Novinky
3_diamanty
4
Renaultacke ASX ci Grandis aj vizualne celkom "funguju" ale tento renaultacky Eclipse je dalsi elektricky des a hruza ( xichtom aj farebnou kombinaciou ) asi ako takmer kazde elektro..... cest vynimkam... bohvie preco aj dnes v r 2025 ma kazdy elektromobil stale snahu vyzerat jak priblizovadlo pre nesvojpravnych.. clovek by cakal ze toto uz mame za sebou... ale ok... stejne to bude pre vacsinu nekupitelna kopa plechu... kedze mimo laboratornych podmienok a vopred nalajnovanych sablon ev fakt nemaju siroke vyuzitie
Přejít do diskuze
Mitsubishi Eclipse bylo krásné auto. Tato SUV verze není vůbec hezká. Interiér i exteriér.
@Pepa_007
Ani ako fanda mitsu keby na to mam tak to nekupim ... to radsej nejakeho elroqa...
S interierom suhlas... malokedy je sice horsi ako exterier ale prave v tomto pripade by som povedal ze je dokonca este vacsi des ako ten podivny exterier...
A teraz si predstav ze makas... roky sporis a potom mas dat 35 aj viac litrov na toto? To je na blazinec... zlata octavka a kludne aj v dizli
Ani ako fanda mitsu keby na to mam tak to nekupim ... to radsej nejakeho elroqa...
S interierom suhlas... malokedy je sice horsi ako exterier ale prave v tomto pripade by som povedal ze je dokonca este vacsi des ako ten podivny exterier...
A teraz si predstav ze makas... roky sporis a potom mas dat 35 aj viac litrov na toto? To je na blazinec... zlata octavka a kludne aj v dizli
@3_diamanty novodobý renaulťácký interiér je otřesný. A tohle už je umírněná verze, bylo to horší