Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-AMG jde po krku legendě Porsche 911: Místo osmiválce elektřina?

14 komentářů

gil54
Nějaký hackeři vám hackli celý článek o tom, jak v GB hackli JLR. 😀
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@gil54 nene, jenom o něj kolega špatně nastavil publikaci a článek se sám stáhnul. Už je zpátky

Děkuji za upozornění! 👍
gil54
@Honza Mička

Ok, není zač. Za reakci také👍.
Josef Vik
Z venku je to auto naprostá pecka!!! 🤩😎 Uvnitř naprostá tragédie...🙈🙏
ericn
@Josef Vik Tak nevím, jestli koukáme na stejné auto, ale je to hnusné ze všech stran a ten vnitřek je opravdu tragédie. Opět vyhazování peněz z oken, navíc za elektriku 👎
Mikesus
@ericn tak nám po ez co je dle tebe hezkého. Zatím skoro u všeho píšeš o tom, jak je to hnusné.
ericn
@Mikesus No jo, máš pravdu. Design poslední generace aut se mi prostě moc nelíbí. Asi jsem trochu konzerva a mám rád klasické tvary 😋 Ty designové výstřelky alá Kia nebo bezpohlavní předek Vision O opravdu nejsou můj šálek čaje. Btw ani tenhle koncept v sobě nic z Mercedesu nemá 🤢
Michal Ježek
Nejsem si jistý, že tohle bude konkurence pro Porsche 911. Kdybych si koupil 911, tak od ní budu očekávat hlavně sezení "na silnici", nádherný zvuk 6válce a skvělé jízdní vlastnosti.
Řekl bych, že ani jedno to moc splňovat nebude.
gil54
@Michal Ježek

Nejsi si jistý oprávněně. Také i proto, že "tohle", jak píšeš, není to, co má Porsche 911 konkurovat.

"Mercedes-AMG brzy uvede vůz AMG GT XX, avšak proslýchá se, že by od něj mohla být odvozena také dvoudveřová varianta karoserie."

Proč si napřed nepřečteš článek?
Michal Ježek
@gil54
Četl jsem ho celý. Dokonce o toto: "Mercedes-AMG jde po krku legendě Porsche 911"
Nezvládl jste přečíst ani titulek?
gil54
@Michal Ježek

Není můj problém, že titulek nezní "Mercedes-AMG možná půjde po krku legendě Porsche 911"

Následný text článku však nepřesný titulek uvádí na pravou míru.
Michal Ježek
@gil54 A taky je tam potom v článku toto😒br /> "Auto, o kterém je řeč, by mělo konkurovat třeba Porsche 911 nebo Maserati GranTurismo Folgore."

Není můj problém, že se vám titulek nelíbí. 😉
gil54
@Michal Ježek

...no, ale to "Auto, o kterém je řeč...." je stále to dvoudveřové, které zatím neexistuje a bude existovat jenom možná.

„V tuhle chvíli spíše analyzujeme trh. Teprve poté se rozhodneme, zda je reálné takové auto vůbec vyrábět“ ...
ericn
@gil54 přesně, AMG vlastně ani neví jestli tohle bude vyrábět… zoufalé, tak buďto tomu věří a nebo ne…