Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Když nějaký potkáte, bude to vzácnost, předpovídá šéf Jaguaru. Má to své důvody

35 komentářů

Michal Chmelař
Já myslím, že jsme to jenom nepochopili. Tohle celé musí být od počátku promyšlená reality show, se scénářem napsaným do detailu předem a uvede to Netflix jako trhák podzimu 2026.
Tak naivní vyjádření přece nemůže nikdo říkat z vlastní hlavy.
Ten obchodní model, co popisu pan šéf americké divize v článku, nedávat slevy, vyrábět tak akorát, "Vneste do toho trochu nedostatku a máte hezký, zdravý byznys", umí v automobilovém světě opravdu pouze Ferrari, nikdo jiný. Tak přeju Jaguaru hodně štěstí, ale nevěřím ...
Lempl Klaun
@ericn Zkouška sirén, koblížku…😋
ericn
Tak tohle nemůže vyjít ani omylem. Zničili tradiční britskou značku a ještě si v tom hoví. Auto je hnus na první pohled a nikdo soudný si toto nekoupí. jeden by zvracel...
Man Ký
@ericn "Kdokoliv má rád auta, do tohoto nepůjde".

kde se tohle rodí?😊
gil54
Jenom za dvojnásobné ceny? Tím dnes už nikoho neohromí, dvojnásobná cena nebudí dostatečnou důvěru. Měli by začít rovnou na pětinásobku.

Potom ho potkat nebude jen událost, ale přímo zázrak.
gil54
@Michal Chmelař

...jen doplním, že u Ferrari na tom jejich image makali bezmála 100 let, včetně trvalé aktivní účasti v F1.

A indickej Jaguar by chtěl jako udělat díru do světa s dlouhá léta skomírající značkou, kterou koupil za 3.50, změnou loga k horšímu, roční odstávkou výroby a kecama o stoprocetní elektroprodukci hnusoty za dvojnásobné ceny? Nevím, co berou, ale také...

...Good luck.
vencelín
Tak obludu co je vyobrazenía na titulce bych ani potkat netoužíl.
ericn
@ryccardo Naopak, za toto bych jim přál krach. Chápu, že z minulosti se žít věčně nedá, ale tahle nechtěná revoluce je bude stát zákazníky. Kdokoliv má rád auta, do tohoto nepůjde. Pozérů se asi pár najde, ale to je neuživí...
jiras_
Jaguar je v křeči desítky let, jestli tímhle krokem dostane ránu z milosti, tak možná i dobře.
Mokrous
V tomhle musí být zvrácený plán na kompletní pohřbení značky Jaguar. A budou to tak asi dělat Indové i Číňani, dokud nám tu nezničí všechno.
Ale když to chceme a necháme to tak...
Koupí si značky, mozky, know-how a pak zavřou krám a přijdou s "vlastními značkami"...
Nebo Nebo
Potkat ho bude vzácnost ne jen kvůli jeho ceně, ale i jeho ošklivým designem, snad se zařadí i mezi nejhnusnější auta na světě doufám, tam patří narozdíl od praktické Multiply.
traveldrive
@Mokrous A nebude to naopak? Dementný majoritný akcionár a vedenie firmy iba počúva pokyny a umýva si ruky... 😉
ericn
@Man Ký ty bys do toho šel? Btw už jen ta počáteční kampaň musela odradit spoustu lidí, hlavně typické zákazníky Jaguaru 😉
Lord Owl
Potkat jakýkoliv Jaguar bude už brzo vzácností... Tihle tomu samozřejmě přispěli hojně...
ericn
@Man Ký Barvu můžeš změnit, karoserii, tvar, pohon nebo styling ne... Je to prostě krok do zapomnění...
Man Ký
@ericn tak vadí ti barva nebo tvar? růžové Géčko od Mercedesu vypadá naprosto příšerně, ale to přece neurčuje, jak bude vypadat v normální barvě😊
reklama? ta je mi ukradená, nejlepší parfém, ze kterýho ženský šílí je Moschino Boy Toy a když jsem viděl reklamu, myslel jsem, že se pokadím smíchy😊

