Novinky
Z venku je to auto naprostá pecka!!! 🤩😎 Uvnitř naprostá tragédie...🙈🙏
@Josef Vik Tak nevím, jestli koukáme na stejné auto, ale je to hnusné ze všech stran a ten vnitřek je opravdu tragédie. Opět vyhazování peněz z oken, navíc za elektriku 👎
@ericn tak nám po ez co je dle tebe hezkého. Zatím skoro u všeho píšeš o tom, jak je to hnusné.
Nejsem si jistý, že tohle bude konkurence pro Porsche 911. Kdybych si koupil 911, tak od ní budu očekávat hlavně sezení "na silnici", nádherný zvuk 6válce a skvělé jízdní vlastnosti.
Řekl bych, že ani jedno to moc splňovat nebude.
Řekl bych, že ani jedno to moc splňovat nebude.
@Michal Ježek
Nejsi si jistý oprávněně. Také i proto, že "tohle", jak píšeš, není to, co má Porsche 911 konkurovat.
"Mercedes-AMG brzy uvede vůz AMG GT XX, avšak proslýchá se, že by od něj mohla být odvozena také dvoudveřová varianta karoserie."
Proč si napřed nepřečteš článek?
Nejsi si jistý oprávněně. Také i proto, že "tohle", jak píšeš, není to, co má Porsche 911 konkurovat.
"Mercedes-AMG brzy uvede vůz AMG GT XX, avšak proslýchá se, že by od něj mohla být odvozena také dvoudveřová varianta karoserie."
Proč si napřed nepřečteš článek?
@gil54
Četl jsem ho celý. Dokonce o toto: "Mercedes-AMG jde po krku legendě Porsche 911"
Nezvládl jste přečíst ani titulek?
Četl jsem ho celý. Dokonce o toto: "Mercedes-AMG jde po krku legendě Porsche 911"
Nezvládl jste přečíst ani titulek?
@Michal Ježek
Není můj problém, že titulek nezní "Mercedes-AMG možná půjde po krku legendě Porsche 911"
Následný text článku však nepřesný titulek uvádí na pravou míru.
Není můj problém, že titulek nezní "Mercedes-AMG možná půjde po krku legendě Porsche 911"
Následný text článku však nepřesný titulek uvádí na pravou míru.
@gil54 A taky je tam potom v článku toto😒br />
"Auto, o kterém je řeč, by mělo konkurovat třeba Porsche 911 nebo Maserati GranTurismo Folgore."
Není můj problém, že se vám titulek nelíbí. 😉
Není můj problém, že se vám titulek nelíbí. 😉
@Michal Ježek
...no, ale to "Auto, o kterém je řeč...." je stále to dvoudveřové, které zatím neexistuje a bude existovat jenom možná.
„V tuhle chvíli spíše analyzujeme trh. Teprve poté se rozhodneme, zda je reálné takové auto vůbec vyrábět“ ...
...no, ale to "Auto, o kterém je řeč...." je stále to dvoudveřové, které zatím neexistuje a bude existovat jenom možná.
„V tuhle chvíli spíše analyzujeme trh. Teprve poté se rozhodneme, zda je reálné takové auto vůbec vyrábět“ ...
Děkuji za upozornění! 👍
Ok, není zač. Za reakci také👍.