Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

JLR už přes dva týdny nevyrábí. Jeho systémy zcela skolil útok hackerů

27 komentářů

del42sa
a kde berou jistotu, že budou vůbec něco prodávat až se tenhle problém vyřeší ? 😁
Lenka Čížková
@del42sa
Přesně tak, brašule.
Horký Hrom
@Lenka Čížková Ségra 👍👍👍
ericn
@del42sa tahle značka je už mrtvá 😤
gil54
@ericn

Mrtvá?

Range Roverům a Land Roverům se docela daří.
ericn
@gil54 já měl samozřejmě na mysli Jaguár se svou růžovou reinkarnací, měl jsem specifikovat.

RR a LR jede samozřejmě dál... 😉
gil54
@ericn

Ok, chápu, ono titulní foto k tomu svádí, ale popisovaný problém se týká hackingu na JLR v GB, proto ta moje glosa.
ericn
@gil54 jj, chápu… 👌
gil54
Galerie (zbytečná a zde už po sté) a první odstavec má jako zažehnou diskuzní flame?

Bez tohoto bulvárního pokusu by článek byl v pořádku a informačně dostatečný.
Ringhofer
Je to děsivé: dnešní pohled na titulní fotografii nevyvolal u mne zvracení, nýbrž zájem. Začínám na designovou studii pohlížet jinak, příznivěji... Jak je tohle možné?!
Arese
@Ringhofer Oslepls? Nebo tě postihla náhlá změna sexuální orientace? 😀
jiras_
@Ringhofer Kdyby všude necpali tu teplou růžovou, tak to mohlo mít větší úspěch.
jersey.se
@Ringhofer Tomu se říká coming out
Man Ký
Mhm ty hackerské útoky jsou celkem nepříjemné, kamarádovi ve firmě komplet zrušili všechny data, chtěli výkupné, dal přednost tomu koupit za cca 2 mil. komplet nový systém. a totéž co jeho potkalo v okolí dvě firmy v krátkém období. novodobé pirátství😊
Th0r
@Man Ký tak si mel koupit za par stovek externi HDD na zalohu. 🤭 Predpokladam, ze HW zustal ok, pak to staci vse obnovit a holt ty data ze zalohy.
Xprcek
Snad nikoho v JRL v důsledků katastrofálních prodejů nenapadlo se finančně hojit na akcionářích SAP SE tím, že něco podobného umožnil svou liknavosti. V tom lepším případě.
3_diamanty
Mne pride ze nevyrabaju uz aspon posledne 2 roky... nic v zlom
gil54
@3_diamanty

No, ale JLR v GB dělá i Range Rovery.
3_diamanty
@gil54
Aj v pripade LR si vravim... hmm kedy som naposledy videl evoque ci rr sport? ... ani tie uz moc nevidno... a jag ten je mrtvy uz davno... clovek uz skor vidi enyaq ako evoque ... a to ani nie je lacnejsi
gil54
@3_diamanty

Range Roverů je plná Pařížská, v Medzilaborcích je budeš hledat hůř. 😀
idam.i
@gil54 bol by chlapec prekvapený ako sa RR predávajú.Napriek nárekom na poruchovosť.
Th0r
@idam.i jak teda? AI rika, ze v roce 23 to bylo cca 67 000. Je to malo nebo hodne?
Horký Hrom
@gil54 Když ho tam večer zaparkuješ, tak ráno ho nenajdeš 👍👍👍
Horký Hrom
@Horký Hrom Pane Rakušane, už to nikdy neřeknu, slibuju
Horký Hrom
@Horký Hrom A budu volit STAN 👍👍👍
Stejsn
Moment... vždyť prohlašovali, že rok nic vyrábět nebudou a pak že vylezou s nějakou bombou.
ptr078
@Stejsn No a potom zistili, ze maju vo fabrikach zamestnancov. Teraz sa ich snazia hodit vlade na krk, vobec by som sa necudoval, keby ze ten cyber utok je vymysel aby skor ukecali vladu. Tu v uk strasia kazdy den novym clankom o tom, ake su obrovske straty a kolko 100 000 ludi pride o pracu. Uz polozili najvatsie oceliarne v uk a ked dokazali vyrobit stratu milion libier denne, hodili oceliarne na krk vlade a tak skonci aj jag. Je to banda neschopnych ***ov