Novinky
@Michal Chmelař
Je smutny, ze zde necha acz volne sirit ruskou propagandu a nenavist proti narodu (Ukrajine) diskuterem Th0rem.
To byl hlavni duvod poctu mych prispevku - oponovat LŽÍM ruske propagandy o vyhaneni Cechu Ukrajinci atp.
acz, delejte s tim neco
Je smutny, ze zde necha acz volne sirit ruskou propagandu a nenavist proti narodu (Ukrajine) diskuterem Th0rem.
To byl hlavni duvod poctu mych prispevku - oponovat LŽÍM ruske propagandy o vyhaneni Cechu Ukrajinci atp.
acz, delejte s tim neco
@Petr Kozohorský pleteš si ekvivalenci s implikací. To je běžné u casti populace, která matematice ani trochu nerozumí. Zninil jsi pevnostniho vypoctare, předpokládám tedy ,ze se pohybuješ v oboru, kde je matematika důležitá a o to hůř, ze si tyhle 2 matematické spojky pleteš.
@DonVito
Ano, toto naprosto chápu, taky mě ty lži štvou, ale s duševně nemocným člověkem ta diskuse nikdy k rozumnému cíli nepovede. Takoví lidé vždycky byli a budou, jen jim dnes sociální sítě dávají větší dosah a větší pocit vlastní důležitosti.
K tomu, aby nemohli nakazit tou lží ostatní, pomůže jen kvalitní vzdělání ve školách, konkrétněji omezit v dějepisu "pravěk" a stíhat toho více probrat o soudobých dějinách. Ale to my tady nevyřešíme, proto, jak jsem už napsal, respektuji i Váš názor a obdivuji Vaši trpělivost v té diskusi.
Ano, toto naprosto chápu, taky mě ty lži štvou, ale s duševně nemocným člověkem ta diskuse nikdy k rozumnému cíli nepovede. Takoví lidé vždycky byli a budou, jen jim dnes sociální sítě dávají větší dosah a větší pocit vlastní důležitosti.
K tomu, aby nemohli nakazit tou lží ostatní, pomůže jen kvalitní vzdělání ve školách, konkrétněji omezit v dějepisu "pravěk" a stíhat toho více probrat o soudobých dějinách. Ale to my tady nevyřešíme, proto, jak jsem už napsal, respektuji i Váš názor a obdivuji Vaši trpělivost v té diskusi.
@Michal Chmelař pánové, já se ve zdejších diskutujících tolik neorientuji, chtěl jsem dát prostor všem názorům. Po shlédnutí starších komentářů mistra Thora má skutečně spíše povahu trola, proto jsem onu část z článku odstranil.
@Honza Mička tak to už tady bylo asi mnohokrát, že by diskuse měla být jistým způsobem moderovaná. já o to absolutně nestojím, dělat drába grátis. to by se měl někdo v redakci asi trochu snažit. a ne zvolit obecního Antouška králem diskusí, protože nazvracel plný škopek za rok😞
@Petr Kozohorský
www.autoforum.cz/…oda-octavia-tdi/
Škoda Enyaq ztrácí na ceně tak rychle, že už se dostala do výběru levných rodinných ojetin, stojí skoro stejně jako tříletá Octavia TDI
www.autoforum.cz/…oda-octavia-tdi/
Škoda Enyaq ztrácí na ceně tak rychle, že už se dostala do výběru levných rodinných ojetin, stojí skoro stejně jako tříletá Octavia TDI
@Petr Kozohorský tka proc to zmiňuješ u enyaqu? Ze by jen placani nakonec a snaha ukázat svoji "pravdu" za cenu polopravd a whataboutismu?
@Petr Kozohorský
Proč jsou tedy TDI Octavie v bazarech, kdyz je tak skvělá? Kdo by se jí zbavoval?
Proč jsou tedy TDI Octavie v bazarech, kdyz je tak skvělá? Kdo by se jí zbavoval?
