Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: nový Renault Laguna těsně před premiérou

49 komentářů

DanieliDesign
DanieliDesign
Už sma si zvykli.
A ti máš tiež chyby!!!
no aby ses nakonec nedivil.. jenom na tech fotkach sou 3 uplne odlisny cumaky. Fotky nejakyho prototypu, kdovi jak staryho, nazachycujou konecnou podobu.
DanieliDesign
Klaudius
Kamos, co tak naucit sa este pravopis, aby sa tie Tvoje prispevky dali aspon ako-tak bez smiechu citat? A najma by si si mal este co-to o autach prestudovat, aby si si nemylil pojmy a dojmy a nepisal tu take voloviny, ako bezne v prispevkoch s Tvojim menom citam. Evidentne napriklad netusis, co je prototyp, aky je rozdiel medzi nim a napriklad studiou alebo funkcnym vzorom...Takze najma citaj a uc sa.
DanieliDesign
DanieliDesign
Je nám to zcela jedno.Čiže si nemyslíme nic,já určitě. :-!
Klaudius
Pytas sa jak maly skolak na vec, ktora je vsetkym uplne jasna bez toho, aby tom museli kecat, alebo to vobec spominat.
DanieliDesign
vidím že sis pokecal >😁 Jasně že to video bylo marketingový tah. Akorát měli lépe pohlídat fotky, který jim utekly přímo z továrny. Protože takto už každý ví, jak laguna vypadá. Jinak já osobně francouzskej styl nemusím. Nová laguna je samá hrana a rádoby retro-moderní design. To je sice fajn, ale mě to neoslovilo-zatím
DanieliDesign
však já sem svůj názor řekl 😉
DanieliDesign
Pozri si lepsie oficialne fotky www.insidenewlaguna.com
(napr. hrany na prednej kapote) a porovnaj ich s bielymi prototypmi z fabriky. thehollywoodextra.blogspot.com/2007/05/n… />
Ozaj nevidis rozdiel?
DanieliDesign
DanieliDesign
Myslím,že to každý chápe.Ale objasnění není od věci 😉 :yes:
Ty si zarytý škodofkár určite.....
Souhlas - ten předek je šílený..brrr, ale interiér zatím vypadá dobře 😊
Mně připadá, že DanielDesign právě objevil internet (dřív jsem to jméno neregistroval)a snaží se to dohnat, tak si vytváří vlastní diskuze sám se sebou.
DanieliDesign
Ja tipujem ze mas 10,5 roka.O kolko mesiacov som sa sekol ?
DanieliDesign
Ja si myslim že + 3. >😁 >😁 >😁
>😒] :yes:
Třeba trpí samomluvou >😁 spíše samoChatem
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Už ho chudáka nechajte.
Jo, tupej je dost ;-\
mohol by mi niekto dat ten link kde je laguna vyfotena v tovarni?
DanieliDesign
nie, myslel som tie fotografie co unikli z tovarne (astony o tom pise) alebo aspon tie spred 6 mesiacov, ked behali bez maskovania.
ten link hod do googla- je to hned prvy vysledok
>😁 :yes: :yes: :yes:
diky
Nebo si ji kup a můžeš se kochat denně.Pak dej vědět a pošlu ti tip na bezva servis.Aby ta radost byla dokonalá. >😁 :yes:
Ty si další primitívny škodofkár!!!
Keď už primitív tak Škodaovkár.ŠKOFA-TO NEPOZNáM!!!
Dylan McKay
Já to vidím dobře. Laguna je bezpečí. Zaútočí nová na 6 hvězd? No, a řekněte sami, komu by se nelíbila 3,5 V6 4x4? Samozřejmě kdyby byl benzín zadarmo... 😉
Klaudius
6 hvezd? Oni nejak zmenili bodovanie? Som myslel, ze 5 stale zostava strop. Sakra, jeden predlzeny vikend si spravim a ked sem pridem tak zistim, ze mi zase usiel vlak...
Nechcem Šviháka kritizovať, ale už je smišný s tím bezpečí.To si on asi mýslí, že keď sa stretne s hoci čím tak vyviazne bez škrabáku.
Dylan McKay
Švihák si u auta cení nejvíc bezpečnost. Vše ostatní je vedlejší. To si ale člověk uvědomí, až když někoho blízkého ztratí...
DanieliDesign
Blatníky fordovsky new edge, zadní profil jako Passat. Z Francie raději víno...
No, raději si počkám na ofiko fotky... Tohle by nemělo cenu 😄
Som zvedavy, ci sa najde nejaka Laguna, ktora bude schopnejšia ako Laguna1. Tam ten bazmek s označením LagunaII robil len ostudu a tato 3ka nebude asi tiež nič zaujímavého...
Takže len dorobiť do mojej Lagy1 origo vstavanú NAVI a spokojne sa voziť ďalších 7-8 rokov....snáď tá Laguna4 bude konečne stáť za povšimnutie...