Novinky
traveldrive
4
@3_diamanty Sedel si v tom niekedy? Čistý lowend. Ľudia to kupujú, lebo je to najlacnejšie.
Přejít do diskuze
Decentny facelift chvalim... sandero zreje ako vino... aj interier s volantom z dustera fajn... konecne
@rohYpnol
Interier po fl vyzera fajn... zacina sa mi to pacit... aj exterier zreje pekne a jemne sa zahranatuje ... najpredavanejsie auto europy ma zarobene na double
Interier po fl vyzera fajn... zacina sa mi to pacit... aj exterier zreje pekne a jemne sa zahranatuje ... najpredavanejsie auto europy ma zarobene na double
"Plynový pohon má také větší nádrž na plyn – 50 l u sandera a 49 l u doggeru." - Dogger, to je nejaký nový model? 😁 Srandovný preklep...
No a zase tie veľké a malé písmená. Sandero, Stepway a Jogger v naspise s veľkými písmenami, a v texte už ako kde...
"Právě tahle dvě auta spolu se sedanem Logan a zvýšenou verzí sandera Stepway prochází faceliftem..."
"A konečně, oplastování sandera stepway či joggeru v některých výbavách..."
No a zase tie veľké a malé písmená. Sandero, Stepway a Jogger v naspise s veľkými písmenami, a v texte už ako kde...
"Právě tahle dvě auta spolu se sedanem Logan a zvýšenou verzí sandera Stepway prochází faceliftem..."
"A konečně, oplastování sandera stepway či joggeru v některých výbavách..."
@traveldrive souhlas, Jogger před FL je uvnitř strašný. Tohle vypadá na fotkách o kus líp, tak snad bude i v reálu.
@3_diamanty
akurat riesim, ake nove (nove alebo jazdene) auto kupit... ale nechcem minat zbytocne vela, vacsinu jazdim len mesto... myslel som, ze skoncim u i20/30, ale ako aj ty pises, tento FL je velmi pekny... daciu som doteraz prehliadal... uvidim nazivo.
akurat riesim, ake nove (nove alebo jazdene) auto kupit... ale nechcem minat zbytocne vela, vacsinu jazdim len mesto... myslel som, ze skoncim u i20/30, ale ako aj ty pises, tento FL je velmi pekny... daciu som doteraz prehliadal... uvidim nazivo.
akoze... ten FL sandera vyzera velmi pekne... normalne sa mi paci viac ako vybavenejsie ovela drahsie auta...