Novinky
Galerie (zbytečná a zde už po sté) a první odstavec má jako zažehnou diskuzní flame?
Bez tohoto bulvárního pokusu by článek byl v pořádku a informačně dostatečný.
Bez tohoto bulvárního pokusu by článek byl v pořádku a informačně dostatečný.
Je to děsivé: dnešní pohled na titulní fotografii nevyvolal u mne zvracení, nýbrž zájem. Začínám na designovou studii pohlížet jinak, příznivěji... Jak je tohle možné?!
Mhm ty hackerské útoky jsou celkem nepříjemné, kamarádovi ve firmě komplet zrušili všechny data, chtěli výkupné, dal přednost tomu koupit za cca 2 mil. komplet nový systém. a totéž co jeho potkalo v okolí dvě firmy v krátkém období. novodobé pirátství😊
Snad nikoho v JRL v důsledků katastrofálních prodejů nenapadlo se finančně hojit na akcionářích SAP SE tím, že něco podobného umožnil svou liknavosti. V tom lepším případě.
Mne pride ze nevyrabaju uz aspon posledne 2 roky... nic v zlom
@3_diamanty
No, ale JLR v GB dělá i Range Rovery.
No, ale JLR v GB dělá i Range Rovery.
@gil54
Aj v pripade LR si vravim... hmm kedy som naposledy videl evoque ci rr sport? ... ani tie uz moc nevidno... a jag ten je mrtvy uz davno... clovek uz skor vidi enyaq ako evoque ... a to ani nie je lacnejsi
Aj v pripade LR si vravim... hmm kedy som naposledy videl evoque ci rr sport? ... ani tie uz moc nevidno... a jag ten je mrtvy uz davno... clovek uz skor vidi enyaq ako evoque ... a to ani nie je lacnejsi
@3_diamanty
Range Roverů je plná Pařížská, v Medzilaborcích je budeš hledat hůř. 😀
Range Roverů je plná Pařížská, v Medzilaborcích je budeš hledat hůř. 😀
@gil54 bol by chlapec prekvapený ako sa RR predávajú.Napriek nárekom na poruchovosť.
Moment... vždyť prohlašovali, že rok nic vyrábět nebudou a pak že vylezou s nějakou bombou.
@Stejsn No a potom zistili, ze maju vo fabrikach zamestnancov. Teraz sa ich snazia hodit vlade na krk, vobec by som sa necudoval, keby ze ten cyber utok je vymysel aby skor ukecali vladu. Tu v uk strasia kazdy den novym clankom o tom, ake su obrovske straty a kolko 100 000 ludi pride o pracu. Uz polozili najvatsie oceliarne v uk a ked dokazali vyrobit stratu milion libier denne, hodili oceliarne na krk vlade a tak skonci aj jag. Je to banda neschopnych ***ov
Přesně tak, brašule.
Mrtvá?
Range Roverům a Land Roverům se docela daří.
RR a LR jede samozřejmě dál... 😉
Ok, chápu, ono titulní foto k tomu svádí, ale popisovaný problém se týká hackingu na JLR v GB, proto ta moje glosa.