Novinky
Aspon ze si priamo v clanku aj odpovedali, ze preco asi ma take (ne)predaje
2,5 miliona CZK teda asi 100. 000 eur. Za to uz clovek kupi aj naozajstne fungujuce auto, dokonca aj premiovej znacky. A nie cinsky rozhegany verkel.
2,5 miliona CZK teda asi 100. 000 eur. Za to uz clovek kupi aj naozajstne fungujuce auto, dokonca aj premiovej znacky. A nie cinsky rozhegany verkel.
Hmm, úžasné, třeba po faceliftu a napravení některých nedostatků u nás čínští soudruzi prodají 2 kusy, čímž dosáhnou nárůstu prodejů o 100 %! 😊
Zepředu rozhodně jedno z nejhnusnějších aut současnosti.
Ako tento plátok - auto.cz- kúpili angličania , rusofóby tu majú raj 😄
Tie komentáre "stoja" za to 😄
Tie komentáre "stoja" za to 😄
@Igor Albert Termín "rusofob" je typický vyraz z arzenálu ruSSácké propagandy. Vzhledem k šíleným ruSSáckým zločinům páchaných na Ukrajině a celkově extrémně seagresivní zahraniční politice Putlerostánu je to slovo významově zcela absurdní.
Možná by si redaktoři měli obnovit znalosti, jaký je rozdíl mezi PHEV a EV a co ty zkratky vlastně znamenají. Nebo alespoň ten korektor, co to po nich kontroluje. Je to maličkost, ale nějak mi to lajdáctví redaktorů začíná vadit.
Já dělat svojí práci takhle lajdáckým způsobem tak 99% majitelů Toyoty Yaris zabije sedačkový systém.
Já dělat svojí práci takhle lajdáckým způsobem tak 99% majitelů Toyoty Yaris zabije sedačkový systém.
😁