Honzo, ACZ má, tedy možná dnes již spíše mělo, skvělou komunitu lidí, skoro až unikátní, řada z nás se tu zná a znala osobně, jezdilo se na srazy (a to i za účasti redaktorů ACZ), a tito lidé vždy bojovali proti trollům, agresivně vystupujícím jedincům a snažili se moderovat diskuze. Jenže i přes to všechno úsilí, změna diskuzní platformy a nával určitých provokatérů, odvála velkou část těchto diskutérů a změna o kterou jsme společně usilovali skončila neúspěchem. Ptám se, jak tedy máme a můžeme my diskutéři měnit tu úroveň, když se tady prohání řada trollů ? Díky @Honza Mička
Když to SPD na tu migraci neupozornuje proto, že by to chtěli řešit konstruktivně, ale jen proto, že na to slyší část populace, která si myslí, že jim vysávají dávky a že ten migrant jim vezme práci, kterou sami neměli doteď i když tam ten migrant nebyl ...@KANKUNEN
@Honza Mička diskuteri dlouho po tom volali. Po zaplave trollu spousta z nich odešlo, pak se řešilo pomocí hlášení příspěvků a protože ani to sjte nedokázali umoderovat, raději jste to zase zrušili.
@Jan Faltýsek
Děkuji za korektní reakci. Podstata mého komentáře ale byla přece jen o něčem trochu jiném.
Děkuji za korektní reakci. Podstata mého komentáře ale byla přece jen o něčem trochu jiném.
@Honza Mička Pane Zlomku, když vás to nebaví, proč to děláte. Nikdy jsem u vás nezaznamenal chuť naslouchat diskutérům, vaše odpovědi jsou ve stylu, neplatíš tak táhni.
Ale jistě, že v demokratickém světě je silná korelace mezi vzděláním a politickou preferencí, vždyť se to zkoumá desítky let. To, že v každé straně najdete i inteligentní lidi neznamená, že takto vypadá jejich typický průměrný volič. Snad nemusím vysvětlovat, že jak NSDAP, tak hlavně komunisté inteligenci utlačovali, zavírali a že defakto volné vyjádření politického názoru, který byl odlišný, bylo trestné, o tom se snad v roce 2025 nemusíme přít, že ne ? @Petr Kozohorský
Politické smýšlení je přímo závislé na životním stylu občana = životní úroveň, pokud se neumí realizovat, viní systém = vládu a hledá důvody, které za jeho neúspěch mohou. Takový se ti do výběrka nepřihlásí... chápeš ? @Petr Kozohorský
Tak pracovní příležitosti se transformují, přibývají či ubývají, ale z pravidal ten, na kterého míří rétorika SPD tu práci nedělal, dělal ji někdo jiný, kdo muže mít jiné politické smýlšení..@Petr Kozohorský
@Marquis de Sade ne, tohle není v pořádku. Uživatel byl zablokován a diskusní příspěvek smazán. Děkuji moc za upozornění.
Moderace funguje, ale ne 24/7, jak si někteří myslí. Kdyby nefungovala, nepřibývali by noví diskutéři a pod články by proniklo tolik hnusu, že si to ani nedovedete představit. Vypadalo by to tady tady tak, jako než jsme zavedli sérii opatření, která měla diskuse stabilizovat. Ale pořád je to o lidech, kteří do diskusí píší.
Pokud na něco podobného v budocnu narazíte, dejte, prosím, vědět. Kontakty na redaktory najdete v patičce.
Honza
Moderace funguje, ale ne 24/7, jak si někteří myslí. Kdyby nefungovala, nepřibývali by noví diskutéři a pod články by proniklo tolik hnusu, že si to ani nedovedete představit. Vypadalo by to tady tady tak, jako než jsme zavedli sérii opatření, která měla diskuse stabilizovat. Ale pořád je to o lidech, kteří do diskusí píší.
Pokud na něco podobného v budocnu narazíte, dejte, prosím, vědět. Kontakty na redaktory najdete v patičce.
