Testy
Od verze s viceprvkem sem čekal že budu jezdit lépe než verze q2. Bohužel auto je ještě daleko více nudnější. To auto je prostě v normálních verzích tragické. Veloce je skvělé,bohužel díky ceně a nedostatečnému dojezdu nekoupitelné
"Junior Q4 má však něco, co u technicky i velikostně obdobných modelů jiných značek skupiny Stellantis (například u zmiňovaného Peugeotu 200😄 nenajdete. Jedná se o specificky řešený pohon."
Určite? A čo Jeep Avenger 4xe? To je predpokladám to isté a aj z rovnakej továrne. Očakáva sa, že by sa podobný systém mal časom objaviť aj v Grande Pande.
Určite? A čo Jeep Avenger 4xe? To je predpokladám to isté a aj z rovnakej továrne. Očakáva sa, že by sa podobný systém mal časom objaviť aj v Grande Pande.
Sorry Alfo, ale tady je takřka všechno úplně špatně😒
- V tomto segmentu od tebe očekávám nízký hatchback, a nikoliv crossover!
- Montáž tříválcového motoru od PSA je pro milánskou značku prostě nedůstojný, ne-li ostudný
- Když Alfu, tak rozhodně ne hybridní (a už vůbec ne se zkratopohonem!) a v nabídce má samozřejmě být i manuální převodovka!!!
- čtyřkolka s pohonem zadních kol elektbzučákem je snad špatný vtip. Kdo by něco takového chtěl, zvláště pak s takovým nárůstem hmotnosti a ceny?
- cena je vzhledem k použité technice PSA naprosto absurdní
- I kdybych všechny výše uvedené nedostatky byl ochoten tolerovat, určitě bych se nesmířil s chybějící radostí z dynamické jízdy - ta musí být základem každé Alfy, protože to má být její hlavní trumf oproti konkurenci! Kvůli jedinečné radosti z jízdy se přece Alfy hlavně kupují!
Jako plus mi tak zůstává vlastně jen slušný design, což je ale žalostně málo...
- V tomto segmentu od tebe očekávám nízký hatchback, a nikoliv crossover!
- Montáž tříválcového motoru od PSA je pro milánskou značku prostě nedůstojný, ne-li ostudný
- Když Alfu, tak rozhodně ne hybridní (a už vůbec ne se zkratopohonem!) a v nabídce má samozřejmě být i manuální převodovka!!!
- čtyřkolka s pohonem zadních kol elektbzučákem je snad špatný vtip. Kdo by něco takového chtěl, zvláště pak s takovým nárůstem hmotnosti a ceny?
- cena je vzhledem k použité technice PSA naprosto absurdní
- I kdybych všechny výše uvedené nedostatky byl ochoten tolerovat, určitě bych se nesmířil s chybějící radostí z dynamické jízdy - ta musí být základem každé Alfy, protože to má být její hlavní trumf oproti konkurenci! Kvůli jedinečné radosti z jízdy se přece Alfy hlavně kupují!
Jako plus mi tak zůstává vlastně jen slušný design, což je ale žalostně málo...
No, tady je zase nablito... tak ja jdu zase pryc.
🙈
🙈
Musím si vyskúšať Juniora, celkom som zvedavý ako to jazdí. Nepotrebujem ísť šmykom do zákruty a mimo toho, že to s Q4 nefunguje, som sa toho moc o jazdných vlastnostiach vlastne nedozvedel.
Mám s tým ich úžasným hybridom už nejaké skúsenosti, tak šípim, že ani v Juniore to nebude dobré.
Ono vlastne moc nie je o čom, keď o trochu slabší Yaris Cross AWD-i Executive ale s normálnym full-hybridom stojí 30 490 eur a Junior Q4 je za 35 490 eur. V dynamike a športovej jazde sú obe nanič, ale teda keď trvám z nejakého dôvodu na tom pohone všetkých kolies, tak verím, že pri tom Yarise Cross nebudem musieť 6 rokov nič riešiť a ešte ho potom ako tak dobre predám. Nuž, Alfa, nemáš to ľahké. Aj v rámci koncernu mi táto štvorkolka dáva zmysel skôr pri Avengeri 4xe, keďže to zjavne nie je o lepšej stabilite pri športovej jazde ale nejakej pomoci v teréne alebo na snehu. Jeep je aspoň za 29 990 eur (samozrejme, aj to je strašne veľa na malé SUV). Proste Stellantis zas zákazníkov oblbuje. A vôbec, kto potrebuje malú štvorkolku, radšej Vitaru so štvorvalcom. Pekne hoc aj vo fullke s automatom za 26 690 eur.
