Novinky
Stellantis má ještě nějakou naději?
V Americe se jim to celkem daří zvrátit, vracejí se k normálním a chtěným motorům, ale v Evropě frčí převečený Peugeot s jednadvojko na padesát způsobů. Tady už dobu zaspali.
V Americe se jim to celkem daří zvrátit, vracejí se k normálním a chtěným motorům, ale v Evropě frčí převečený Peugeot s jednadvojko na padesát způsobů. Tady už dobu zaspali.
"..Vaším nejoblíbenějším obchodem se tak stane ten, který má na svém parkovišti stojany se stejnosměrným proudem. " Kam jsme se to až dostali - o tom, jaký je můj nejoblíbenější obchod, by mělo rozhodovat auto? Já např. mám jako oblíbený ten obchod takový, kde najdu přesně to co hledám. A můj spalovák mne v tom dosud nijak neovlivňoval a nijak mi do toho nemluví. Pozn. pro autora článku: Nejspíš bydlíte v nějakém větším městě, kde je tolik možností nakupování, že si Vaše auto může vybírat, kam půjdete nakupovat. Ale v řadě měst takové možnosti obyvatelé nemají.
@Petr Kozohorský a co teprve když nakupuješ v Košíku nebo Rohlíku...
Jo nejlepší je tankovat, ehm nabíjet, doma nebo v práci. Pokud redakce auto.cz nemá nabíječky v práci, doporučil bych změnu lokace 😁.
Jinak se totiž lepších recenzí na BEV nedočkáme.
Maj teď takový business s těmi 1000+1 Číňany že by si mohli tu nabíječku za 10k pořídit ne?
Jo nejlepší je tankovat, ehm nabíjet, doma nebo v práci. Pokud redakce auto.cz nemá nabíječky v práci, doporučil bych změnu lokace 😁.
Jinak se totiž lepších recenzí na BEV nedočkáme.
Maj teď takový business s těmi 1000+1 Číňany že by si mohli tu nabíječku za 10k pořídit ne?
@psel Tak akurat je na idnes clanok, ze boom fve skoncil a firmy krachuju, tak by v redakcii mohli k nabijacke prikupit apon jeden panel aby pomohli zelenemu cinskemu biznisu.
V tomhle aute jsem nejel, ale nedavno jsem mel z pujcovny na par dni Peugeot 5008 - bylo to s prehledem nejhorsi auto, jakym jsem za posledni roky jel. Ergonomie uplne zoufala, motor (dostal jsem hybrid) naprosto nepochopitelny a hybridni system zdaleka nejhorsi, v jakem jsem jel.
Obvykle za jizdy autum nenadavam, ale tady jsem to delal, az se rodina nestacila divit.
Podle fotek je tady interier prakticky stejny, tj. i ta ergonomie bude stejne spatna. A to jsem jeste nezminil chyby - behem ctyr dni mi jednou uplne zamrzla navigace (vyreseno vypnutim a zapnutim auta) a jednou vubec nefungovaly kamery. Couvat s takovym autem, kdyz v zrcatkach vidite minimum (protoze se na obou stranach "chytre" sklopi a vidite nekam k zadnim kolum, misto za sebe, coz se neda vypnout) a na displeji mate jen cerno s obrysem auta, je velka legrace.
Obvykle za jizdy autum nenadavam, ale tady jsem to delal, az se rodina nestacila divit.
Podle fotek je tady interier prakticky stejny, tj. i ta ergonomie bude stejne spatna. A to jsem jeste nezminil chyby - behem ctyr dni mi jednou uplne zamrzla navigace (vyreseno vypnutim a zapnutim auta) a jednou vubec nefungovaly kamery. Couvat s takovym autem, kdyz v zrcatkach vidite minimum (protoze se na obou stranach "chytre" sklopi a vidite nekam k zadnim kolum, misto za sebe, coz se neda vypnout) a na displeji mate jen cerno s obrysem auta, je velka legrace.
@JirkaVejrazka Cital som vela testov na 3008/5008 a vsetci sa zhoduju, ze ako ev alebo ice je to hlboho podpriemerne auto s peknym dizajnom a kvalitne spracovanym interierom
@JirkaVejrazka Ergonomie je věcí názoru. Sklápění zrcátek se dá vypnout.
@sachs800 To je dobre. Ja to bohuzel nenasel.
Chapu, ze ergonomie je veci nazoru. Ale kdyz musim nastaveni klimatizace za jizdy menit na displeji, je to spatne. Kdyz mi ale pritom jeste vyskoci hlaska "prave vas upozornujeme, ze klikanim na displej za jizdy se nevenujete rizeni" a musis to jeste navic potvrdit trefenim na relativne male tlacitko "OK", aby ses vubec k tomu nastaveni klimatizace dostal, tak uz to neni vec nazoru, ale primo bezpecnosti. Protoze k problematickemu ukonu kdy musis chte nechte snizit pozornost vuci jizde tohle pridava jeste par zbytecnych sekund navic a problem to jen zhorsuje.
Chapu, ze ergonomie je veci nazoru. Ale kdyz musim nastaveni klimatizace za jizdy menit na displeji, je to spatne. Kdyz mi ale pritom jeste vyskoci hlaska "prave vas upozornujeme, ze klikanim na displej za jizdy se nevenujete rizeni" a musis to jeste navic potvrdit trefenim na relativne male tlacitko "OK", aby ses vubec k tomu nastaveni klimatizace dostal, tak uz to neni vec nazoru, ale primo bezpecnosti. Protoze k problematickemu ukonu kdy musis chte nechte snizit pozornost vuci jizde tohle pridava jeste par zbytecnych sekund navic a problem to jen zhorsuje.
Auto je krásné, ale tím to končí. No na mě to působí, že něco takového koupí bohatý muž své přítelkyni/manželce/milence na ježdění do fitka a za kamarádkami. Ty kamarádky budou odvařené z toho, že něco takového nemají a musejí jezdit v blbý nudný Audině.
jak to tak zběžně čtu tak je to fakt solidní krám 😄 Už jen nefungující appka je pro mě něco, před čím bych utekl, i kdyby to auto stálo 500 tisíc. Cenovka podobná jako Kia EV4.... velký fórek od Stellantisu 😄
Jako App se mi sekala v roce 2022 to ano ale dnes to jede jak má.
Jinak výkon - cena.