Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Nejnebezpečnější města v Česku: Nejvíc bourají budějovičtí, nejméně lidé v Liberci

6 komentářů

Stejsn
Jak se to počítá jste nám řekli, ale podle ČEHO se posuzuje, jestli je někdo liberecký nebo budějovický? Doufám, že podle bydliště a ne podle RZ. Ty obce, kde se nebouralo - znamená to, že se v nich nestala nehoda, nebo že jejich obyvatelé nikde nezpůsobili nehodu? Samé otázky...
Mikesus
@Stejsn předpokládám, ze to bude podle místa nehody, ne podle účastníků.
Třeba po Praze, kdyz potkám nehodu, ma to nejčastěji RZ "S", "U" nebo "P", pripadne to je Bolt, kde jsem českého řidiče neviděl ani nepamatuju.
Mne by treba zajímala statistika nehodovosti Boltů, protoze mi prijde, ze je potkavam rozstřelené každou chvili
Lempl Klaun
Mikesus
@Lempl Klaun
však to jen potvrzuje, co vidíme na ulicích. Mě by zajímalo, proč nelze postihovat bolt jako takový. Evidentně nejsou schopni dodržovat legislativu, proč se prostě tahle firma neomezí.
3_diamanty
A pritom v Budejovicich by chtel zit kazdy ... ci ani nie? 🙃
Zalezi asi aj od mnozstva rizikovych usekov... u nas v Ke ked je nehoda tak 9 z 10 pripadov su pod mostom VSS alebo dole pri amfiku... statistika... obcas sa bura aj na narodnej triede... no a cim vacsie mesto tym viac rizikovych oblasti aj hustejsia premavka... a potom to uz ide samo
Man Ký
v Liberci se bourá nejméně, protože automobil je zde přepychem.