www.youtube.com/watch?…

líbí se mi kupé a líbí se mi neotřelé tvary a tohle je hodně novátorské... přirozeně s 12válcem by to bylo zajímavější, ale... proč ne😊
Mokrous
@ryccardo No a jsi zpět u mého původního příspěvku.
Mokrous
@ryccardo No to víme všichni, co se děje. Otázkou je proč se to děje a co se tají...
Mokrous
@traveldrive Možné je dnes úplně všechno. Nestuduju tento případ do takových detailů a myslím, že to ani není možné jim vidět do hlav. Takže se v tom spíš snažím hledat logiku a ta mi v tomto případě říká: chceme to zničit a jen to debilně okecáváme...
ryccardo
@Mokrous Ono je dost dobře možné, že vedení bude v brzké době vymeteno, protože to dementi zjevně jsou. Výsledky Jaguaru jsou katastrofální.

www.echo24.cz/…eje-o-98-procent
Pepa_007
Teď potkali někteří formuli. To byla vzácnost. 👍👍👍👍👍
Mokrous
@ryccardo Kdybys byl majoritní akcionář, chtěl bys ve vedení firmy nekompetentní dementy? Nebo bys jim dal zadání a sledoval jsi je?
ryccardo
@Mokrous automobilku vedou nekompetentni dementi. Udelali pruser a ted uz jen hledaji jak z toho ven. Jinou moznost nez tenhle vykrik do tmy holt nemaji.
SubaristaSTI STI
@vecernicek2 Jaguary jdou potakt ještě běžne, ale bud jsou to dieslová SUV, XF a XE nebo youngtimery.
SubaristaSTI STI
@jiras_ Je v křeci pouze od té doby, kdy se zcela odkolonil od tradic a začal vyrábět nesmysly jako dieslová SUV. A tohle je definitivní konec.
del42sa
@gil54 a není to málo, Antone Pavloviči ?
ericn
@ryccardo Neokoukaný neznamená dobrý 😉
Man Ký
@ericn já mám třeba rád auta a líbí se mi to víc, než Škoda Octavia. Vlastně víc, než jakákoliv Škoda.
vecernicek2
Nezbývá než souhlasit. Bude to dokonce ještě větší vzácnost, než si šéf Jaguaru myslí. Asi jako když jsem v Praze jednou potkal Saab 9-5 poslední generace v kombíku.
Jan Koneczný
Jinak řečeno: Nas*ali jsme do toho tunu peněz, takže když to nevyjde, padneme se značkou, než bychom uznali, že jsme udělali největší blbost v automobilové historii"
Dokážu si představit, že s tím bude jezdit Kardashianka a pak nějaká ta "only fans modelka"
Protože rebranding pro lidi na které cílí jsou skupina lidí, kteří obvykle nepracují a žijí na dávkách nebo pracují v nějaké neziskovce a v biu mají tunu zájmen a minimálně dvě vlajky (obvykle duhovou a Palestinskou)
Je to fakt škoda. Takhle to zadupat....
ryccardo
@Mokrous protože jsou ve vedení dementi. Nebo je to sofistikovaná cílená snaha jak tu automobilku zničit, ale to mi přijde jako zbytečně velká konspirace.
ryccardo
@traveldrive Hele to auto má neokoukaný design. To se musí nechat. Je to nápaditý a zajímavý. Nevím jestli je to to pravý ořechový pro klientelu, která kupovala Jaguary. To spíš ne, ale v té modré mi to nepřijde humáč.
traveldrive
@ryccardo Je to humáč v každej farbe...
www.youtube.com/…orts/7ta1Cz3aXZc
Lempl Klaun
@Pepa_007 Přesně tak, venceIíne! 🤡
ryccardo
@ericn ta buzna-ruzova vypada hrozne, ale v jiny barve to neni osklivy auto. Je to takovy neokoukany design. Snad neco prodaji a nekrachnou.