Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Registrace aut v ČR v srpnu: Dominanci Škody narušili Japonci a Korejci

12 komentářů

kesumb
@rohYpnol
presne, vsechny EV na dealery! Panadoluv koeficient!
psel
@KANKUNEN tak za prvé na 19 místě, 17 je Audi, a je to 185 Jaekó aut na kolik že dealerů? 20? Takže bych mírnil nadšení.
KANKUNEN
@KANKUNEN Se teď ukáže kolik lidí je ochotno vnímat realitu nebo jim stačí strčit hlavu do písku.
KANKUNEN
Jaecco 7 na 17 místě. Nevěřili jste mi, že to není žádný random Číňák, ale auto udělané dobře i po prozkoumání. Prodává se to hned ze startu jako Citroen. Všimněte si, jak rychle se toho chytli dealeři a na cestách už to je vidět. Jistota tam není, mohou zdražit, ale teď za cenu evropského tříválce s plastovým interiérem máš normální motor a zpracovaný interiér. Díly do druhého dne. Já proti číňákum šil, ale musím uznat snahu Jaecoo nedělat auto co nejlevněji, ale auto udělat pořádně a cenu ne nejnižší, ale jen lákavou.
Stejsn
@Ringhofer "Já, Eko" 😄
rohYpnol
@praptak

Správně. I proto jsem napsal co jsem napsal.
Ringhofer
@KANKUNEN a můžu prosím vědět, jak se jméno "Jaecoo" vyslovuje? Štve mě, že nejen ACZ, ale nikdo nevěnuje pozornost tomu, aby čtenářům tuto službu (výslovnost jmen čínských značek) poskytl.
rohYpnol
"Škodě Enyaq se v osmém měsíci podařilo předstihnout o třídu menší elroq (126 aut), což souvisí s náběhem prodejů zmodernizované verze, která si stále častěji nachází cestu mezi předváděcí vozy u dealerů."

Aha, když tento princip zmiňoval rohYpnol, tak místní hujeřičci mě v diskusi dehonestovali jak si vymýšlím... A hle, opět už to samé co rohYpnol zmiňují i jiné... Blbý, co, hujeříčci?!?
rohYpnol
@Ringhofer

Značka Jaecoo (dceřinka čínského koncernu Chery, zaměřená na SUV) se v originále čte [dže-ku] nebo také [džej-ku], protože jde o uměle vytvořené „západně“ znějící slovo.

Není zač 😉
rohYpnol
@kesumb
Hele, co bys potřeboval aby jsi byl schopný pochopit, že to neni žádný můj koeficoent, ale číslo které vymyslel někdo úplně jiný, číslo objektivně dané, zcela konkrétní, a zcela nezávislé na tom co si myslím nebo tvrdím??? 🤣🤣🤣 Fakt by mě to zajímalo 🤣🤣🤣

Začínám byt přesvědčený, že ty to intelektuálně prostě nedáš 🤣🤣🤣
praptak
@rohYpnol Odmítání není to samé, co vysmívání.
rohYpnol
@KANKUNEN
Nevím co jsi tvrdil ty. Každopádně já jsem na to, že Jaecoo je velmi vydařené, poukazoval. Dokonce jsem uváděl srovnávací test, kde byl v dojmu z auta hodnoceno lépe právě Jaecoo než Range Rover Evoque.

Místní hujeřičci se vysmívali. A hle, 17. místo??? Velmi hezký výsledek (z pohledu výrobce).