Novinky
Máte chybu v článku, tých T-Rocov bolo vyrobených podstatne viac než 292 tisíc 😊
Asi nastalo "období velkých tlam" na autech, teď se bude soutěžit o to, kdo ji udělá větší, doufám, že Škodovka se této módy účastnit nebude, stejně jako se jí neúčastní MB.
Mimochodem- evidentně si ve VW něčeho šlehli, protože to "něco" stříbrného v rozích palubovky bude hezky odrážet sluníčko a to je přece to, po čem řidiči touží. (vnímám to v souvislosti s Oct.IV., kde jsem něco takového krásného, lesklého měl na dveřních lištách a bylo to to první, co ve Škodovce změnili. O otevírání předních dveří raději nemluvím, přesně podle hesla "čím více blbostí, tím více Adidas!"
Mimochodem- evidentně si ve VW něčeho šlehli, protože to "něco" stříbrného v rozích palubovky bude hezky odrážet sluníčko a to je přece to, po čem řidiči touží. (vnímám to v souvislosti s Oct.IV., kde jsem něco takového krásného, lesklého měl na dveřních lištách a bylo to to první, co ve Škodovce změnili. O otevírání předních dveří raději nemluvím, přesně podle hesla "čím více blbostí, tím více Adidas!"
Zven příjemná evoluce.
Zevnitř nepříjemná revoluce.
Zevnitř nepříjemná revoluce.
20% plastov tvorí recyklát, čo na hmotnosti robí až 40 kg. To znamená, že na tom aute je celkovo 200 kg plastov? Uf... Však toľko ho nebolo ani na Trabante a ten mal z plastu celú kisňu..
Nejen automobilky samotné, ale také novináři papouškující jejich PR teze (a teď nemyslím přímo pana Dusila; jde o velmi obecný, mnou nevítaný jev) se při představení nového modelu speciálně zaměřují na světlomety. Ale přitom nikde jsem nikdy nečetl, zda ten effort věnovaný tomuto prvku výbavy přináší to, co automobilky slibují a co by zákazník mohl očekávat. Maximálně tak holou větu, že to funguje dobře. Přitom se jedná o extrémně drahý prvek výbavy zvyšující m.j. sazby povinného ručení i havarijního pojištění o desítky procent ročně. Tak bych byl rád, kdybych se třeba na ACZ dočetl něco o této problematice a jejím využití v praxi. To mlčení o kvalitách osvětlení a o jeho doplňkových funkcích mi fakt nejde na rozum. Nehledě k tomu, že v dnešním neuvěřitelně hustém provozu bychom (my někteří) možná dali přednost levnějšímu, avšak zcela bezpečnému řešení, které sazby pojištění zase o podstatnou částku sníží. A nedělám si legraci: u mého vozu jde o rozdíl mezi 48.000 (s) a 35.000 (bez LED adaptive smart a kdoví co ještě lights)
@Ringhofer
Matrix LED třeba v USA vůbec populární není a nikdo to tam nechce právě pro ceny pojištění a oprav.
A i zpraktického hlediska moderní fíčury a vyfikundace různého promítánía a vyblikávání jsou úplně o ničem...
Matrix LED třeba v USA vůbec populární není a nikdo to tam nechce právě pro ceny pojištění a oprav.
A i zpraktického hlediska moderní fíčury a vyfikundace různého promítánía a vyblikávání jsou úplně o ničem...
@rohYpnol nebyl tam náhodou donedávna zakázán?
@psel samozřejmě ze bylo. Měli povolené jen adaptivní světla bez matrixu. Nějaký zákon z roku 67 to zakazoval a teprve v roce 22 to upravili. Takze je lidi logicky nemohli mit a chtít, kdyz nebyly povolené.
@psel
To už je minulost. Matrixy v USA lze, ale nikdo je nechce. Přitom v jejich měřítcích a vzdálenostech je to ideální místo, kde by se měly prosazovat... Opak je pravdou. Technika, o kterou reálně nikdo nestojí.
To už je minulost. Matrixy v USA lze, ale nikdo je nechce. Přitom v jejich měřítcích a vzdálenostech je to ideální místo, kde by se měly prosazovat... Opak je pravdou. Technika, o kterou reálně nikdo nestojí.
@rohYpnol neviem koľko si s Matrix svetlami najazdil,no tvrdiť že je k ničemu je dosť mimo.
@idam.i
To je takove jedno přísloví, o kyselých hroznech. Kdo kdy vyzkoušel matrixy, vi moc dobře, ze k ničemu opravdu nejsou.
To je takove jedno přísloví, o kyselých hroznech. Kdo kdy vyzkoušel matrixy, vi moc dobře, ze k ničemu opravdu nejsou.
@idam.i
Není to mimo. Mě to nevyhovuje. Ale podstatné je spíše to, že ten přínos vs. náklady je prostě nepoměr.
