Novinky
0
Ale uz ked dakto chce daco riesit s tym autom,radim dobre-dajte si cierne folie...Nevidno nic dovnutra a ani ze auto je pancierovane... ;-\
Přejít do diskuze
no to je snad jasný, že když v tom sedíš, nebo seš od toho 0,5 metru tak to poznáš...! ale tady jde o to , že z 15 m už nevidíš, že to má tlustý skla 😉
Panceřovaný S-ko přímo od výrobve vypadá serioznějš než tohle. I ty okna vypadaj narmálnějš: [odkaz]
😉
😉
Este mi tam chybaju cierne folie na skla a nevedel by som,ze je pancierovany.Na kazdom obrnenom aute poznat,ze ma takuto upravu.Len vdaka sklam.
Sedel som v opancierovanom BMW X5 4.4i a naozaj to nebolo poznat zvonka,az na okna.A dvere boli velmi tazke,to ano,ale to vie malokto.Takze naozaj,uz len folie a berim hned! :-!
Sedel som v opancierovanom BMW X5 4.4i a naozaj to nebolo poznat zvonka,az na okna.A dvere boli velmi tazke,to ano,ale to vie malokto.Takze naozaj,uz len folie a berim hned! :-!
Jj, urcite maji, protoze 'na Zemi je preci rada problematickych mist', takze uz tenhle problem preci musela resit spousta firem.. nevidim v pocinu tehle firmy nic prevratneho, takova auta se delaji uz od prvni poloviny minuleho stoleti.