Novinky
@ptr078 Já koupil 508 SW GT 2.0 HDI 130kW a už bych to nechtěl nikdy znovu zažít... Zlatej Passat.
Co takhle raději konečně nabídnout nějaký slušný benzinový turbo čtyřválec? A postupně místo debilního i-cokpitu u všech modelových řad nabídnout normální pracoviště řidiče?! To bys Peugeote koukal, jak by ti prodeje letěly nahoru!
Ste nejak zabudli napisat, ze pre slaby zaujem o stellantis v europe budu minimalne trojtyzdnove prazdniny vo viacerych fabrikach
@ptr078 Kde je Stellantis stále jedničkou a daří se mu, jsou dodávky, tak to snad nepodělá snad i tam.
@Mokrous Som fakt zvedavy na buducnost stellantisu. Mam pocit, ze to je spolocnost, co sa musi najviac obavat a najviac doplati na dovoz cinskych aut
@ericn Ja som pokukoval po 508sw, ale priatelka to vyfasovala na rok v praci, tak ma to nadsenie preslo. Svokra ma 2008, tam ma prekvapilo, ake je to vnutri male vzhladom na vonkajsie rozmery.
@zlysoused ten motor 1.6PT je v pohodě, ale měl by to být čistý benzin, max. mild hybrid. Nebo máš pocit, že se jejich PHEV nějak dobře prodává? Jednak to není žádný zázrak a za ty brutální peníze ho ani nikdo nechce, jsou to max desitky ks ročně… 🤢
@ptr078 Nabrali si toho moc a nestíhají to koordinovat a šetří naprosto na všem a podle toho ta auta vypadají, zvlášť ta francouzká větev... Já, kdysi nadšený majitel majitel aut od PSA jsem novou progresivní generaci prostě nedal. Jinak jsme ty auta měli napříč rodinou mnoho různých modelů a spokojenost. Dneska už je v širší rodině jen jedno auto P308 SW s 1,2PT a po zkušenostech s tímhle motorem i ono půjde pryč... Tj PSA/Stellantis jsme prostě odřízli...
Btw já to vlastně udělal a po několika modelech od PSA (Pug/Citroen) mám všechny 3 auta VW/Škoda a vracet se nebudu 😋