Ojetiny
Clanek jsem necetl, platit to kvuli tomu nebudu.
Povazuju tuhle Astru za fajn auto, zejmena s tim benzinem 1.4 turbo.
Az na ty nestastne blinkry...
Povazuju tuhle Astru za fajn auto, zejmena s tim benzinem 1.4 turbo.
Az na ty nestastne blinkry...
@Ja Prvni 123 Souhlas, tato generace byla sympatická (hatchback) a hlavně proti svému nechutně otylému předchůdci pořádně zhubla. A ty debilní dotykové páčky pod volantem už naštěstí taky neměla. 🙂 Vůbec se mi ale nelíbil kombík s kočárovitým designem D sloupku. 🙁
V pripade tejto generacie astry ale rozmyslam o 1,4 turbo.... ta 1,0ka mi moc nevonia aj ked viem ze lepsie to uz nebude a male turba uz su proste vsade v tychto vodach
Nie som moc za jazdenky ale tato astra vyzera fakt dobre a je to jedno z mala nie novych aut ktore vobec pozeram... potom snad este leon predoslej generacie.. tie posledne kusky okolo 2019.. 2020 a potom este scalu ( ta moze byt nova ale kukam aj jazdene este pred faceliftom.. u tej jazdenky by to cenou uz slo hadam aj s tym 1,5tsi ) ... nechcem teda ziadne mestske SUV ... este rozmyslam o corolle sedan 1,6tka atmo ( u nas priamo u predajcu toyoty maju 5 rocnu jazdenku za 18 litrov co je hodne optimisticka cena ) ... len to ze je to sedan... no asi nic nie je idealne ani nebude .. ale musim skusat dalej.. nieco mozno este najdem zaujimave a nebude ani vadit ze nebude uplne nove... ked pozeram ze aj maly novy spacestar dnes stoji 15 litrov tak asi aj ta 5 rocna corolla za 18 mozno nevyzera az tak spatny kauf
Ta elektronika leze na nervy, ale vyzaduje "jen" restart.
Porad lepsi, nez rozpadnuti rozvodu nebo turba.
Myslim.
😄
Ale znamy neduh tech 1.4 s turbem je stavkujici ekektronika.
Obcas.
O prasklem pistu jsem jeste neslysel.
Coz neznamena, ze se to nestalo.
😄