Videa
„Nepřiměřené používání motorového vozidla, u kterého po celou dobu nedochází ke kontaktu mezi povrchem vozovky a všemi koly, je zakázáno.“
Ano, přátelé, v Rakousku skutečně nemůžete driftovat, jezdit po zadním na motorce, protočit kola při rozjezdu apod. V Česku jsme k tomu zatím nedospěli.
Pokud tedy nepřekročím povolenou rychlost, a to opravdu k driftu není potřeba, nedělám nic nezákonného. A přirozeně, najdu si k tomu čas příhodný nízkým provozem.
Ano, přátelé, v Rakousku skutečně nemůžete driftovat, jezdit po zadním na motorce, protočit kola při rozjezdu apod. V Česku jsme k tomu zatím nedospěli.
Pokud tedy nepřekročím povolenou rychlost, a to opravdu k driftu není potřeba, nedělám nic nezákonného. A přirozeně, najdu si k tomu čas příhodný nízkým provozem.
@Man Ký Ještě štěstí, že jsme v míře buzerace řidičů státem za Rakušáky "pozadu". Doufejme, že to tak i zůstane!
Pokutován někoho, že se mu např. na mokré vozovce při ostřejším rozjezdu z křižovatky protočí kola, je naprosto úchylné a skandální! 🤮
Pokutován někoho, že se mu např. na mokré vozovce při ostřejším rozjezdu z křižovatky protočí kola, je naprosto úchylné a skandální! 🤮
@Arese Tak to jsem v 𝛑či. V sobotu jsem v Annabergu na semaforu omylem přidal o fous víc a ta moje potvora DGS, co se prej neumí rozjet do křižovatky mi asi omylem zabrala hned a víc a kvíknul jsem jim tam mezi kostelní zvony... Očekávám tedy mezinárodní zatykač 😅
@Man Ký
Aha, že by rakušáci poručili fyzice a zařídili to, že kola vždy budou mít pod koly vysokou trakci?
Buzerovat a vymejšket chujoviny jim evidentně jde více než obstojně.
Aha, že by rakušáci poručili fyzice a zařídili to, že kola vždy budou mít pod koly vysokou trakci?
Buzerovat a vymejšket chujoviny jim evidentně jde více než obstojně.
@vencelín přemýšlejí Vencelín, kdy naposled měli jedno kolo ve vzduchu😊
já docela často, s listovými pery vzadu😊
já docela často, s listovými pery vzadu😊
pete64
Příspěvek podléhá schvalování.
Vaculík se ztrapnil svým naháněním Tranzita na okresce v Ioniq 5N a popíráním fyziky.
Tajze i kdyby vyhrál MS v driftování, nic to na tom nezmění. Od té doby se na jeho videa nedívám
Tajze i kdyby vyhrál MS v driftování, nic to na tom nezmění. Od té doby se na jeho videa nedívám
Vaculik je fašista
pete64
Příspěvek podléhá schvalování.
Nejvice jste se ztrapnil vy sam. Diky moc za naprosto zbytečný a trapný koment.
Víceméně ma ale pravdu, pokud to někdo dělá na veřejné silnici, ne na uzavřené dráze.
Ja bych to spíš upřesnil, kazdy, kdo to dělá na veřejné silnici v provozu.
Myšleno není napsáno!!! S tím že drift patří mimo verejnou komunikaci se dá jen souhlasit.
Copak ti Ádo vadí? Že někdo umí ovládat auto jinak, než letmo rovně, jako majitelé naftových SUV a elektro?
Zvláště když driftuje se žážehovým motorem, že..........