Novinky
MarekAbsolon
3
Tak si to ty americká pyčo prostě nekupuj ne? Bože, vy jste ale palice trumpové.
Th0r
2
@MarekAbsolon to si koupili za tvyho bideta 🤣👍 mas stejne rozumu jako on 🤣👍 chteli byt ekofrendly, jako bideti pulmozecci. Pan Trump by do nich nasypal 5L V8. Moc se ti to nepovedlo 🤣👍
Tie dotykové volanty VW sú fakt prasárna. Ale keď si kupujem auto, tak snáď viem, do čoho idem, nie?
@Atlis Ono se to může projevit až po delší době používání. V zimě je pohodička, v léte přijde člověk zpocený a se zpocenýma rukama, tak je to jiný. Taky je situace jiná přes den a jiná v noci. Nebo prostě po týdnu zjistili, že se párkrát stalo, že přehmátnutí způsobilo nebezpečnou situaci. V Evropě těžko pochopitelné, protože se rádi necháme necháváme okopávat a kopnout si může celý svět, v USA je to trochu jinak. Tam si kopnout jen tak někdo nemůže a po firmách jde spotřebitel tvrdě. Navíc tam může být, když to řeknu kulantně, stimul nějaké konkurenční automobilky. Pak stačí socky, pár vhodných účtů,... a je to. Jinak třeba kriminálníky, kteří zařídili spoustu mrtvých díky ošizeným emisím taky odhalili v USA. Tam začal Dieselgate. A nepochybně za tím bude minimálně zčásti americká konkurence.
Nie je tato tema trochu stara a nevhodna do sekcie novinky? Na zahranicnych weboch sa to riesilo tak rok, rok a pol dozadu. Vraj sa vw v usa velmi rychlo dohodol mimosudne a v eu na to hadze bobek a postupne s prichadzajucimi fl budu volanty vylepsene
@ptr078 tak kéž by, protože to přetapnutí čehokoliv na volantu bylo opravdu nepříjemné. Taky se mi to pár krát stalo. koncern chtěl zas ušetřit... Taková kravina 😉
@ericn Tak napriklad golf ma uz po fl lepsi volant. Na jednej strane vyrobcovia priznavaju, ze dotykove plochy, velke displeje su omyl, ale stale to vyrabaju a zmeny su pomale alebo ziadne. Paci sa mi mercedes, ktory kym ako jeden z mala robil mega displej, tak to bolo super. Ked uz pred spolujazdca dava displej kde kto, mercedes tvrdi ze je to blbost 😀
Rovnaka cura-kovina ako hranaty volant v pezote.
Nabuduce vymyslia namiesto volantu paky ako do tanku.
Nabuduce vymyslia namiesto volantu paky ako do tanku.
Mně ty dotykový plošky vyhovovaly, mají více funkcí a byly pohodlné. Ale tempomat jsem si při otáčení taky kolikrát aktivoval. Jde to jen v případě, že je zapnutý, je na něm nastavená rychlost, jen je deaktivovaný.