Novinky
1. Jakou historii elektromobility tenhle prototyp přepsal? Možná se do ní leda tak zapsal, ale nepřepsal fakt nic, to mi věřte.
2. Takže teď jako dostane každý zákazník stočlenný profi tým a ultrarychlou nabíječku "co pár km" a bude konečně ten ráj, reggae, jednorožci a nekončící veselý smích?
Tohle je pro elektromobilitu jako obor doslova nic. Soriako. To je, jako by Jurij Gagarin přepsal historii větroňů.
Jo a designově je to auto dost hnus, jen tak mimochodem...
2. Takže teď jako dostane každý zákazník stočlenný profi tým a ultrarychlou nabíječku "co pár km" a bude konečně ten ráj, reggae, jednorožci a nekončící veselý smích?
Tohle je pro elektromobilitu jako obor doslova nic. Soriako. To je, jako by Jurij Gagarin přepsal historii větroňů.
Jo a designově je to auto dost hnus, jen tak mimochodem...
@Jindřich Dvořák vidíš a mě se to líbí, v 10ti bych si to nalepil na skříň
A k týmu, kdybys jel tohle se spalovákem 8 dni potřeboval by jsi ho taky, navíc benzinku, navíc i servis, se spalovakem musíš po 30.000 dat inspekční prohlídku a výměnu oleje 😁.
A k týmu, kdybys jel tohle se spalovákem 8 dni potřeboval by jsi ho taky, navíc benzinku, navíc i servis, se spalovakem musíš po 30.000 dat inspekční prohlídku a výměnu oleje 😁.
@psel Asi budeš z trochu jiné dimenze: na normální benzínce natankuju včetně placení za 5 minut. 60 tankování, to je 5 hodin. Výměna oleje s filtrama hodina. Takže 6 hodin servisního času ve standardu reálného světa, to je kolik nabíjení? A to se fakt nebavím o ničem typu F1, kdy to tam chlístne za 3 vteřiny, což je asi obdoba toho nabíjecího zázraku, co měl M-B na tom Nardo, protože to už by byl fakt výsměch. Co tam máš dál?
To zase bude na novinkách keců, jak je to slepá ulička, slepá vývojová větev a je to k ničemu a nikam to nedojede 😁 ... Fakta nefakta 😁
Takže co jsme zjistili ? Při zcela nestandardních podmínkách ujelo AMG 40075 km za 181 hodin, což je 221 km/hod. Docela by mě zajímalo za kolik by to ujelo třeba 10 let staré BMW 330d.
@pjotr nezapomeň na servisní prohlídku a po každým tankování u Tank ono zaplatit u kasy. A u 10 let staryho BMW bych asi nabral i servis abys dojel. Ono to taky s vysokým nájezdem žádné držáky nejsou.
Moc líbí 👍