Technika
Vyhodit😜
Cim dal tim vic mi vychazi jako idealni auto Punto II.
"...Když odešla 12V baterie: Najděte servisní póly 12V baterie (většinou pod kapotou)..." No, to je vyborna rada, ale co ak sa otvaranie kapoty (dveri, kufru, atd) odistuje nie mechanicky, ale tou 12V bateriou, ako napriklad na Tesle-S? Jo, a aby bola ironia dokonala, tak James May mal celu dobu auto pripojene na nabijacku. Lenze podla Tesla-logiky, ked sa odpoji nabijanie trakcnej baterie, automaticky sa odpoji aj dobijanie 12V-baterie (bez ohladu ci je nabita, alebo nie). No skratka radost! www.youtube.com/watch?…
@_Teddy_
wow
pred ctyrma lety...
Neco aktualnejsiho by nebylo?
Znas soucasne reseni 12V baterky Tesla???
WTF
Tesla's low-voltage battery solution uses a lithium-ion (Li-ion) battery instead of a traditional 12V lead-acid battery to reduce weight and increase durability. Starting in mid-2021, this 15.5V battery was introduced in newer Model S, 3, X, and Y vehicles, offering higher usable capacity and a longer lifespan due to its internal battery management system (BMS).
Key features of Tesla's lithium-ion low-voltage battery
Higher voltage: The new battery operates at around 15.5V, compared to the 12V system it replaces.
Smaller and lighter: The lithium-ion battery is physically much smaller and weighs under 2kg, significantly less than a lead-acid battery.
Longer life and higher capacity: Lithium-ion chemistry offers a longer operating window and a very high usable capacity, making it more durable over time.
Integrated Battery Management System (BMS): Each battery includes its own BMS to manage cell balancing, protect against overcharge and high/low temperatures, and ensure a long service life.
Bluetooth connectivity: Some lithium batteries, like the Ohmmu 12V LiFePO4 battery, feature Bluetooth for remote monitoring of diagnostic and lifecycle information through a dedicated app.
PS Podceneni Tesly zrovna v tomto pripade je obrovsky fail. 👎 Tesla ma nejvic zkusenosti a zda se, ze problem vyresila nejlepe.
wow
pred ctyrma lety...
Neco aktualnejsiho by nebylo?
Znas soucasne reseni 12V baterky Tesla???
WTF
Tesla's low-voltage battery solution uses a lithium-ion (Li-ion) battery instead of a traditional 12V lead-acid battery to reduce weight and increase durability. Starting in mid-2021, this 15.5V battery was introduced in newer Model S, 3, X, and Y vehicles, offering higher usable capacity and a longer lifespan due to its internal battery management system (BMS).
Key features of Tesla's lithium-ion low-voltage battery
Higher voltage: The new battery operates at around 15.5V, compared to the 12V system it replaces.
Smaller and lighter: The lithium-ion battery is physically much smaller and weighs under 2kg, significantly less than a lead-acid battery.
Longer life and higher capacity: Lithium-ion chemistry offers a longer operating window and a very high usable capacity, making it more durable over time.
Integrated Battery Management System (BMS): Each battery includes its own BMS to manage cell balancing, protect against overcharge and high/low temperatures, and ensure a long service life.
Bluetooth connectivity: Some lithium batteries, like the Ohmmu 12V LiFePO4 battery, feature Bluetooth for remote monitoring of diagnostic and lifecycle information through a dedicated app.
PS Podceneni Tesly zrovna v tomto pripade je obrovsky fail. 👎 Tesla ma nejvic zkusenosti a zda se, ze problem vyresila nejlepe.
Preco este nikoho nenapadlo mat v EV ako povinnu vybavu elektrocentralu v kufri.
Dojde stava? Vyberiem generator z kufra a dobijam tam, kde prave som ....
Dojde stava? Vyberiem generator z kufra a dobijam tam, kde prave som ....
tak tak
ja uz dlhlhsie fandim rieseniu el. pohonu s REXom. pre dost ludi zaujimave a pouzitekne riesenie, LEN skoda ze nesedi griindiil Bruselskym aktivistom , ktori z pozicie moci do tohto riesenia hadzu vidly.
- si predstav auto s baterkami cca 30-40kWh (dojazd 150-250 km) co je postacujuce na bezne kazdodenne jazdenie. + elektrocentralu pod kapotou s vykonom cca 30kW aby stacila na 130ku po diaľniciach.....vyhody : lahsia baterka( mozne pouzit lacnejsiu a na vzacne kovy nenarocnejsiu Lifepo4 ku) , benzinacit ,maly lahky moze ist v efektivnych odhlucnenych otackach.
vacsinu by clovek jazdil na elektriku lebo je lacnejsia prevadzka, ale v pripade potreby moze ist aj daleko takmer bez obmedzenia.
ja uz dlhlhsie fandim rieseniu el. pohonu s REXom. pre dost ludi zaujimave a pouzitekne riesenie, LEN skoda ze nesedi griindiil Bruselskym aktivistom , ktori z pozicie moci do tohto riesenia hadzu vidly.
- si predstav auto s baterkami cca 30-40kWh (dojazd 150-250 km) co je postacujuce na bezne kazdodenne jazdenie. + elektrocentralu pod kapotou s vykonom cca 30kW aby stacila na 130ku po diaľniciach.....vyhody : lahsia baterka( mozne pouzit lacnejsiu a na vzacne kovy nenarocnejsiu Lifepo4 ku) , benzinacit ,maly lahky moze ist v efektivnych odhlucnenych otackach.
vacsinu by clovek jazdil na elektriku lebo je lacnejsia prevadzka, ale v pripade potreby moze ist aj daleko takmer bez obmedzenia.
