Elektromobilita
U nabíječky prý vdechnete víc pevných částic než na benzince. Důvod byste zřejmě neuhádli
35 komentářů
To je taká chujovina... Opäť "článok" za všetky drobné.
@traveldrive ja bych to nazval objektivně neobjektivní bednářovina. Neco se dočte na strankach elektropomatencu a pak to aplikuje na pseudo auto web.
Ale je tu legrace a cim dal vic
Ale je tu legrace a cim dal vic
@traveldrive Asi tak. Nevím jak se s takovou dementní studií srovnávají ortodoxní žrouti všech blábolů o škodlivosti všeho možného na lidské zdraví jako Mikesus, Hendly a DonVito, ale normální člověk nad tím mávne rukou a zasměje se tomu. Nechápu kdo má čas se takovým ptákovinám vůbec věnovat.
@ryccardo
Ještě jste zapomněl na Baru Londona, tak aby se necítil odstrcen.
Ještě jste zapomněl na Baru Londona, tak aby se necítil odstrcen.
@vencelín máš pravdu. Tímto se mu omlouvám. Ono těch e😜ertů je tady víc. Respektive nicků. Kdo ví za kolika z nich je jeden a ten samý vocas.
Dieseldezoláti napřed z@serou vzduch sajrajtem, aby se následně pohoršili nad ventilátory nabíječek, co ten sajrajt rozfukují. "Dobře" oni, je to takové skoro až putlerovské 😁
@Barry Lyndon Až na to, že posledních 15 let vzduch zasírají až na výjimky (hovada co mají vykuchaný DPF) víc benzínový přímovstřiky. To jen tak na okraj, fanatiku...
@Mokrous Takže DPF znáš, ale o GPF jsi nikdy neslyšel? 😉
@Barry Lyndon Oooo jak jsi moudrý. Určitě jsem o nich nikdy neslyšel. Ani to, že se zavedly s cca 10 letým zpožděním oproti dieselům a ani jsem nikdy neslyšel o tom, že hlavním zdrojem benzenu o kterém jsem taky neslyšel, že to je karcinogen, jsou v dopravě benzínové motory, tak nějak z podstaty.
Já neslyšel vlastně nic a jsem strašně rád, že mohu následovat moudrá hesla naftobijců a nemusím u toho myslet.
Já neslyšel vlastně nic a jsem strašně rád, že mohu následovat moudrá hesla naftobijců a nemusím u toho myslet.
@Mokrous Tak dávám jen ochutnat vaší vlastní dieseldezolátní medicínu v podobě pohádky "Moderní diesel už neškodí" (co na tom, že i v té údajně hyperbohaté Praze se to jedničkovými Ovcemi (z valné většiny TDI) jen hemží...).
Asociace benzen&benzín se sice nabízí, ale hlavním zdrojem benzo(a)pyrenu jsou diesely...
Jinak já se přímovstřikových benzínů nijak nezastávám, zlepšit spotřebu o půl litru na sto za cenu daleko horších emisí mikročástic byla imho pěkná kravina a vstřikování by mělo být alespoň kombinované (aby se při nízké zátěži městského provozu přímovstřik pokud možno nezapojoval), dneska mají alespoň ty filtry...
Asociace benzen&benzín se sice nabízí, ale hlavním zdrojem benzo(a)pyrenu jsou diesely...
Jinak já se přímovstřikových benzínů nijak nezastávám, zlepšit spotřebu o půl litru na sto za cenu daleko horších emisí mikročástic byla imho pěkná kravina a vstřikování by mělo být alespoň kombinované (aby se při nízké zátěži městského provozu přímovstřik pokud možno nezapojoval), dneska mají alespoň ty filtry...
@Barry Lyndon Hrušky a jabka. Jak typické. Tak budeme se bavit o moderních dieselech, které jsou opravdu dostatečně čisté, nebo o jedničkových ovcích s komůrkovým systémem a obřími sazemi a nebo o dvojkových, které jsou nejhorší jak kvůli malým sazím, tak kvůli vysokým NOx a proto, že nemají ani DPF ani SCR? Musíš si vybrat na koho chceš plivat. A benzen není asociace ale skutečný karcinogen z benzínu. A BaP zase pro změnu pochází z 95% z topení a další mini% z průmyslu a naprosto minimální množství z dopravy a opět hlavně z generace dvojkových ovcí. Moderní auta zachytí 99% této šmakulády v DPF spolu se sazemi a vedle toho studený benzínový auta ve městě ho taky produkují. Takže ty černobílé soudy fakt miluju.
