Novinky
psel
4
Lípmotor, partaj nařídí a sklapnou patky. Tak si to užijte
Přejít do diskuze
@Arese kup si kinedryl, BEV bude jich jen víc. A ani zvracecí smajly ti nepomohou, je jedno kolik jich používáš.
Ale chápu že tu musíš ukázat svůj postoj, který je neoblomný. Přivolej si výtah a jdi nahoru pěšky a nebo si kup čokoládu, sežer obal a čokoládu vyhoď. Horkýže slíže zdraví…
Ale chápu že tu musíš ukázat svůj postoj, který je neoblomný. Přivolej si výtah a jdi nahoru pěšky a nebo si kup čokoládu, sežer obal a čokoládu vyhoď. Horkýže slíže zdraví…
@jersey.se tahle hluboká myšlenka stojí fakt za to. Možná by stálo za to, to trochu rozvést aby bylo jasno jakou dedukci si k tomuto nesmyslu došel.
Jestli koupí auta s články z Koreje, motorem z Kasselu a karoserií z Bolky podporuji čínský komunismus tak by mě ten mechanismus podpory docela zajimal.
Jestli koupí auta s články z Koreje, motorem z Kasselu a karoserií z Bolky podporuji čínský komunismus tak by mě ten mechanismus podpory docela zajimal.
Však jakýkoliv elektromobil si koupí jedině podporovatel čínského komunismu. Tak o co jde?
@psel Do klidu se radši hoď ty. Mám nakoupeno několik poctivých starších spalovacích aut do zásoby a s těmi v pohodě dožiju až do konce své řidičské kariéry. Když už teď automobilky zvysoka kašlou na vkus a potřeby svých evropských zákazníků, prostě si už u nich žádné nové auto nekoupím. A takových nás bude čím dàl víc!