké konkurenční automobilky. Pak stačí socky, pár vhodných účtů,... a je to. Jinak třeba kriminálníky, kteří zařídili spoustu mrtvých díky ošizeným emisím taky odhalili v USA. Tam začal Dieselgate. A nepochybně za tím bude minimálně zčásti americká konkurence.
traveldrive
@ptr078 Musí sa to vyrábať a predávať, kým to nebude zaplatené.
Dini
Mně ty dotykový plošky vyhovovaly, mají více funkcí a byly pohodlné. Ale tempomat jsem si při otáčení taky kolikrát aktivoval. Jde to jen v případě, že je zapnutý, je na něm nastavená rychlost, jen je deaktivovaný.
jersey.se
Jen ať si to VW vyžere 😎
ryccardo
@Jon Bon Novy nebo nebezpečný, designově zastaralý půl volant ala Knight Rider, který používá v některých modelech Tesla
ericn
@ptr078 tak kéž by, protože to přetapnutí čehokoliv na volantu bylo opravdu nepříjemné. Taky se mi to pár krát stalo. koncern chtěl zas ušetřit... Taková kravina 😉
ptr078
Nie je tato tema trochu stara a nevhodna do sekcie novinky? Na zahranicnych weboch sa to riesilo tak rok, rok a pol dozadu. Vraj sa vw v usa velmi rychlo dohodol mimosudne a v eu na to hadze bobek a postupne s prichadzajucimi fl budu volanty vylepsene
ptr078
@ericn Tak napriklad golf ma uz po fl lepsi volant. Na jednej strane vyrobcovia priznavaju, ze dotykove plochy, velke displeje su omyl, ale stale to vyrabaju a zmeny su pomale alebo ziadne. Paci sa mi mercedes, ktory kym ako jeden z mala robil mega displej, tak to bolo super. Ked uz pred spolujazdca dava displej kde kto, mercedes tvrdi ze je to blbost 😀