Novinky
Radek Holodňák
7
@Karese tomu není petře pomoci
Přejít do diskuze
VW iD modely jsou marnost a opravdu nepomůže přidáním starých názvů za iD... jen tím své zákazníky naštvou a prodávat se nebude nic. Ceny vzrostou na 1,5 násobek a použitelnost se podělí na půl. Tohle jim nikdo nezbaští, zvlášť když používá jejich modely z minulých generací, viz Golf 7.5 atd... Ať se jde VW bodnout 😉
@Pepa_007
Je docela představitelné, že s baterkou 77kWh a více bude mít WLTP dojezd 500+, maximální rychlost 210km/h, při velikosti Pola hmotnost tak 1600-1700kg a zrychlení pod 5s na 100.
Uspokojilo by Vás to?
Je docela představitelné, že s baterkou 77kWh a více bude mít WLTP dojezd 500+, maximální rychlost 210km/h, při velikosti Pola hmotnost tak 1600-1700kg a zrychlení pod 5s na 100.
Uspokojilo by Vás to?
@Dzinus Dojezd 300 - 350 a nebude to žádné divočení, vMax 180km/h a hmotnost raději nechci ani domýšlet, ale spíše odhaduji blíže dvou tunám, i 1700 je na tohle auto tank.
@ericn Já bych to zase tak černě neviděl. Například ID5 mi přijde v rámci ELEKTRICKÉ KONKURENCE celkem dobrý.
I ID2 jakožto malé auto sloužící hlavně do města a okolí by svůj smysl mělo. Ale rozhodně ne jako náhrada Pola. A elektrické GTI ID2 je nesmysl na druhou. Bude to stejná dvoutunová tramvaj, jako NEGTI verze s parametry ne moc jinými. Lišit se to bude hlavně nápisem GTI na kufru.
I ID2 jakožto malé auto sloužící hlavně do města a okolí by svůj smysl mělo. Ale rozhodně ne jako náhrada Pola. A elektrické GTI ID2 je nesmysl na druhou. Bude to stejná dvoutunová tramvaj, jako NEGTI verze s parametry ne moc jinými. Lišit se to bude hlavně nápisem GTI na kufru.
@ericn Najväčšia smola Volkswagenu je, že tu nečíta tvoje múdrosti, inak by všetko robil vždy najlepšie.
Po T-ROCu další nový VW s povedeným designem👍 Vypadá daleko lépe než stávající Polo. ICE verze mi u takhle malého auta vůbec nechybí.
@ericn On si VW najde cestu, jak donutit lidí kupovat toto ID.Polo.
Spalovací bude za 600,000kč uměle zdražené, toto za ID. za 450,000Kč
Spalovací bude za 600,000kč uměle zdražené, toto za ID. za 450,000Kč
@Avantime Nemusí číst moje přispěvky, prodeje iD řad hovoří za vše 😉 Nebo myslíš, že tohle bude bestseller? Za 25tius eur asi těžko, navíc nevíme jaký paket to dostane. Tipuju v základu méně než 50kWh... viz Epiq a spekulace o základu 38kWh za 600tis Kč😄
@Dzinus WLTP je na prd, když v realitě se 77kWh se nedostaneš přes 400km v kombinaci. Když budeš po tom autě chtít dynamiku, sotva přelezeš 250km, u EV je bohužel ten rozptyl spotřeb obrovský. Do tak malého auta se ten paket 77kW se nejspíš nevejde a i tak bude cena atakovat milion, ne-li více. ID.3 GTX se 286k nedá víc jak 180kmh, tj 210kmh není u menšího EV auta reálných…
Elektrické GTI.......?
Tak doufejme, že bude motor bručet. Pojede 250km/h. Bude vážit max 1300kg. A dojezd alespoň 500km. Snad ty BEV už mají takto hezky vychytaný.
Tak doufejme, že bude motor bručet. Pojede 250km/h. Bude vážit max 1300kg. A dojezd alespoň 500km. Snad ty BEV už mají takto hezky vychytaný.
@Nebo Nebo jenže to se nestane, I ta elektrická bude drahá jako prase. Pod 25tis eur se to nedostane… a dost pochybuju, že bude mít větší baterku než 52kWh 🤣
@kari.laz v podstatě s tebou souhlasím. Co se týká iD.Polo / 2 nebo jak tomu budou říkat, aby se rozšířilo, nemůže stát 25tis eur, ani 20tis eur, musí být níž… Jednoúčelová auta musí být levná, tj i s benzinovým autem do města za pár korun dojedeš na dovolenou třeba do Tater bez potíží. Jeď s 38kWh baterkou někam po dálnici, to bude těžká onanie 😋
Po hodně dlouhé době to vypadá na VW, který by se mi mohl designově zamlouvat. Snad i ergonomii dají do pořádku. Ale stejně tak nějak čekám, čím to zase zprasí.