Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

RENNtech S600 Armored: osobní luxusní tank

10 komentářů

O tom, co je bezpecnostni trida IV nic nevim, ale pochybuju, ze to auto nekam dojede, kdyz mu rozstrelim chladic... to tak maximalne za roh. Ale mozna to maji kluci osefovany.

No nic, vyndam ruku z nocniku a pujdu si hrat s legem >😁
Schapp
Jj, urcite maji, protoze 'na Zemi je preci rada problematickych mist', takze uz tenhle problem preci musela resit spousta firem.. nevidim v pocinu tehle firmy nic prevratneho, takova auta se delaji uz od prvni poloviny minuleho stoleti.
Múdri jak ...!
ještě kulometný hnizda a jedu do Iráku.Pancer nemusím ale W221 je super volba :yes:
Este mi tam chybaju cierne folie na skla a nevedel by som,ze je pancierovany.Na kazdom obrnenom aute poznat,ze ma takuto upravu.Len vdaka sklam.
Sedel som v opancierovanom BMW X5 4.4i a naozaj to nebolo poznat zvonka,az na okna.A dvere boli velmi tazke,to ano,ale to vie malokto.Takze naozaj,uz len folie a berim hned! :-!
125S
Panceřovaný S-ko přímo od výrobve vypadá serioznějš než tohle. I ty okna vypadaj narmálnějš: [odkaz]
😉
Tam to aspon tak nevidno,ale zase jedine co ho prezradi,su tie okna...Inak nic. :-!
no to je snad jasný, že když v tom sedíš, nebo seš od toho 0,5 metru tak to poznáš...! ale tady jde o to , že z 15 m už nevidíš, že to má tlustý skla 😉
Ale uz ked dakto chce daco riesit s tym autom,radim dobre-dajte si cierne folie...Nevidno nic dovnutra a ani ze auto je pancierovane... ;-\
Stále treba z miesta ujsť čo najrýchlejšie.Ako to bolo doteraz. 😐