Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zemřel Robert Redford. Miloval vozy Porsche, vlastnil ale jen výjimečné modely

17 komentářů

Man Ký
Nahoře tě čeká Paul Newman a Steve McQueen chlape. Takoví herci už nebudou. R.I.P.
Jirka Svoboda
@Man Ký
přesně tak! R.I.P. mistře
Mokrous
To abych si dnes pustil po devatenáctý "Tři dny Kondora"

S lidmi jako byl Robert Redford odchází celá jedna úžasná éra. Éra opravdových lidí, opravdových aut, opravdových filmů, opravdové hudby,...
...syrové, poctivé, nekorektní, skutečné, kvalitní, s vkusem, myšlenkou, odkazem...
3_diamanty
@Mokrous
Je to tak... to este boli pani herci... Belmondo... Redford... Connery... a pod...
Man Ký
@Mokrous to by měl vážně radost z tvého posudku, vzhledem k tomu, že se zasazoval o práva LGTB komunity, byl podporovatelem ekologie, sympatizantem odstoupení od fosilních paliv apod.
Mokrous
@Man Ký A já mám snad něco proti ekologii, ty hlavo?
Man Ký
@Mokrous ne, ty máš něco s hlavou, když nedokážeš pochopit prosté sdělení. Redford byl svými skutky daleko více současný, než minulý.
Mokrous
@Man Ký To je typická demagogie. Robert byl slušný člověk, který racionálně a klidně a opravdově chránil přírodu a zejména konkrétní oblasti v Utahu a podobně. A stejně tak spravedlivě a klidně hájil práva menšin a chtěl jen rovnost a důstojnost.
Rozhodně to nebyla progresivní vym.daná hlava, co vyřvává jak pavián na veřejnosti, že jsme všichni fobové a že máme vymejvat mozky dětem ve školách a chemicky je kastrovat a určitě u toho neskákal v růžovejch šatech se rtěnkou a růžovejma vlasama a strništěm na ksichtě a pavím pérem v řiti. Neříkal, že mají chlapi boxovat s ženskejma a nastupovat do ženskejch věznic.
A stejně tak nezakazoval auta a nazachraňoval planetu tím, že přesune průmysl do Bangladéše.
To je takový drobný rozdíl mezi slušný a inteligentním člověkem a totálním k.eténem. Možná, že to je pro jedince tvýho kalibru pod rozlišovací schopnost.
Lempl Klaun
@Mokrous To už je hodně pokročila schizofrenie.
Prosím, pozadejte někoho, aby Vas doprovodil k psychiatrovi. Myslím že se Vám pak uleví
Man Ký
@Lempl Klaun taky bych to tak viděl. nejdřív napíše něco, pak to obrátí o 180 stupňů a po ostatních chce, aby se tvářili, že je to totéž, a když ne, tak jsou úplně pitomí.
praptak
@Man Ký Proto mám rád film Takoví jsme byli. Pan herec a později i režisér. 👍
Man Ký
@praptak shlédnul jsem Takoví jsem byli. Pobavilo mě, když někdo napsal, že Brad Pitt se jeho mimickou škálou inspiroval pro film Seznamte se, Joe Black😊 v tom filmu bylo Redfordovou úlohou nejspíš jen vypadat krásně😊))
zato Streisand to tam slušelo i s tím jejím meganosem😊
3_diamanty
Ach jaj .. este Eastwood zostal... bohuzial coskoro bude cela tato uzasna generacia uz fuc ... cas "leti" neskutocne rychlo ... napadlo ma jak spieva Vaso... vek sluzi omsu za nas.. podla vsetkeho Robert ale prezil velmi pekny a dlhy zivot...

RIP Robert
Man Ký
@3_diamanty Eastwood ještě zdaleka nekončí😊 a pozor, to je narozen stejně jako Steve McQueen, o pět let mladší než Paul Newman a o šest let starší než Redford😊 to je nezmar😊
3_diamanty
@Man Ký
Chudi slachoviti nosati ziju dlho... najlepsie na tom je ze ze Eastwood vyzera akoby stale rovnako... ci pozeras jeho filmy z 80 tych rokov alebo aj tie po roku 2000 ... stale vyzera byt v rovnakej forme ... je neskutocny to ano
Este ma napadol De Niro ci Jean Reno ... dnes su z nich uz tiez pekni dedovia... alebo aj taky Jackie Chan... ale vo filmoch ostanu vsetci navzdy mladi a neporazitelni ... a takych si ich navzdy budeme pamatat
Man Ký
@3_diamanty Jackieho Chana a Roberta Redforda bych do jedné věty asi nedával😊
vencelín
@3_diamanty
Ještě bych přidal Harrisona Forda, toho bych taky zařadil do té charismaticke skupinky po bok pánů Redforda, Estwooda, Rena, Delona, McQeena....