Nadto funkčnost nikdo nekontroluje, takže klidné můžeš oslňovat jak splašený a obecně matrix LED oslňují protijedoucí, ne že neoslňují.
Shrnuto, matrix LED jsou obecně k ničemu. Podstatné je, aby světla dobře svítila. Ne aby uměla tu diskotéku kolem.
Není to mimo. Mě to nevyhovuje. Ale podstatné je spíše to, že ten přínos vs. náklady je prostě nepoměr.
Nadto funkčnost nikdo nekontroluje, takže klidné můžeš oslňovat jak splašený a obecně matrix LED oslňují protijedoucí, ne že neoslňují.
Shrnuto, matrix LED jsou obecně k ničemu. Podstatné je, aby světla dobře svítila. Ne aby uměla tu diskotéku kolem.
Pěkný jednoduchý design venku i uvnitř. Motory taky ok. Za mě nejhezčí nový VW👍 Těším se na živé dojmy. Jsem zvědavý na ceny a nabídky OL.
@MihiCZ zvenku souhlasím, je to posun. Ten vnitřek je ale bída, pomalu bez jediného tlačítka (pravda jsou zas na volantu), vypadá lehce vykradeně. eTSI fajn, konečně fullhybrid, PHEV si můžou naložit a nafta nepochopitelně chybí - to jim vezme dost prodejů… takže první dojem tak za 2 mínus… 😉
@ericn Co je to nafta?
@LEGOPARK povedené 2.0TDI 😋
@ericn a ktere? To co muselo podvádět, jinak by nedostalo homologaci? To, ktere je děsně line a reaguje na plyn az po nějaké době? To co vibruje jak ratlik nad hrobem? Říct o motoru, kterej je uklepanej ( nic horsiho noveho se snad ani nenajde ), s dlouhou odezvou, s vysokými emisemi, zerouci olej a chladici kapalinu, ze je povedenej, to uz chce hodne velke dezolatni ego.
Ktere 2.0TDI mas konkrétně na mysli?
Ktere 2.0TDI mas konkrétně na mysli?
@Mikesus jak jde o diesel, vibruje akorát tvá narušená mysl 🤣 2.0TDI evo (EA288 od 2019) je v pohodě. Je i poměrně tichá v OIV a pořád jsou lidi, co jí chtějí, tak proč jim ho nedat 😋 Jsem pro co největší výběr pohonů…
@ericn
Fakt? Jel jsem novým kodiaqem, tdi 147kw a vibrovalo to. Nicméně chapu, ze to někomu nevadí, což neznamená, ze to neni. No a dal otázka. Co ten olej a chladící kapalina? Jo, bezohlednych je pořád dost. Neumi nebo nechtějí to udržovat a populisti jim v tom jdou na ruku. Už aby byla ta technická kazdy rok, benzin projde v pohode, diesel se bude muset aspon servisovat jak má.
Fakt? Jel jsem novým kodiaqem, tdi 147kw a vibrovalo to. Nicméně chapu, ze to někomu nevadí, což neznamená, ze to neni. No a dal otázka. Co ten olej a chladící kapalina? Jo, bezohlednych je pořád dost. Neumi nebo nechtějí to udržovat a populisti jim v tom jdou na ruku. Už aby byla ta technická kazdy rok, benzin projde v pohode, diesel se bude muset aspon servisovat jak má.
@ericn Vibruji i ty poslední verze. Včera jsem jel po dlouhé době firemním Superbem 2022 a na křižovatkách jsem se klepal jako ratlík. Odezva na plyn také tragická, ale jsem zvyklý na 2.5l atmo+hydromenic, takže mi opožděné připadá cokoliv s turbem a dvojspojkou. Ta prodleva je proti dřívějšku objektivně o něco lepší, ale je to motor dobrý pouze na dálnici a na nic jiného.
Kompaktní SUV? Jakože segment C? Aha...
Dizajn ok.. motorizacie ok.. cakam pokracovanie uspechu T-rocu ... vw tieto zakaznikmi ziadane kusky vie a podobne ako skoda ci toyota kuje zelezo este "za horuca" .... a ze uz nie je nafta? Bohudik... Komu zrovna tu chyba? normalne ma vagen v tomto milo prekvapil....
Vyzerá super. Začínam šetriť .
@hugino
K čemu takhle male suv? To i ten golf je o dost lepší volba.
K čemu takhle male suv? To i ten golf je o dost lepší volba.
@Mikesus No priestorovo hlavne vo vnútri to bude asi väčšie ako Golf a my postarší ktorý majú už problémy s chrbticou to vyššie sedenie ocenia . Aj mne to spredu pripomína Lexus a samozrejme závisí aká bude u nás cena / Tigi začína u nás na 29 900 € = 730 000 kč /. To by mi už mohlo do dôchodku vydržať . Za mňa veľmi pekné.