Mám s tým ich úžasným hybridom už nejaké skúsenosti, tak šípim, že ani v Juniore to nebude dobré.
Ono vlastne moc nie je o čom, keď o trochu slabší Yaris Cross AWD-i Executive ale s normálnym full-hybridom stojí 30 490 eur a Junior Q4 je za 35 490 eur. V dynamike a športovej jazde sú obe nanič, ale teda keď trvám z nejakého dôvodu na tom pohone všetkých kolies, tak verím, že pri tom Yarise Cross nebudem musieť 6 rokov nič riešiť a ešte ho potom ako tak dobre predám. Nuž, Alfa, nemáš to ľahké. Aj v rámci koncernu mi táto štvorkolka dáva zmysel skôr pri Avengeri 4xe, keďže to zjavne nie je o lepšej stabilite pri športovej jazde ale nejakej pomoci v teréne alebo na snehu. Jeep je aspoň za 29 990 eur (samozrejme, aj to je strašne veľa na malé SUV). Proste Stellantis zas zákazníkov oblbuje. A vôbec, kto potrebuje malú štvorkolku, radšej Vitaru so štvorvalcom. Pekne hoc aj vo fullke s automatom za 26 690 eur.
Jako vsechno jakztakz dobry ale proste maly crossover nemuze stat 950... proste nemuze, ne....
Suv na stvorsrubovych kolesach posobi vzdy usmevne ( a je tu hned jasne kolka bije ) ... aspon ze SPZ uz je konecne dole v strede a neposobi ako past na oko ohnuta kdesi na boku predku ... ono to auto je alfou viacmenej len vdaka logu na kapote... inak je to vcelku pekna gulas party hrkalka ... a zaroven technicky krizenec vsetkeho mozneho... aka doba take auta co uz
Je potreba si jasne rict, ze v cerne barve je to vsechno uplne jedno, takova barva na tuhle Alfu na 100% nepatri 😄
@Freddka
Dle mne černá patří max na funebrak, nazavisle na značce auta. Ale pokud se někomu líbí celocerne auto, je to jeho volba že se v něm chce pripekat.
Co však už opravdu nepochopím mít dvoubarevné auto s černou střechou. Dokonce jsem už natrefil na auto, kde ta černá byla na tu střechu napatlana dodatečně, asi dokonce i štětcem 😊.
Dle mne černá patří max na funebrak, nazavisle na značce auta. Ale pokud se někomu líbí celocerne auto, je to jeho volba že se v něm chce pripekat.
Co však už opravdu nepochopím mít dvoubarevné auto s černou střechou. Dokonce jsem už natrefil na auto, kde ta černá byla na tu střechu napatlana dodatečně, asi dokonce i štětcem 😊.
@vencelín mám v autě klimatizaci, doporučuji pořídit😊
@Man Ký
No to je toho. Máme si tady z toho sednout na zadek nebo jaký je důvod Vašeho sdělení?
No to je toho. Máme si tady z toho sednout na zadek nebo jaký je důvod Vašeho sdělení?
@vencelín důvod je ten, že když ji v autě máš vazelíne, nemusí tě trápit venkovní teplota.
@Man Ký
Moncicaku a funguje to i při stání, co?
Nebo máte motor puštěny půl hodiny jen kvůli ač když na někoho čekáte nebo když si dáváte prestavku????
Ty Vaše dětinské představy jsou opravdu hodně simplifikovane.....
Moncicaku a funguje to i při stání, co?
Nebo máte motor puštěny půl hodiny jen kvůli ač když na někoho čekáte nebo když si dáváte prestavku????
Ty Vaše dětinské představy jsou opravdu hodně simplifikovane.....
