Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vedení Mercedesu prochází obměnou. Křeslo opustí i generální ředitel AMG

12 komentářů

ericn
Ryba smrdí od hlavy 😉 Odejít by měl hlavně ten finský zelený fanatik Ola, který tu značku ničí…
Mikesus
@ericn. Mercedes by měl hlavně zapracovat na kvalitě interiérů. To co dnes pouštím ti je ostuda, vrže to uz jen pri pohledu na nej, nedej bože se něčeho z toho dotknout.
ericn
@Mikesus no to je to šílené šetření kvůli zvýšeným nákladům na vývoj EV, které se neprodávají zrovna dobře. A po vyzkoušení EQA se vůbec nedivím 🤢👎
vencelín
@ericn
Nejsem zastáncem zeleného ultra diktátu, ale myslíte si, že by mercedes bez něj by si nenechal vrtat koleno kvuli zlomku eura?
Jsem toho názoru, že to šetření (očesávání do morku kostí) by bylo stejné, jen by více rejžoval.
ericn
@vencelín ale nechal, jen na těch elektrikách je to až moc vidět, EQA a EQE ve kterých jsem jel byli, hodně plastikové 🤢👎
Pepa_007
To jsou ty jejich AMG čtyřválce. 😁😁😁
Arese
@Pepa_007 ...a s HYBRIDEM! 🤮🤮🤮
Horký Hrom
@Pepa_007 Za pár let budou AMG jen nulaválce👍👍👍
MB1975
Vidim ze 140 let fungujici znacku ridi samy decka.. to nemohlo jinak dopadnout.. v prve rade mel ale tahnout Ola..
ericn
@MB1975 no jestli tam pan Zetche neměl ještě pár let zůstat 😉 Za těch 13let se tomu Mercedesu dost dařilo. Od té doby, co tam je Ola, to jde jen z kopce…
MB1975
@ericn dr. Zetche byl legenda..inzenyr a manazer v jedne osobe.. tady ti mladi blbecci mercedes behem par let zdecimovali.. jen furt nechapu proc uz davno nezasahli akcionari..
ericn
H@MB1975 jo, to je mi taky záhadou 🤔 Olu měli odvolat už dávno. Co nový model MB, to v podstatě průšvih…