@Jano- Korňa BMW i3, ale pokud vím, tak moc oblíbené to nebylo
ako samostatny model by sa to až nezivilo, akle ako priplatkova vybava namiesto velkej baterky by to mohlo byt pre urcitu skupinu ludi pouzitelne .
ja mam eGolfa, kazdy den s nim jazdim "okolo komina (do roboty, obchodu, zaviest deti, z/na stanicu) a som s nim spokojny. naklady "na palivo" 1/4. ALE 1, 2 krat do mesiaca potrebujem otocit vyse 200km (za rok 3000km) a uz je ta mala baterka obmedzujuca......koli tomu vydrziavam este spalovak ktory by som nemusel ( kym funguje, OK - neriesim, ale otazka akou cestou ist az ho budem menit).
ja mam eGolfa, kazdy den s nim jazdim "okolo komina (do roboty, obchodu, zaviest deti, z/na stanicu) a som s nim spokojny. naklady "na palivo" 1/4. ALE 1, 2 krat do mesiaca potrebujem otocit vyse 200km (za rok 3000km) a uz je ta mala baterka obmedzujuca......koli tomu vydrziavam este spalovak ktory by som nemusel ( kym funguje, OK - neriesim, ale otazka akou cestou ist az ho budem menit).
@Jano- Korňa no u i3 to právě bylo jako příplatková výbava... Použili motor z motorky a co si vybavuju, tak to moc nedobíjelo, takže spíš zbytečná zátěž navíc.
radoslav Hrickanin
Příspěvek podléhá schvalování.
- mozny problem 12V bateri v EVckach moze byt, ze sofer nema ako spozorovat ich dozivanie. u spalovaku to daju najavo pri kazdom rannom starte v akej su kondicii.
stat sa moze kazdemu, aj mne uz dosla nafta.nastastie benzinka bola uz na dohlad a naftu cerpadlo natahalo (chudak startet).
v prvom rade je "prazdna nadrz" problem planovania sofera a nie auta. 😄 ....kazdy pohon ma v tom svoje plusy a minusy. a aj preto vozim v mojom malobaterkaci nab. kabel na 230V.
chapem, niekdy sa moze stat, ze clovek pocita s konkretnou benzinkou (nabijackou) a ona potvora je zavreta (porucha, zmena otv. hodin)..... a priekak je na svete..... poucenie dobuducna : nejazdit na hranu a nechavat si rezervu.
pekny den a dojazd az do ciela prajem vsetkym 😄
stat sa moze kazdemu, aj mne uz dosla nafta.nastastie benzinka bola uz na dohlad a naftu cerpadlo natahalo (chudak startet).
v prvom rade je "prazdna nadrz" problem planovania sofera a nie auta. 😄 ....kazdy pohon ma v tom svoje plusy a minusy. a aj preto vozim v mojom malobaterkaci nab. kabel na 230V.
chapem, niekdy sa moze stat, ze clovek pocita s konkretnou benzinkou (nabijackou) a ona potvora je zavreta (porucha, zmena otv. hodin)..... a priekak je na svete..... poucenie dobuducna : nejazdit na hranu a nechavat si rezervu.
pekny den a dojazd az do ciela prajem vsetkym 😄
Která auta s 800V platformou se nemohou hned nabíjet na DC? U platformy H/K E-GMP při hlubokém vybití trakční baterie to jde hned na DC.
Máš jako vždy pravdu, brášule 😘❤️
Za cely zivot mi nedosel benzin, nafta ani elektricka energie ve vysokonapetove baterce... nikdy.
Ve 12V baterce jednou. U spalovaku.
😀
Jeste bych dodal, ze ACckem (i z obycejny jednofazovy zasuvky dejme tomu 2kW) muzes nabit v nejblizsim dome (kdyz narazis na dobre lidi), pro dojezd na nejblizsi verejnou AC nabijecku (az 22kW), pripadne rovnou na rychlou DC nabijecku.
PS Verejnych AC nabijecek je v Cesku pomerne hodne.
fdrive.cz/…abijecich-stanic
Kolik je asi nejvetsi mozna vzdalenost k nejblizsi nabijecce v Cesku? Pres 40km asi tezko, coz je u normalniho EV tak 10% dojezdu?
Resp. i s 10% dojedes snad vzdy pohodlne k verejny nabijecce.
Ve meste je to blbost, tam mas AC nabijecku snad vzdy jen do par set metru daleko.
Pak mne se stalo, ze proste nebyl cas a porad nekam nejaka zajíždí, tak jsem to neodhadl. 2km pred benzinkou došel, ale zbytek jsem dojel na elektriku ke stojanu.
👍
Ty jsi uplnej Toyoda fanatik.
😀
No nastesti to vypada, ze Toyota dostava pomalu rozum.
A kdyz bude vyrabet EV v Cesku, mozna v ni taky skoncim.
PS Nemam potrebu vyroby elektriny z benzinu... Ani tak mi baterka jeste nedosla. Snad jsem to ted nezakriknul.
🙂
electrek.cO/2025/09/11/byd-insists-rapid-ev-growth-cant-be-stopped-even-without-grants/
BYD insists its rapid EV growth can’t be stopped, even without electric car grants
🤫
To byla reakce na tve fosilni steblo.
😉