Novinky
Ohromující design, čistý a vytříbený, jako by jej stvořil sám Jony Ive. Každá linie působí samozřejmě, jako by odjakživa patřila k našemu vnímání krásy. Minimalismus zde není prázdný, ale naplněný jemným významem, v detailech cítíte noblesu a dokonalost, která povznáší vůz do podoby uměleckého díla 👍
BRAVWO AUDI 👏
BRAVWO AUDI 👏
@psel Ono to celkově ladí asi s čínským vkusem, je to sterilní a nudné... Hlavně to nevypadá jako Audi. Nicméně AUDI je něco jako PLIMA, fejk, co Číňani evidentně rádi 😉
@skejpa co za technologie tam vidíš co Audi v Evropě nemá a co jsou gamechanger? Tipuji že mají stejný marketingový přístup k datům a číslům jako jejich čínská konkurence a tak pouští 600A do 800V nabíječek aby mohli jít na 480kW…
Ja bych si dal pivko, nohy nahoru a počkal až to někde někdo otestuje. A gratuluji k AUDI dobrý nápad jak to oddělit od značky a udělat vlastní fake pro činu.
Ja bych si dal pivko, nohy nahoru a počkal až to někde někdo otestuje. A gratuluji k AUDI dobrý nápad jak to oddělit od značky a udělat vlastní fake pro činu.
Taky cinsky ADIBAS 4-pasikovy.
Mohli to nazvat aspon AUDY.
Aby sa im to v Exceli nemylilo s ozajstnym Audi.
Ved pokial by im software nerozpoznaval velke a male pismena, ani nezrataju spravne, kolko ktorych predali.....
Mohli to nazvat aspon AUDY.
Aby sa im to v Exceli nemylilo s ozajstnym Audi.
Ved pokial by im software nerozpoznaval velke a male pismena, ani nezrataju spravne, kolko ktorych predali.....
@Horký Rom
Cikáne, proti gustu žádný disputat, když se Vám to líbí proč ne.
Já bych ten vzhled tedy do nebes vůbec nevynasel, za mne to moc hezké a elegantní není.
Cikáne, proti gustu žádný disputat, když se Vám to líbí proč ne.
Já bych ten vzhled tedy do nebes vůbec nevynasel, za mne to moc hezké a elegantní není.
@psel
Vážím si Tě, příteli, ale víš, jak se říká: sto lidí, sto chutí.
A jsem přesvědčen, že kdyby měl Dieter Rams navrhnout Audi roku 2025, nebylo by od tohoto vzhledu daleko.
Vážím si Tě, příteli, ale víš, jak se říká: sto lidí, sto chutí.
A jsem přesvědčen, že kdyby měl Dieter Rams navrhnout Audi roku 2025, nebylo by od tohoto vzhledu daleko.
Na Audi celkem děs a to jak zvenčí, tak uvnitř. Na první pohled vše z laciného plastu a s minimem ovládacích prvků, ale asi to tak v Číně chtějí 😉 Ještě, že to tam i zůstane, to by bylo rozčarovaných zákazníků. Nejvíc asi z dojezdu, i v Číně chce být evidentně zákazník klamán...
@psel Inu pokud tam dokázou dát až 500kW, tak to logicky na 800V platformě musí být přes 600A. Ale to není nic špatného. Ty baterie jsou na to stavěné. A vzhledem k tomu, že to je skoro dvojnásobek, než co Audi nabízí v Evropě (a to jen u pár modelů), tak to je celkem gamechanger za mě.
Navíc tohle žádná baterka nevydrží, takže závisí na tom, jak dlouho tam těch 500 nebo 400kW uvidíš. Ve finále to bude pod minutu rozdílu v čase a to mi jako gamechanger fakt nepřipadá.
EDIT: Tak 500kW jde jen v Číně protože tam pouštěj přes 600A z 800V nabíječek. Zeekr se tam chlubí 480kW, V Evropě ale to samé auto jen 380kW. Takže tvůj gamechanger se rozplynul po cestě z Pekingu do Evropy.