Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové jméno, nová technika. Nástupce DS 3 propojí více segmentů

13 komentářů

Horký Rom
Není divu, že letos se neprodala ani jedna DS3 E-Tense, která se mi osobně moc líbí. Při její ceně je však baterie s využitelnou kapacitou pouhých 45 kWh opravdu nedostatečná.
Horký Hrom
@Horký Rom Je to jen pro srdcaře👍👍👍
ericn
DS si dneska koupí asi jen Francouz a blázen. Lowendová technika Stellantisu za peníze prémie, to nevymyslíš a hlavně ani nechceš... Proč drží zrovna tuhle zbytečnou značku nad vodou? Vážně nechápu... Ani ten design (ač subjektivní věc). za to nestojí. Auta DS mají kolotočářský styl, prostě cingrlátka 🤢
Ja Prvni 123
@ericn Co neni VW je low-end?

Znacku DS nemusim, ale ta technika je uplne normalni.

Akorat cesky trh je zdeformovanej.
Jsme strasne chytlavy na reklamu.
ericn
@Ja Prvni 123 říkáš někomu, kdo vlastnil od PSA několik Peugeotů a Citroenů, když u nich byl ještě výběr 😋 Ale 3hrnek 1.2l je pro mě low-end technika do nižší kategorie aut a ne do jimi proklamované “premie” a jejich EV s 54kWh baterií stojí taky za prd…

Jinak jsem taky měl Ford, Opel, Renault, Škodovku i Hyundai, takže asi tak 😋
3_diamanty
DS si moze podat ruky s Jaguarom... a obaja mozu ist fusovat akutat tak do kozmetiky kedze auta uz im moc nevonaju
del42sa
Nová DS3 propojí více segmentů, bude to domácí vysavač, robotická sekačka na trávu a pojízdná čistírna peří, jejíž nadčasové a kubistické tvary nadchnou všechny příznivce avantgardy a francouzského šarmu.
//imgur.com/a/PVhxSsX
Mokrous
@del42sa 😂 👍
Mokrous
Tato věta mluví za vše a netřeba nic dalšího dodávat😒br />
"Například na českém trhu si ji zatím letos nikdo nekoupil."

Ale když myslíte, tak vrhněte další miliardy do nástupce. Určitě bude podobně úspěšný. Zakladatelé Citroenu na vás a vaše hospodaření musí být patřičně hrdí. Bravo! 👍
Arese
Sorry, ale opravdu neznám zbytečnější evropskou značku, než DS...😧
el sendador
@Arese Muzou si podat ruce s Cuprou, to je uplne stejny nesmysl.
_dan
@el sendador Cupra má ale narozdíl od DS prodeje. Ani nevím, jestli jsem vůbec někdy DS viděl naživo, leda tak staré DS3 a DS4.
ericn
@_dan přesně tak, ani jedné značce jsem nevěřil a u Cupry jsem se zmýlil. Lidi jí chtějí a dost se prodává😉 U DS jsem se nemýlil, po první celkem úspěšné DS3, alá sportovní C3, mimo Francii jen skomírá...