Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kombík Audi s výkonem vyšším než RS6 za méně než milion? Existuje!

9 komentářů

Horký Rom
Ohromující design, čistý a vytříbený, jako by jej stvořil sám Jony Ive. Každá linie působí samozřejmě, jako by odjakživa patřila k našemu vnímání krásy. Minimalismus zde není prázdný, ale naplněný jemným významem, v detailech cítíte noblesu a dokonalost, která povznáší vůz do podoby uměleckého díla 👍

BRAVWO AUDI 👏
psel
@skejpa co za technologie tam vidíš co Audi v Evropě nemá a co jsou gamechanger? Tipuji že mají stejný marketingový přístup k datům a číslům jako jejich čínská konkurence a tak pouští 600A do 800V nabíječek aby mohli jít na 480kW…
Ja bych si dal pivko, nohy nahoru a počkal až to někde někdo otestuje. A gratuluji k AUDI dobrý nápad jak to oddělit od značky a udělat vlastní fake pro činu.
psel
@Horký Rom promiň ale teda tady fakt zásadně nesouhlasím. Je to strašný.
psel
@ericn souhlas pro Čínu vyráběné v Číně. Zezadu je teda hnus velebnosti…
ericn
Na Audi celkem děs a to jak zvenčí, tak uvnitř. Na první pohled vše z laciného plastu a s minimem ovládacích prvků, ale asi to tak v Číně chtějí 😉 Ještě, že to tam i zůstane, to by bylo rozčarovaných zákazníků. Nejvíc asi z dojezdu, i v Číně chce být evidentně zákazník klamán...
vencelín
@Horký Rom
Cikáne, proti gustu žádný disputat, když se Vám to líbí proč ne.
Já bych ten vzhled tedy do nebes vůbec nevynasel, za mne to moc hezké a elegantní není.
ericn
@psel Ono to celkově ladí asi s čínským vkusem, je to sterilní a nudné... Hlavně to nevypadá jako Audi. Nicméně AUDI je něco jako PLIMA, fejk, co Číňani evidentně rádi 😉
Horký Rom
@psel
Vážím si Tě, příteli, ale víš, jak se říká: sto lidí, sto chutí.
A jsem přesvědčen, že kdyby měl Dieter Rams navrhnout Audi roku 2025, nebylo by od tohoto vzhledu daleko.
skejpa
Nádhera. Technologie super. A když to konečně za něco stojí tak si to co? Nechaj v Číně! To by mě zajímalo, jestli to maj od Číňanů zakázané vozit to do Evropy nebo se obávají, že by to neprodali? Nevěřím.