@vencelín troubelíne vazelíne, jestli v současném parném létě budeš čekat v autě s vypnutou klimatizací, jsi můj hrdina. rozdíl je velmi zásadní, činí to tři stupně
www.denik.cz/…ut-20180719.html
jestli budeš čekat zavřený na přímém slunci půl hodiny bez klimatizace, dočkáš se teplot kolem 50-70 stupňů. ale nezapínej klimatizaci, seš tvrďák, to dáš😊
www.denik.cz/…ut-20180719.html
jestli budeš čekat zavřený na přímém slunci půl hodiny bez klimatizace, dočkáš se teplot kolem 50-70 stupňů. ale nezapínej klimatizaci, seš tvrďák, to dáš😊
@Man Ký Tak to je extrémne logické, vykurovať kabínu auta prostredníctvom čiernej strechy, a potom ju krvopotne chladiť klimatizáciou. To fakt dáva zmysel. Hovorí sa tomu móda alebo štýl nad zdravým rozumom. Pri autách sa to praktizuje s veľkou obľubou a vo viacerých úrovniach.
@traveldrive co to blábolíš? já jsem nemluvil o černé střeše, já jsem mluvil o tmavé barvě auta. rozdíl je zásadní, dělá tři stupně😊 jinak ti garantuju, že můžeš mít sněhobílé auto a stejně bude po půl hodině na slunci jako trouba. proto pořád hlupáčky upozorňují, ať nenechávají nic živého v autě v parném dni.
Tady je něco navíc...
Hlavne hromada prívlastkov v názve. Vyzerá to ako rodokmeň vzácnej rasy, pritom zbastlili bastardíka, ktorý môže byť čímkoľvek, len nie športovým autom a už vôbec nie Alfou Romeo. V Stellantise im ešte stále nedocvaklo, že čínsky systém ignorovať tradičné hodnoty a prednosti značiek a tú istú techniku predávať na X spôsobov lepiť na ňu rozličné logá bez ladu a skladu skrátka nefunguje.
Hlavne hromada prívlastkov v názve. Vyzerá to ako rodokmeň vzácnej rasy, pritom zbastlili bastardíka, ktorý môže byť čímkoľvek, len nie športovým autom a už vôbec nie Alfou Romeo. V Stellantise im ešte stále nedocvaklo, že čínsky systém ignorovať tradičné hodnoty a prednosti značiek a tú istú techniku predávať na X spôsobov lepiť na ňu rozličné logá bez ladu a skladu skrátka nefunguje.
Tuším, že se jedná o nejprodávanější Alfu současnosti, takže pro Alfu to může být na nějakou dobu cesta. Na druhou stranu je to pro mě jako bývalého majitele 3 roky staré 156 a nové Giulietty cesta, která se neprotíná s tou mou. Lituji, že v době kdy vyšla Giulia, jsem ji vzhledem k okolnostem nemohl koupit. Dnes Alfa nemá jediný nový model, který by mě oslovil. Tak jako tak, přeji Alfě úspěch, stále je to můj love brand🍀
Tři válce za milión??
400wh baterie?
Špatně se s tím zatáčí?
Málo místa a malý kufr?
Bez manuálu.
Uvnitř Citroen kam se podíváš.
RZ uprostřed nárazníku?
Za mně tato Alfa rozhodně NE!
Je to bastl všeho co našli v koncernu Stellantis. Předražené něco co není Alfa. Max jen logem.
Škoda, škoda, škoda. 🫣🥺😐😩😫😖
400wh baterie?
Špatně se s tím zatáčí?
Málo místa a malý kufr?
Bez manuálu.
Uvnitř Citroen kam se podíváš.
RZ uprostřed nárazníku?
Za mně tato Alfa rozhodně NE!
Je to bastl všeho co našli v koncernu Stellantis. Předražené něco co není Alfa. Max jen logem.
Škoda, škoda, škoda. 🫣🥺😐😩😫😖
sauto ukazuje celkom počat inzeratov 92000.
Z toho su auta do r 2005 (teda viac ako 20 rokov stare) v pocte 3672.
Pocet viac ako 20 rocnych aut v ponuke je teda cca 4%...
Napriek tomu sa stale riesi zivotnost, aby auto vydrzalo 20 rokov.
Je to hlupost, navyse nie je ani podporena ziadnym realnym udajom.
Áno, jazdí veľa starých áut.
Ale áut nad 20 rokov je absolútne minimum.
Z toho su auta do r 2005 (teda viac ako 20 rokov stare) v pocte 3672.
Pocet viac ako 20 rocnych aut v ponuke je teda cca 4%...
Napriek tomu sa stale riesi zivotnost, aby auto vydrzalo 20 rokov.
Je to hlupost, navyse nie je ani podporena ziadnym realnym udajom.
Áno, jazdí veľa starých áut.
