Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Více bezpečnosti pro motorkáře: V Česku se testuje nové značení

10 komentářů

gil54
Více bezpečnosti pro motorkáře... tak hlavně ty kolečka namalovat hodně klouzavou barvou. 😀
Stejsn
@gil54 Přesně to mě hned napadlo. Některé vodorovné značení, hlavně přechody, klouže jako prase.
Mokrous
@gil54 No, to už pak moc k smíchu nebude. Pamatuju si, jak mi vždy na čáře poodjela pjdel bokem, když jsem za to víc tahal. Což je na litru vlastně pořád... Vlastě se divím, že pořád žiju.
Mokrous
Pro začátečníky to někde může být jisté vodítko, pokud to za
A) netahá oči a neodvádí pozornost a za
B) jak už tu zaznělo to nebude klouzat jako každý nátěr na silnici.
V opačném případě bude zrakvených motorkářů ještě víc než dnes.
Radek Holodňák
@Mokrous "hele Honzík"
Mokrous
@Radek Holodňák Hele, debilní mrzák.
Lempl Klaun
@Radek Holodňák Tomu nedá ani ta, co dává všem. 🤡 www.facebook.com/…are/14FcsFkA863/?…
Radek Holodňák
@Lempl Klaun 😁 😁
MOJEJMENO
No...chtěl jsem začít tím, že to je pěkná chujovina, protože zejména na mokru ouvej, ale koukám, že nás to napadlo víc. Možná to jsou Ti samí študovaní odborníci, kteří zpochybnili přínos a zamítli blikání zelené na semaforu u konce platnosti, nebo Ti, kteří v rámci bezpečnosti vymysleli ostrůvky uprostřed silnic s co nejvyššími hranatými obrubníky zasahujícími do přímého směru jízdního pruhu.
NX
Zajímalo by mě, proč tolik motorkářů má touhu jezdit hlavou v protisměru po klouzavé barvě, ale doufám, že se vrátí do autoškoky dovzdělat se o jízdě při pravém okraji vozovky.