Honza
Ježiši, tohle fakt musíme řešit ? Bavíme se o volebních preferencích v demokratickém volném světě, taky mužeme říct, že komunisty chtěl každý, protože je volil 40 let bez ohledu na to, že to byla povinnost 😁 A při snaze přežít jde politická ideologie stranou... nezlobte se, dál tenhle rozhovor nebudu vést.. @Petr Kozohorský
Ha, jsem tam 2x. Babišova něvěsta a můj černobílý pohled. To už mi řekli vícekrát, že se na to dívám černobíle. Když se chceš rozhodnout, tak musíš mít nakonec konečný jeden názor. Postupně zhodnotíš příčiny a musí ti vyjít jasné rozhodnutí. U voleb taky nemůžu hodit polovinu STAN za zodpovědnou protirusáckou politiku a polovinu SPD za pravdivé upozorňování migrace vedoucí akorát ke kriminalitě. Musím se rozhodnout.
@Mikesus volali, ale nebyli schopni se dohodnout na tom, kdo to bude dělat. Protože jakmile jde do tuhého, každý dává ruce pryč.
Honza
Honza
@gil54 Dobrý den, článek nezmizel, jenom se přirozeně propadl níž. Vyšel v pondělí v 6:00 a od té doby vyšlo 25 dalších článků, které ho posunuly níž. Zároveň byla v článku uzavřená diskuse.
Honza
Honza
@Michal Chmelař
Pan redaktor Mička už nám přece oficiálně sdělil, že rohypnol samozřejmě není troll: auto.cz/diskuse/97735/1#… Takže to máme vyřešeno.
Pan redaktor Mička už nám přece oficiálně sdělil, že rohypnol samozřejmě není troll: auto.cz/diskuse/97735/1#… Takže to máme vyřešeno.
@Honza Mička
Pane redaktore, mohu se zeptat, funguje na tomto webu vůbec nějaká moderace?
Opravdu je podle vás toto auto.cz/diskuse/98393/1?… v pořádku?
Pane redaktore, mohu se zeptat, funguje na tomto webu vůbec nějaká moderace?
Opravdu je podle vás toto auto.cz/diskuse/98393/1?… v pořádku?
@Tonito Debelito hele kámo, podle vyjadřování bys určitě chtěl, abychom ti platili nějakýma zakázanýma látkama a to nemůžeme. Sorry, kámo.
@DonVito Ještě prosím o vysvětlení, co dělá Škoda Enyaq v autobazarech vedle ojetin? Její prodej začal podle dostupných údajů v 5/2021 a podle spousty příznivců EV jde o vynikající vůz, jehož baterie vydrží vysoce přes 8 let, pouze s minimálním poklesem kapacity. Proč by se jich někdo zbavoval již po 4 letech?
@Ozzman Presne tak, obycajne sa najviac stazuje na migrantov a kradnutie prace ten, co je dlhodobo nezamestnany a vobec neplanuje oficialne pracovat
No, ale to asi znamená, že Enyaq moc žádaný není ne ? Pokud si nedrží moc cenu 😊 Já nevim jak ty, ale když už bych chtěl EV, tak to Škodovka asi taky nebude.. @DonVito
@Ozzman Když naši lidé před příchodem migrantů tu práci sami nedělali, kdo ji teda pak dělal? Někdo neviditelný?
@Petr Kozohorský nikdo neni pro odstraňovat jiné názory, ale umyslné lži, dezinformace a trolly, kteří diskutují s nulovou argumentací.
@Honza Mička
hele kamo sem smutnej jak maly co mu kamos vzal mic a k tomu mu spadla zmrzlina do kanalu
hele kamo sem smutnej jak maly co mu kamos vzal mic a k tomu mu spadla zmrzlina do kanalu
@Honza Mička
Dík, už jsem si všiml a mezi tím i editoval, v jednu chvíli byl ale opravdu pryč, možná asi jak se uzavírala ta diskuze, ale ...ok...
Dík, už jsem si všiml a mezi tím i editoval, v jednu chvíli byl ale opravdu pryč, možná asi jak se uzavírala ta diskuze, ale ...ok...
@Honza Mička
Pane Mičko,
proč byl odstraněna diskuze včerejšího článku "Auta lídrů parlamentních voleb"?
Pane Mičko,
proč byl odstraněna diskuze včerejšího článku "Auta lídrů parlamentních voleb"?
