Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Uložené, nebo všechny přijímané stanice? Nastavení triviálně jen vypadá

24 komentářů

Mikesus
To je tak, kdyz nekdo trvá na překonané technologii. Radio je uz prakticky zbytečné, kdyz je streamovaná hudba. Žádné reklamy, žádné kecani kdyz nechci, kdyz chci, pustím si podcast.
Takze kdo se chce trápit s rádiem, jeho věc, komfortní alternativa tu je.
Mikesus
@nippon ja si tedy raději udělám playlist na spotify. Radio uz jsem nepustil ani nepamatuju.
Ja Prvni a Posledni
@nippon

Čo si vyberieš, čardáš?
KANKUNEN
@Horký Hrom To se ti nepovede.
KANKUNEN
@Ja Prvni a Posledni Úchyláku, nejlepší urážka, která se ti povedla.
Horký Rom
Ta koza už mě neposlouchá. A ta poslouchá jenom Radio 1.

91,9 FM 👍
KANKUNEN
@Horký Hrom Náhodou Roman Horký byl ještě větší trouba.
Lucky85
@nippon ak mas premium spotify tak mozes mat playlisty offline
KANKUNEN
Android auto - Radia.cz - Radio Hard and Heavy. Analog už ne, škvrčí to i u vysílače.
Horký Hrom
Jsem sice retardovaný stejně jak můj bratr Horký Rom, ale napadá mě hned několik možností, proč někdo nechá na volantu přepínání pro všechny stanice rádia 1) Neposlouchá rádio 2) Poslouchá jen jednu stanici a přepínat nemusí 3) Přepíná rádia v infotainmentu 4) Jezdí často v příhraničí nebo v zahraničí 5) Když to má na test, nemá čas hledat všechna nastavení 6) Chtěl by to mít nastaveno jako pan Bednář, ale neví, že to jde 7) Neví, jak to nastavit
Ja Prvni a Posledni
@Andrej Gregorovic

The Bill.
Facepalm level 100.
🤦🏻‍♂️
Mokrous
@nippon Každá služba má offline přehrávání stažené hudby. Apple Music, Tidal, Spotify, atd... cokoli.
To je takovej problém si stáhnout do mobilu 5, 10, 20, 30,... alb na cestu?
Mokrous
@Andrej Gregorovic přesně. Rádio jsem v autě neposlouchal asi 4 roky... Stejně všude jen nonstop lžou a nebo hrajou to co nechci + reklamy. Takže logicky vyhrává motor, když zní hezky a nebo ve většině případů u R4 vyhrává streaming, nebo uložená hudba z mobilu.
Horký Rom
@Horký Hrom
DAB+ 👍
Horký Hrom
@Horký Rom Rádio 👍👍👍
johny555
Důvod, proč procházet všechny stanice zná kdokoliv, kdo jezdí do zahraničí (pokud ho zahraniční rádia zajímají). Po překročení hranice jsou všechny oblíbené stanice k ničemu.
Horký Hrom
@KANKUNEN Pokusím se mu vyrovnat 👍👍👍
nippon
Jazdíme na dovču do Grécka. Takže v HU, RO, BG a Grécku potrebujem listovať všetky a vyberiem si.
Andrej Gregorovic
Tak niekoľko dôvodov😒br /> 1. najprv si potrebujem vybrať stanice do obľúbených - preto sa hodí zoznam všetkých, obzvlášť v novom aute nie sú žiadne predvolené (nie je to novinárska vec, čo koluje. Mimochodom v BMW je ideálne naraz resetnut všetky nastavenia vrátane profilu - auto je ako nové a ľahšie sa veci nastavia.
2. ak človek ide casto do zahraničia - nepozná vždy všetky - je vlastne v bode 1 - proste listujem a vyberám si.

Ale reálne je mi to jedno. Nepočúvam radio. Najčastejšie motor, Podcasty, či streamovanu hudbu.
Horký Hrom
@KANKUNEN 👍👍👍
Horký Hrom
@Horký Rom

Klidně i DAB−
Mokrous
Snad si vzpomenu až budu v Pašíkovi a podívám se, jak se to tam dá nastavit. Pár stanic jsem si uložil první dny po koupi auta a od té doby jsem rádio nepustil. No, kecám, jednou jsem si pustil nějaký ČR Jazz, nebo tak něco. Nevím k čemu to je dnes dobré. Jen vím, že když si zapnu rádio, tak vidím stanice na displayi a na volantu je mohu přepínat. Nevšiml jsem si, že by mi to házelo jiné stanice, než co jsem si tam dal ať už DAB, nebo FM.
No, každopádně mi to je jedno.
U Peugeotu to bylo jedno souvislé chrčení a u VW sice lepší, ale stejně to po chvíli zase přeskakuje na jinej vysílač a celkově to je v době streamu k hounu.
Xprcek
Samozřejmě ne každý jezdí stále kolem komína, aby byl neustále v dosahu přednastavených stanic. A samozřejmě ne každý je zvědavý na lokální radia, takže pokud má možnost, používá v autě služby jako TuneIn.
nippon
@Mikesus V Srbsku môžeš zabudnúť. Tam ťa skasírujú za dáta.