Novinky
Horký Rom
10
Není divu, že letos se neprodala ani jedna DS3 E-Tense, která se mi osobně moc líbí. Při její ceně je však baterie s využitelnou kapacitou pouhých 45 kWh opravdu nedostatečná.
Horký Hrom
1
@Horký Rom Je to jen pro srdcaře👍👍👍
DS si dneska koupí asi jen Francouz a blázen. Lowendová technika Stellantisu za peníze prémie, to nevymyslíš a hlavně ani nechceš... Proč drží zrovna tuhle zbytečnou značku nad vodou? Vážně nechápu... Ani ten design (ač subjektivní věc). za to nestojí. Auta DS mají kolotočářský styl, prostě cingrlátka 🤢
@ericn Co neni VW je low-end?
Znacku DS nemusim, ale ta technika je uplne normalni.
Akorat cesky trh je zdeformovanej.
Jsme strasne chytlavy na reklamu.
Znacku DS nemusim, ale ta technika je uplne normalni.
Akorat cesky trh je zdeformovanej.
Jsme strasne chytlavy na reklamu.
@Ja Prvni 123 říkáš někomu, kdo vlastnil od PSA několik Peugeotů a Citroenů, když u nich byl ještě výběr 😋 Ale 3hrnek 1.2l je pro mě low-end technika do nižší kategorie aut a ne do jimi proklamované “premie” a jejich EV s 54kWh baterií stojí taky za prd…
Jinak jsem taky měl Ford, Opel, Renault, Škodovku i Hyundai, takže asi tak 😋
Jinak jsem taky měl Ford, Opel, Renault, Škodovku i Hyundai, takže asi tak 😋
DS si moze podat ruky s Jaguarom... a obaja mozu ist fusovat akutat tak do kozmetiky kedze auta uz im moc nevonaju
Nová DS3 propojí více segmentů, bude to domácí vysavač, robotická sekačka na trávu a pojízdná čistírna peří, jejíž nadčasové a kubistické tvary nadchnou všechny příznivce avantgardy a francouzského šarmu.
//imgur.com/a/PVhxSsX
//imgur.com/a/PVhxSsX
Tato věta mluví za vše a netřeba nic dalšího dodávat😒br />
"Například na českém trhu si ji zatím letos nikdo nekoupil."
Ale když myslíte, tak vrhněte další miliardy do nástupce. Určitě bude podobně úspěšný. Zakladatelé Citroenu na vás a vaše hospodaření musí být patřičně hrdí. Bravo! 👍
"Například na českém trhu si ji zatím letos nikdo nekoupil."
Ale když myslíte, tak vrhněte další miliardy do nástupce. Určitě bude podobně úspěšný. Zakladatelé Citroenu na vás a vaše hospodaření musí být patřičně hrdí. Bravo! 👍
Sorry, ale opravdu neznám zbytečnější evropskou značku, než DS...😧
@Arese Muzou si podat ruce s Cuprou, to je uplne stejny nesmysl.
@el sendador Cupra má ale narozdíl od DS prodeje. Ani nevím, jestli jsem vůbec někdy DS viděl naživo, leda tak staré DS3 a DS4.