Autosalon Mnichov
@Othello
Ano v praxi kdyz zastavis na rychlonabijecce a budes nabijet 1MW, zastavka s EV nebude o moc delsi nez s ICE.
Tzn. ze se blizime.
Resp. casovy rozdil pro cestovani bude zanedbatelny.
Staci?
6 hodin na nabijecce stravis na ceste dlouhy pres 5.000km!
Vlastne kdyz nepojedes 300km/h, tak to budou mozna jen 2 hodiny...
😉
Ano v praxi kdyz zastavis na rychlonabijecce a budes nabijet 1MW, zastavka s EV nebude o moc delsi nez s ICE.
Tzn. ze se blizime.
Resp. casovy rozdil pro cestovani bude zanedbatelny.
Staci?
6 hodin na nabijecce stravis na ceste dlouhy pres 5.000km!
Vlastne kdyz nepojedes 300km/h, tak to budou mozna jen 2 hodiny...
😉
@Othello
V ramci EV je to uzasny pokrok. Jestli to bude za deset let v serii, tak tady budou brecet uz jen skutecni fosilni fanatici.
😀
PS Bavime se o realnem pouzivani. Kdybych chtel zavodni vyuziti, baterku vymenim za nabitou.
😉
V ramci EV je to uzasny pokrok. Jestli to bude za deset let v serii, tak tady budou brecet uz jen skutecni fosilni fanatici.
😀
PS Bavime se o realnem pouzivani. Kdybych chtel zavodni vyuziti, baterku vymenim za nabitou.
😉
@DonVito
Psal jsi "...uz se blizime spalovakum v rychlosti "tankovani"...
Mi to z prezentovaných čísel nijak nevyplynulo, tak to zkus trochu upřesnit, já ti asi nerozuměl
Psal jsi "...uz se blizime spalovakum v rychlosti "tankovani"...
Mi to z prezentovaných čísel nijak nevyplynulo, tak to zkus trochu upřesnit, já ti asi nerozuměl
👍
Kdyz BYCH si tohle auto (treba za deset let) koupil ja, tak nejenze na cestach doplnim energii obdobne rychle jako diesel, ale hlavne kazdy rano (kdyz budu potrebovat) budu vyjizdet s plnou bez nutnosti kamkoliv jezdit tankovat.
Kdo z vas to ma?
FUTURE IS ELECTRIC