@Ozzman Nerozčilujte se, mám pro Vás a vlastně pro více diskutujících na tomto serveru dobrou zprávu. Jsem toho názoru, že nové věci vznikají v diskusi, když se lidé o něčem přou. Tohle je ovšem server, kde se diskutující poplácávají po ramenou a vzájemně se utvrzují o své pravdě i když jde často o prokazatelné pitomosti. Někteří dokonce vyžadují moderování diskuse a odstraňování příspěvků s jinými, jim nepříjemnými názory. A přesně tohle dělal předchozí režim. Tak jen tak dál do totality, kterou velká část zde diskutujících nezažila a jen o ní žvaní. Tenhle server není tak extra odborný, abych ho nemohl postrádat. Takže hezký den všem a slibuji, že už se tu neukážu. P. S. Na případné plivance reagovat nebudu.
@Mikesus Já jsem někde tvrdil, že Octavie TDI je skvělá? P. S. Do bazarů nechodím, kupuji si nová auta.
@Ozzman Dodatečně s Vámi musím částečně souhlasit. Uvědomil jsem si, že současné filozofické fakulty opravdu produkují většinou levičácky orientované a většinou nevzdělané absolventy, často různých obskurních, v praxi neuplatnitelných oborů, kteří vyznávají některé zrůdné ideologie. Tady korelaci vidím.
@Ozzman V předchozím režimu byli lidé s odlišnými politickými názory většinou odstřiženi od studia. Kdo tedy podle Vás v předchozím režimu vyprojektoval a zrealizoval všechny ty přehrady, elektrárny apod. když komunisté inteligenci zavírali? Duch svatý?
@Ozzman Nesmysl. Politické přesvědčení se vzděláním a schopnostmi nijak nesouvisí. Mezi nacisty bylo např. mnoho vysokoškolsky vzdělaných lidí, viz např. MUDr. Mengele. V předchozím režimu vládla KSČ a převažovali lidé s levicovým smýšlením. Podle Vás by tedy v takovém režimu nemohli existovat vzdělaní lidé, jen ti frustrovaní, kteří by nebyli schopní se přihlásit do žádného výběrka, nic zkonstruovat, nic pevnostně spočítat.
Anketa na soukromé auto k politikovi?
Pořádně vytěžit tohle jalové téma - tak zítra anketu jakou by mělo mít barvu...
Pořádně vytěžit tohle jalové téma - tak zítra anketu jakou by mělo mít barvu...
@Ozzman Pokud potřebuji najmout pevnostního výpočtáře, zajímá mne, zda ovládá pevnostní výpočty. Jeho politické smýšlení je mně ukradené, to ať si nechá na doma.
@DonVito Podle statistiky (sleduji několik motoristických magazínů v TV) je současnou hranicí v autobazarech 280 tis. Kč. Tříletá Octavia TDI se dá pořídit do 280 tis. ??
@KANKUNEN Článek je pozoruhodný i z jiného důvodu. Autor v anketě na konci článku otevřeně přiznává, že většina lidí si kupuje ojetinu. Takže vlastně současně potvrzuje, že pro většinu lidí je problém koupit si EV, byť ojeté, protože i to je pro většinu lidí oproti ICE ojetinám nedosažitelné.
Z toho svinstva, které pod ten článek nazvracel (soudě podle obsahu jeho komentářů duševně nemocný) nějaký thor, udělá tento server, který je prý o autech, další článek? A ať mi šefredaktor nepíše, že se tam citují jiní uživatelé, těch milion komentářů, kvůli kterým vznikl tento druhý článek, tam udělal právě tento thor, na kterého v dobré víře reagovali další uživatelé.
Snad jejich dobře míněná snaha nepovede k definitivními odchodu tohoto serveru ze světa motoristické žurnalistiky.
Osobně mám na diskusi s holuby jiný názor, ale respektuji i názor jiných uživatelů, kterým to nedá a na zjevné lži a nesmysly reagují a uvádějí je na pravou míru. Já to nutkání také mám a někdy podlehnu, ale ono to skutečně až na výjimky nemá smysl. A navíc to může mít nečekané důsledky, jako v tomto případě 😄