@Mokrous Až na to že průměrnej věk aut je u nás přes 15 let tak vzduch zasíraj všechny ty starý šroty rakovinomety ve kterejch tu lidi jezděj. Navíc těch nejjemnějšich mikrosazí a mikroprachu kterej z moderních spalováků stále leze je stále dost a ten je ten nejnebezpečnejší protože jaho ostré hrany na sebe vážou karcinogeny a jedy ze spalin je tak jemný že prostoupí i kůží. Ten už nevyrchláte, ten se vám zasekne do plicních sklípků a už tam zůstane. 🤢🤮🤮🤮
@kuk No to jsou mi noviny...
Mně se jen nejvíc líbí fanatický boj proti dieselům, jako rakovinometům, když z benzínů s přímým vstřikem lítají částice taky a navíc vysoké hodnoty CO a především benzenu, který je opravdu karcinogen.
Ano, vím, že největší problém jsou diesely typu PD a pak i CR bez DPF v letech mezi 2000 a 2010 cca. Ty mají nejvíc sazí. Ale ty jedy, které na sebe vážou jsou často z benzínů...
Mně se jen nejvíc líbí fanatický boj proti dieselům, jako rakovinometům, když z benzínů s přímým vstřikem lítají částice taky a navíc vysoké hodnoty CO a především benzenu, který je opravdu karcinogen.
Ano, vím, že největší problém jsou diesely typu PD a pak i CR bez DPF v letech mezi 2000 a 2010 cca. Ty mají nejvíc sazí. Ale ty jedy, které na sebe vážou jsou často z benzínů...
@Mokrous Máš v tom hokej broučku, rakovinomety jsou všechny spalováky bez rozdílu. 💩🤮👎😜🤷♂️
@kuk Broučka si nech pro přihřátý kámoše a hokej v tom nemám. Ráčil sis všimnout, že jsi se zapojil de debaty, kde se řeší diesely? A Já na jejich "obhajobu" jen ukazuju, že v tom nejsou samy a bordel dýcháme i z benzínů a v závislosti na modelovém roku a provedení a teplotě umí být mnoho benzíňáků horších jak diesely. A nejhorší jsou lokální topeniště. Mnohem horší jak auta.
Že jsou tvoje lásky EV lokálně čistý ví dnes každý batole. Jezdí se mi s nimi nádherně. Mají jen jednu "drobnou" vadu na kráse - baterii.
Že jsou tvoje lásky EV lokálně čistý ví dnes každý batole. Jezdí se mi s nimi nádherně. Mají jen jednu "drobnou" vadu na kráse - baterii.
@kuk
Trochu si protirecite.
Ty state motory (jak Vy píšete vraky) v pouštěli mnohem větší částice. Ty nejmenší částice začali vypouštět až nové motory tím, jak u nich rostl vstřikovací tlak.
Trochu si protirecite.
Ty state motory (jak Vy píšete vraky) v pouštěli mnohem větší částice. Ty nejmenší částice začali vypouštět až nové motory tím, jak u nich rostl vstřikovací tlak.
@vencelín Nauč se číst a chápat psaný text. Reaguji na Mokrouse a říkám že vzduch zasíraj i ty starý vraždy co jich tu máme hromadu. Pak mluvím o nebezpečnosti novějších aut a jejich produkcích mikrosazí a karcinogenů.
Navíc jsi si 100% jistý že stará auta vypouštěla jen a pouze hrubou frakci sazí a ne celou škálu frakcí včetně těch jemnějších? 🤔
Navíc jsi si 100% jistý že stará auta vypouštěla jen a pouze hrubou frakci sazí a ne celou škálu frakcí včetně těch jemnějších? 🤔
Rozumní lidé tankují benzín. 🙂👍
Ano víření prachových částic ze spalováků a z topeništ fosilních paliv je problém. Nejvyší čas zbavit se spalování fosilních paliv. 🤷♂️
@kuk Ty máš evidentne úplne iný problém.
Taky by to chtělo zrušit benzínky protože z nádrží vypouštějí 10x víc jedovatých vyparů karcinogenního benzenu než se myslelo. 💩🤮🤢😷👎💀☠️
Gas Stations Emit Ten Times More Benzene Than Previously Recorded
Benzene is a toxic chemical known to be a carcinogen.
https😐/www.indianaenvironmentalreporter.org/…viously-recorded
Gas Stations Emit Ten Times More Benzene Than Previously Recorded
Benzene is a toxic chemical known to be a carcinogen.
https😐/www.indianaenvironmentalreporter.org/…viously-recorded
@kuk page not found Error 404
a kolikpak se vypařuje z nádrží na naftu a kolikpak z nádrží na benzín?
a kolikpak se vypařuje z nádrží na naftu a kolikpak z nádrží na benzín?
Pán preceda, až mi kúpite nejaké EV tak sa rád pridám na Vašu stranu. A áno šecko by som chcel zadarmo.