Čekám zde samé mínusy,
když píšu o produktivitě a o kritice montootroků.
Tady tu produktivitu vidíte, Jensen na prvním fleku díky AI továrnám i v automotive.
Často sleduji jeho keynoty, takže tady potom píšu o té Vámi nenáviděné produktivitě.
Niemand
0
@PowerHouse
Zrovna v jeho prípade mi je jedno koľko zarobí. Už 30 rokov šéfuje firme ktorú sám založil. Nie je to žiadny putovný manažér čo par rokov riadi firmu na ktorej mu nezáleží a keď sa to to pokazí, tak zoberie zlatého padáka.
Petr Kozohorský
0
Nevíte někdo, kde bych tady na webu našel nějaké informace o odstávkách firmy Hyundai? Redaktoři Auto budou určitě vědět víc informací, než co proběhlo v TV. Hledám, ale nemohu najít. Díval jsem se i na Fdrive a Hybrid, ale nikde nic. Jsem bývalý majitel I30.
TuDu
0
@Petr Kozohorský Já čerpám mj. na webu zdopravy.cz
když píšu o produktivitě a o kritice montootroků.
Tady tu produktivitu vidíte, Jensen na prvním fleku díky AI továrnám i v automotive.
Často sleduji jeho keynoty, takže tady potom píšu o té Vámi nenáviděné produktivitě.
Zrovna v jeho prípade mi je jedno koľko zarobí. Už 30 rokov šéfuje firme ktorú sám založil. Nie je to žiadny putovný manažér čo par rokov riadi firmu na ktorej mu nezáleží a keď sa to to pokazí, tak zoberie zlatého padáka.