Ekonomika
Nejde o čínské auto, ale o auto z nových automobilek jako je Tesla, indické automobilky, vietmanské ... .
U Tesly se zpočátku musely vychytat problémy, ty se vychytají do 5ti let i u Číňanů, Indů, Vietnamců, ... .
U Tesly se zpočátku musely vychytat problémy, ty se vychytají do 5ti let i u Číňanů, Indů, Vietnamců, ... .
Příští týden v garáži zaparkuje MGS5 EV Exclusive
@kebek přeji mnoho šťastně ujetých kilometrů a pokud možno žádné sankce vůči Číně, o kterých se aktuálně jedná. To by vedlo k nedostatku náhradních dílů, update a k poklesu ceny Exclusive od MG. Ale kdo chce kam…
@kebek Měl jsem souseda co se chlubil novou Volhou, no a teď asi volí Stačilo!.
@MihiCZ
Pojem nová Volha to myslíte 24 z 80 let?
Ty z 90 let jsem v cechach nikdy neviděl.
Pojem nová Volha to myslíte 24 z 80 let?
Ty z 90 let jsem v cechach nikdy neviděl.
@MihiCZ Múdry muž, ten sused. Zarobiť na Volgu bol v tej dobe výkon, a používať zdravý rozum a na základe toho jednať, je výkon dnes. 😄
@traveldrive Jj, “výkon”. Zvláštní, že po revoluci šel jeho výkon rapidně dolů. To je tak, když jste morálně flexibilní “pragmatik” a jste obklopen stejnými lidmi.
@MihiCZ Niekto sa stará a má. Niekto je lempl, závidí, ukazuje prstom a schováva sa za ideológiu. Každý po svojom.
Saaakra to je vlastenců co nemají
doma od ponožek přes elektoniku nic čínského a nakupují jen evropské nebo věci z jiných zemí než Čína.
doma od ponožek přes elektoniku nic čínského a nakupují jen evropské nebo věci z jiných zemí než Čína.
@Kasprik musíš se naučit rozlišovat kde se tvoří vysoká přidaná hodnota a ta v ponožkách není. A myslím si, že je dost lidí co se snaží made in China míjet. A ano nejde to vždy.
@psel
Myslím, že i v evropských vozech je spousty dílů z Číny. Navíc Čína tady vlastní evropské automobilky i když se vyrábějí v Evropě.
Myslím, že i v evropských vozech je spousty dílů z Číny. Navíc Čína tady vlastní evropské automobilky i když se vyrábějí v Evropě.
Je za dobrou cenu na OL na 3-4 roky? Tak ano.
@Jenik3 to ten problém přesuneš pěkně na leasingovky. Někomu ty krámy zůstanou po konci OL ve vlastnictví a budou je muset prodat. Automobilka co jim slíbila minimální zůstatkovou hodnotu už pak nemusí existovat a mají černého petra oni. Navíc tlak na ně se bude zvyšovat protože musí vytížit ty fabriky. Když pak ohlásí snížení ceny o 30% jako letos BYD tak to odnesou. Divím se že do toho někdo jde, já fakt že už mi někdo OL na BYD nabízel…
@Jenik3 Styděl bych se v takovém autě jezdit, ale je vidět, že některým lidem to nevadí. Podle prodejních čísel jsou naštestí v zanedbatelné menšině.
Ne, že bych chtěl v anketě hlasovat, ale co když někdo chce, když žádná anketa u článku není? To je minimálně podruhé, jděte se už vy...fotit s těma neanketama. Jen si ze čtenářů děláte .....legraci.
Taky by mně vadilo, že Si se objímá s Putinem.
K místní redakci.
Je těžké neukázat na vysokou produktivitu Číňanů.
Navíc VW tam navazuje spolupráce, takže se od Číny nemůžeš izolovat.
A technologie a plná automatizace je určitě produktivní, pokud je vytížená. Ale pokud ji musíš zainvestovat a udržovat tak potřebuješ výtlak. A fakt se nebavím o nějakých 200.000 aut ročně jako vyrábí ten tvůj zamilovaný ykspeng.
Ta spolupráce VW nemá ale účel učit se jak se osazuje přední sklo auta.