Ale áut nad 20 rokov je absolútne minimum.
A vzhled taky není žádné terno. Tatam jsou ty doby kdy Alfy měly smrnc (napr 33, 75, 164, 155, 159 ale i předcházející modely byly krasne).
Zřejmě pan Moncicak se chce vsi silou zařadit po bok veleslavnych exotu Saska a Debilita, které jest vhodné zcela ignorovat.
Jestli má Sasek jeden nebo víc profilu mně zas tak netrápí. Horší je že většinou k tématu nic nemá a blekota nesmysly, to je ten kámen úrazu.
Diskuse už smrdí jak popelník v nonstopu, ale o tak nádherným kousku, jako je Alfač Junior, ani čárka. Zato Standa Vazelín a ukrajinský tragéd Ševčenko1 tu roztáčej svůj ubohý cirkus. 🤡
😊, dobře Vy na něj!
Plácat blbosti, to Vas užije, ze Moncicaku 😊.
Jako by byly jen dvě možnosti, buď 3 hrnek nebo 12 hrnek a nic mezi tím. Slyšel jste o existenci 4 válců v různých kubaturach, případně 5 válců v různých kubaturach????
Koukám že chcete zformovat Agiu Triadu v sestavě Šašek, Debilito, Moncicak 😊.
protože nároky jak hrabě a drandíš vydechlý MPV, z čehož by se mohlo zdát, že si zase tak moc nepotrpíš jak bys rád, aby sis potrpěl😊
Moncicaku, jedna věc jsou špičkové údaje výkonu a, hnacího momentu na papíře. Druhá věc je reálná kultivovanost a spolehlivost motoru a v tomto je většinou více valec lepší než nasupený 3 val.
Dále více valec má větší rezervu při vyšší zátěži (jízda do stoupání, jízda s plné lozenym vozem, jízda s přívěsem) než doply 3 hrnek, kterému v takovýchto situacích brzo dojde dech.
Předpokládám, že se shodneme na tom, že Atmosfericky více valec bude mít větší předpoklady sloužit déle než komplikovaný preplnovany motor s výkony na hrinici svých možností.
Vidim to podobné.
Budiž, za mne ale dobrá 1,6 by byla ideál. Základ 1,4 a vrchol 1,8.
To emisní priskrceni je i na tom doplem 3 válci.
Základní atmosférický benzín 2,0 s výkonem 85 kW na tohle veliké auto prostě nestačí, a i kdyby jste si jej koupil jen na krátké popojíždění třeba po městě, poznáte, že bude mít stejnou spotřebu jako 1,8T. Ve srovnání s ním není ani tak spolehlivý, často jej trápí vyšší spotřeba oleje, hlavně při vyšších nájezdech.
Ty ostatní bláboly nekomentuju, nikdy jsi s tím ani nejel a argumentuješ jak křovák, nejlepší na otop je oheň v místnosti s dírou ve střeše, protože se na tom nemá co pokazit😊
Atmosférický motor třeba od Porsche s výkonem vyhoněným ad absurdum v poměru k výkonu může mít svoje kouzlo, kdekoliv jinde už je prostě přeplňovaný motor daleko příjemnější na jízdu.
Moncicaku, zrezliky neprovozuji, to je vše co Vám k tomu mohu říci.
Když myslíte Moncicaku, hádat se s Vámi nemíním.
není všechno zlato, co se třpití😊
Není všechno preplnovani či bzucive zlato co se trpyti.
Mussim uznat že jste stejný moula jak Šašek a Debilito.
Nikoliv Moncicaku. Na koktejl ledniček a telefonu v podání barmana z Elektroworldu nelze reagovat jinak, který se tu snažíte servírovat na webu o autech (které s lednickami ani telefony nemají nic společného) .
Respektive zbývá jen dodat "Protřepat, nemichat'.
Taky jsem jezdil s preplnovanym zážehový motorem a jelo to stejně jako stejně výkonná atmosféra (což je logické). S bonusem většího rizika poruch. No neberte to......
prej "což je logické"😊 logické je, že jsi mistr světa ve lhaní do kapsy.
Moncicaku, pro blběho každý blbý. Tímto na Vas již reagovat nebudu.
Moncicaku berte to jak chcete.
Na koktejl ledniček a telefonu od barmana z Elektroworldu nelze reagovat jinak
/nakup.itesco.cz/…ts/2001020328996?…