Novinky
Skoda z kdysi luxusni divize Toyoty s paradnimi auty na technice toyoty , uz je jen prodavac toyot s jinym logem. RIP Lexus.
@Ozzman ženské fakt netrápí preference přední nápravy a na plynový pedál neskáčou tak, aby jim auto vylo😊
@MB1975 jakou generaci a jakou vybavu? Zajiste mas rx500h ze? Nebo aspon 350h s avs? A nx je za mne nejhorší lexus co jsem kdy jezdil. Lepší nez minula gen, ale současný neni žádná sláva, i kdyz s avs to ujde. Tam u toho souhlasím, nx je v určitých ohledech možná i horší nez Toyota.
@Mikesus vzdyt ma pravdu. Ja mam rx a nx a musim ferove rict ze jsou to lip odhlučněny toyoty s lepším interiérem.. podvozkove uplny prumer. Klasicky predokolky..Treba touareg je jizdne uplne jiny level. Ale nestezuju si protoze se do koupit za solidní ceny a jezdi bezporuchove. Neni problem 25 procent sleva. Skutecny lexusy jsou az zadokolky. Legendu LS zabila soucasna generace s hyundaiovskym designem a absence V8..meli zustat u kopirovani Sklasse a ne se poustet do e😜erimentu
Že odchází "s velkou slávou"? No to je skoro dobrý vtip, prodeje v USA jsou menší než mizerné a ve zbytku světa nestojí za řeč, takže odchází spíše za ostentativního nezájmu publika.
Měl jsem ted na víkned NX, není to špatný auto, ale novej Ford Kuga, btw stejně velké auto, ceníkově za polovic s totožným pohonem 2.5 HEV a je na dálnici ve vyšších rychlostech tišší a má lepší podvozek... zase NX je ted za hezky peníze aktuálně v nabídce. Za mne Lexusy zabíjí infotainmenty, podívejte na fotky, jaký má nejvyšší limuzína ? Vždyť i aktuální Yaris má modernější grafiku přístrojů a navigaci a to nemluvím o Corolle a dalších modelech. Každá Toyota má dnes už o generaci či dvě lepší grafiku, možnost individualizace zobrazení a tak.. přitom je Lex jinak super a mne celkově sedí @MB1975
@panenka skákavá mazdu nemam. Mival jsem nissany. Maximu xtraily a almery..Ale to uz je davno
Fakt? To jsi toho moc nenajel pro srovnání toyot a lexusu.
Které konkrétní mas na mysli?