Novinky
.... a pneumatiky z pampelišek, koberečky ze starejch rybářskejch sítí, sedačky z PET flašek, kastle ze lnu, interiér z ratanu, takovou káru chci.
Zlatej Trabant z bavlněnýho Duroplastu.
Hlavně udržitelně, nechápu, že už dávno nezakázali kroxy a místo nich nenařídili povinně opánky z lýka a na zimu maximálně vystlat senem.
Jak asi bude dlouho trvat, než se zavedou emisní povolenky na jakýkoliv produkt, který nebude zcela udržitelný.
Zlatej Trabant z bavlněnýho Duroplastu.
Hlavně udržitelně, nechápu, že už dávno nezakázali kroxy a místo nich nenařídili povinně opánky z lýka a na zimu maximálně vystlat senem.
Jak asi bude dlouho trvat, než se zavedou emisní povolenky na jakýkoliv produkt, který nebude zcela udržitelný.
Počkám si na finální vzhled. Koneckonců alcantara měla taky spoustu odpůrců, dokud ji nevyzkoušeli.
@Man Ký Možná proto, že jim dementní testeři, Youtubeři a kámoši v knajpě dodnes tvrdí, že to je broušená kůže...
@Mokrous ne všechny nové věci zaměřené na ekologii jsou špatně, nicméně papírová brčka se fakt nepovedly, to jsem si vozil náhradní kovová s sebou, nakonec v McD na vanilkový shake přizpůsobili víčko tak, že se dá vypít zcela bez brčka😊
@Man Ký Opět problém s pochopením psaného textu?
Nemluvím o tom, zda je alcantara dobrá nebo špatná.
Mluvím o tom, že dodnes většina lidí nemá tušení o co jde a co je nejzoufalejší, tak to neví ani "profíci".
Nemluvím o tom, zda je alcantara dobrá nebo špatná.
Mluvím o tom, že dodnes většina lidí nemá tušení o co jde a co je nejzoufalejší, tak to neví ani "profíci".
@Mokrous no vidíš, já jsem nikdy nenarazil na nikoho, kdo by tvrdil, že alcantara je broušená kůže. Prakticky každý chápal, že je to uměle vytvořeno.
@Man Ký To jsem moc rád, že žiješ v bublině samých géniů a dokonce se ti i vyhýbají články a videa, kde se alcantara špatně prezentuje. Včetně detailerů, kteří tak rádi pomáhají zdevastovat nové velmi drahé interiéry. Žij dlouho a blaze!
@Mokrous zadal jsem do googlu "alcantara je broušená kůže" a potom "alcantara je kůže" a nevyjel mi ani jeden odkaz. videa jsem neprohledával, google to neumí😊 detailery jsem taky neprohledával. ano, zjevně mám štěstí.
můj příspěvek byl hlavně o tom, že ne všechno nové syntetické a ekologické musí být špatné, načež jsi, /zjevně majíce problém s pochopením psaného textu/ přišel s tím, že spousta lidí ji špatně chápe. proto jsem, na reakci mimo mísu, reagoval reakcí mimo dvě mísy.
můj příspěvek byl hlavně o tom, že ne všechno nové syntetické a ekologické musí být špatné, načež jsi, /zjevně majíce problém s pochopením psaného textu/ přišel s tím, že spousta lidí ji špatně chápe. proto jsem, na reakci mimo mísu, reagoval reakcí mimo dvě mísy.
@Man Ký Nemusíš se snažit zase za každou cenu víc a víc ztrapnit. Já psaný text chápu velmi dobře. A jasně jsem napsal o čem nemluvím a o čem ano a co může být jedním z důvodů. Ale jak chceš, klidně to tu demagogicky rozpatlávej do bezvědomí. To ti šlo vždycky dobře.
@Mokrous už chápu. další z nekonečných příspěvků o tom, jak jsou všichni neschopní, nemožní, nevzdělaní, nepoužitelní a nad tím vším stojí mokrous a rozumí všemu do detailu. a když je v dobrém rozmaru, ukáže přítelkyni jak dokáže jeho EVO vyjet kopec bez zaváhání😊
ne, já jsem fakt nepotkal nikoho, kdo by řekl, že je alcantara přírodní kůže.
ne, já jsem fakt nepotkal nikoho, kdo by řekl, že je alcantara přírodní kůže.
Kopa kecov o vzhľade, uhlíkovej stope, šetrení nákladov, udržateľnosti... Ani slovo o mechanických vlastnostiach a iných technických parametroch... Nič, len výkrik do tmy. Módny nezmysel, na ktorý sa zase rýchlo zabudne.
@traveldrive Ano přesně tak to dopadne. Výkřik do tmy, na který se rychle zapomene. Objeví se to na pár aplikacích, aby se to mohlo prezentovat a pár lidí za to bylo podrbaných za ušima jak jsou dobrý a pak to v tichosti skončí. Vizuelně to může být v tom plastu fakt zajímavé, ale uhlíkové vlákno to stejně nenahradí. To se bude používat vesele dál, protože mechanicky to lepší nebude.
@traveldrive
Tiež mi tam chýba porovnanie vlastností s karbónom.
Spomína sa tam len " Vybrané komponenty mohou být také až polovinu lehčí a nemluvě o snížení spotřeby plastu až o 70 procent." Ale ľahšie voči Karbónu alebo proti kovu to už tam nie je.
Zaujímalo by ma aká je ich životnosť odolnosť v tlaku, ťahu atď. Proste priame technické porovnanie s karbónom. Aby si človek dokázal urobiť obraz či je to fakt náhrada alebo len akési riešenie na niektoré miesta aby sa nemusel používať karbón.
Tiež mi tam chýba porovnanie vlastností s karbónom.
Spomína sa tam len " Vybrané komponenty mohou být také až polovinu lehčí a nemluvě o snížení spotřeby plastu až o 70 procent." Ale ľahšie voči Karbónu alebo proti kovu to už tam nie je.
Zaujímalo by ma aká je ich životnosť odolnosť v tlaku, ťahu atď. Proste priame technické porovnanie s karbónom. Aby si človek dokázal urobiť obraz či je to fakt náhrada alebo len akési riešenie na niektoré miesta aby sa nemusel používať karbón.
A ten karbon roste v ČR na poli kde??
v české písni se zpívá "když jsem plela len, nevěděla jsem" z čehož mi tak nějak vyplývá, že se to dá vypěstovat i tady. řekni Andymu, jestli přežije ten úder francouzskou holí, možná se do toho pustí😊