Novinky
Aston Martin DB12 S má vyšší výkon a kontrolovaný průlet zatáčkami. Na luxus nezapomíná
10 komentářů
vecernicek2
0
Hezká hračka..
V týdnu jsem potkal paní tak kolem 60ky vystupovat z Maserati GT, z nového Maserati GT. Zmohl jsem se jen na konstatování - "dobrý vkus"!
Všechny její kamarádky beztak mají nějaký chrochtavý SUV😊
Velké kupé zvládá Aston i Mase na výbornou a je jich vidět čím dál tím míň. Když potkám AM nebo Maserati, většinou je to SUV, i těch DBX jezdí víc, než kupéček... To už jezdí víc Rolls-Royceů s jedním párem dveří.
Takže dobrá zpráva pro všechny, co nechtějí jít se stádem - pořád tu je možnost!
(ale na ulici bych to fakt neparkoval, znáte to, sousedi😊
Všechny její kamarádky beztak mají nějaký chrochtavý SUV😊
Velké kupé zvládá Aston i Mase na výbornou a je jich vidět čím dál tím míň. Když potkám AM nebo Maserati, většinou je to SUV, i těch DBX jezdí víc, než kupéček... To už jezdí víc Rolls-Royceů s jedním párem dveří.
Takže dobrá zpráva pro všechny, co nechtějí jít se stádem - pořád tu je možnost!
(ale na ulici bych to fakt neparkoval, znáte to, sousedi😊
@Man Ký Problém je, že v tom věku už se z toho leckera nezvedne.
Jinak v Americe je vidět celkem dost starých bab v korvetách.
Jinak v Americe je vidět celkem dost starých bab v korvetách.
@vecernicek2 a ona v pohodě vstala. 60 není tak moc. Spectre je podle mého vysoko jak běžný sedan.
@Man Ký Odpoledne jeden RR Spectre projížděl kolem Vaňkovky. Určo se v něm sedí výš než v běžném sedanu.
@Warrual jak říkám, tady v Brně jezdí víc Spectre než Mase /měla pražskou značku😊
@Man Ký
Ano, většina RR jezdí na pražských registračních značkách jen proto, že ve Strašnicích na Praze 10, kde jsem také zakoupil svůj Spectre, má autorizovaný dealer oficiální zázemí, servis a vozy rovněž přihlašuje.
P.S. O jeden dům před salonem Rolls-Royce na téže ulici se nachází také salon Aston Martin.
Ano, většina RR jezdí na pražských registračních značkách jen proto, že ve Strašnicích na Praze 10, kde jsem také zakoupil svůj Spectre, má autorizovaný dealer oficiální zázemí, servis a vozy rovněž přihlašuje.
P.S. O jeden dům před salonem Rolls-Royce na téže ulici se nachází také salon Aston Martin.