Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin DB12 S má vyšší výkon a kontrolovaný průlet zatáčkami. Na luxus nezapomíná

10 komentářů

vecernicek2
Hezká hračka..
Man Ký
V týdnu jsem potkal paní tak kolem 60ky vystupovat z Maserati GT, z nového Maserati GT. Zmohl jsem se jen na konstatování - "dobrý vkus"!
Všechny její kamarádky beztak mají nějaký chrochtavý SUV😊
Velké kupé zvládá Aston i Mase na výbornou a je jich vidět čím dál tím míň. Když potkám AM nebo Maserati, většinou je to SUV, i těch DBX jezdí víc, než kupéček... To už jezdí víc Rolls-Royceů s jedním párem dveří.
Takže dobrá zpráva pro všechny, co nechtějí jít se stádem - pořád tu je možnost!
(ale na ulici bych to fakt neparkoval, znáte to, sousedi😊
vecernicek2
@Man Ký Problém je, že v tom věku už se z toho leckera nezvedne.

Jinak v Americe je vidět celkem dost starých bab v korvetách.
Man Ký
@vecernicek2 a ona v pohodě vstala. 60 není tak moc. Spectre je podle mého vysoko jak běžný sedan.
Warrual
@Man Ký Odpoledne jeden RR Spectre projížděl kolem Vaňkovky. Určo se v něm sedí výš než v běžném sedanu.
Man Ký
@Warrual jak říkám, tady v Brně jezdí víc Spectre než Mase /měla pražskou značku😊
Radovan Krejčíř
@Man Ký

Ano, většina RR jezdí na pražských registračních značkách jen proto, že ve Strašnicích na Praze 10, kde jsem také zakoupil svůj Spectre, má autorizovaný dealer oficiální zázemí, servis a vozy rovněž přihlašuje.

P.S. O jeden dům před salonem Rolls-Royce na téže ulici se nachází také salon Aston Martin.
Man Ký
@Radovan Krejčíř To Mase GT mělo pražskou značku. Mluvil jsem s Pistoriusem, stýská se mu.
Radovan Krejčíř
@Man Ký

Je mi líto, moje chyba.

Pozdravujte ho.
Radovan Krejčíř
@Warrual

Ano, sedí se výše.