@hugino jo, zada chapu. Prostornější než golf, tomu nevěřím. Zatím žádné takove suv neni. Jen jiny posaz a prostor max nad hlavou, ale podélně nebo příčné, to bohužel ne. A o kufru se ani bavit netřeba.
@Mikesus To sú zase drísty... Vyšší posad znamená tiež iné parametre v pozdĺžnom smere a samotné hodnoty dĺžky nemusia znamenať nič, resp. pri rovnakých číslach je auto s vyšším (a tým pádom logicky kratším) posedom priestornejšie. Pri crossoveri môže byť aj šírka zhodná ako v Golfe - rozdiely sú rádovo v milimetroch. Kufor - Golf 381 litrov, T-Roc 445 litrov. so štvorkolkou 391 litrov. Nový na tom ťažko bude horšie.
A kde je sakra verze s mechanickou převodovkou?!!!
A kde bezpečné a uživatelsky příjemné ovládání tlačítky a otočnými ovladači?!
A kde bezpečné a uživatelsky příjemné ovládání tlačítky a otočnými ovladači?!
Do SUV patří DIESEL ‼️ Navíc nepovedený design, vypadá to jak ocucaný bonbón 😅 Interiér bez tlačítek s obří TV? Opět omyl VW. První T-Roc bylo pěkné malé SUV..tohle se mi nelíbí.
Je dobře, ze nafta mizí, ta v osobních autech je nesmysl už, obzvlast v takto malých. Jsem zvědav na ten hybrid, snad to nebude tak hrozné, jak se povida o nove 1.5 phev.
Taky jsem byl zvědavý na ten hybrid, vlastně hlavně kvůli tomu jsem na ten článek kliknul 😄
Nečekal jsem, že přijde až za rok a že o něm nezazní skoro žádné konkrétní informace. A to jediné, co lze v článku najít, údaje o systémovým výkonu 100 a 125 kW a výkonu spalovacího motoru 96, respektive 110 kW, na mě působí zvláštně. Jaký pak bude výkon elektromotoru? Při porovnání s obvyklými údaji u Toyoty se zdá, jako by výkon elektromotoru měl být nižší, ale třeba to je vlivem spalovacího turbomotoru na počítání systémového výkonu, nevím, nejsem odborník.
To jsem si ani nevšiml. V takove záplavě informací mi to uniklo. 😊
No 96 spalovak a 100 celkem, resp 110 a 125, vypadá to zvláštně. Na druhou stranu, může to byt poskládané tak, ze elekteo nepřidá moc k max vykonu, ale značně rozšíří otáčky s max výkonem a nemusí byt ani slaby.
Klidně to tak může být, zatím je prostě málo informací. Taky úplně chybí zmínka o tom, jaká bude převodovka.
Stejně mi nikdy nebylo jasné, proč dělat hybrid s turbomotorem. V principu komplikovanější spalovací motor, přitom atmosféra dokáže tu pomoc elektromotoru s točivým momentem využít daleko logičtěji a hybridní pohon jako celek to turbo ve spalovacím motoru vlastně nepotřebuje. Aspoň v Camry teda nemám pocit, že by mi někdy chybělo.
Jinak souhlasím s tou podobností s LBX, to bylo první, co mě napadlo, když jsem viděl tu úvodní fotku.
U VW bych tipoval princip jako u phev. Tedy dsg plus jedna spojka pro EV. Ale uvidíme, za rok.
Jasně, logická úvaha, nabízí se to, když tu techniku mají. Ale třeba nás překvapí, když si dávají tak na čas.
Tj, ten cas je zvláštní. Čekal jsem též, ze to hned pusti do prodeje.
Zajímavá myšlenka, pro VW by to byla docela revoluce. Nissan tohle technické řešení dotáhl v nejnovější evoluci docela daleko, přál bych jim, aby současné ekonomické potíže dokázali přežít a mohli z něho dál těžit.
Těžko říct. Ze by vw udělal zase uplne jinou techniku nez ma? Taky muze být
Zní to všechno logicky, kapacita baterie 4 kWh by na full hybrid byla docela velká, ale když je to osekané současné PHEV, tak se nabízí otázka, proč s tím VW bude ještě rok otálet. Full hybrid jim v nabídce už dost výrazně chybí a z dřívějších informací jsem nabyl dojmu, že se full hybrid představí spolu s novým T-Rocem a začne se rovnou prodávat.
To už je přece jen trochu extrém, ale ano, taky bych u Camry občas uvítal větší baterii. Nic hrozného, ale při provozu v kopcovitějším regionu občas narazí na limity.
Nejspíš obvykle jezdíte v rovinatějším regionu. Já žiju na Valašsku a stává se mi, že se Camry při delším sjezdu úplně nabije a pak už jen brzdí motorem.