Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová definice francouzského luxusu už je v Česku. DS N°8 může stát hodně přes 2 miliony

26 komentářů

del42sa
kolik se jich asi v česku prodá ?
ericn
@del42sa 3 a zaregistrují je na dealery 🤣👌 Nikdo soudný si totiž DS nekoupí… Teda Man Ký tuhle prohlásil, že by do toho šel 🤔
Man Ký
@ericn jo, napsal jsem, že kdybych si třeba jako ženská vybíral výhradně očima, neměl bych s tím problém. tady mi vadí, že je to kupodivu jen 4,83 metrů dlouhé? působí to na mě daleko větším dojmem. a že to vypadá jako RR, v tom evidentně nejsem sám😊

autoweb.cz/…o-dovolit-kdekdo
3_diamanty
@Man Ký
Ja z fotiek by som dokonca tipoval auto velkosti octavky... pred prednymi dverami mas natlaceny hned predny blatnik... previsy su tiez kratke.. hodne mi to pripomina tento buclaty stlaceny svalnaty styl niekdajsie kizashi od suzuki ktore sa tiez tvari ako o cislo vacsie auto... a pritom je to vcelku taky az skoro kompaktny sedan
ericn
@Man Ký haha jasně. Jen nechápu, kde v tě změti křivek a a prolisů vidíš RR? Já teda nikde. Zas je to takový “kolotoč” styl 🤢👎 Prostě DS jako vždy. Naprosto nekoupitelné…
del42sa
@ericn jo, Rolls Royce na duracelky 😁
ericn
@del42sa fake RR na tužkovky 😄
Man Ký
SUV coupé mi připomíná sedany od Rollse😊 možná je Spectre taky SUV coupé. Vsadil bych se, že světlá výška nebude moc rozdílná.
Arese
Mimo Francii, kde se asi pár patriotických bláznů najde, to bude jen další úplně zbytečné plácnutí do vody...😧
KANKUNEN
@Arese Víš, že obhajuji taky elektriku a hlavně hybridy. Tohle je úplně k ničemu. DS už má image naleštěného prdu.
Man Ký
@KANKUNEN co se týče spalovacích motorů, nepochybně. elektřina to je ale jiná písnička.
Arese
@Man Ký Elektřina coby pohon aut normálního evropského zákazníka nezajímá.
Tonito Debelito
@Arese
hele kamo nemas nejake bony na prodej
Arese
@Tonito Debelito Copak, vzpomínáš se slzou v oku na éru Tuzexu, soudruhu? 🤮
ptr078
@Man Ký Mozno som nieco zmeskal, ale prave frantici nie su lidrom v ev technologiach, skor vyhodene peniaze. Takze keby som.chcel ev, tak sa k frantikom nejdem ani pozriet
Man Ký
@ptr078 dík za info.
ptr078
@Man Ký Pozri, kup si co chces, mozno z toho plynu nejake benefity, ked vies, ze si jedinym zakaznikom ds v cechach
Man Ký
@ptr078 pozri, posledně jsi mě tady opravoval, jaký jsem tupoun, když nevím, co vědí všichni, že Z4 a BMW 8 skončí a už se to ví dva roky. vzápětí jsem ti dal link, který to vyvrací a bylo ticho.
nemám zájem o takový druh diskusí ve stylu rohypnol
ptr078
@Man Ký O tupounovi tu nebola ani zmienka, to si si domyslel, ze je to zname 2 roky je fakt, ze to nevie nejaky novinar, nie je uz moj problem a nemam potrebu sa o tom hadat
twistedTSD
@Man Ký 160kW DC, wow, jaká elektroprémie!
Ja Prvni a Posledni
Přesně tak. @twistedCBD
Man Ký
@twistedTSD jj když je v Tesle tisíc koní, je to k ničemu, zbytečné, zrychlení nevyužiješ, když v DS není, je to zase problém😊
kdo chce psa bít, hůl si najde😊
ericn
@Man Ký Když DS tvoří takové kraksny, že tam je to poměrně "easy", něco si najít 😉
twistedTSD
@Man Ký Až na to, že nemluvím o výkonu elektromotoru.
Frfla
Ať si stojí klidně i 10 mega. Je to úplně jedno. Stejně si to koupí jen firemní zákazník pro svého šéfa.
3_diamanty
@Frfla

Cela ta znacka DS nema velku buducnost ... je to take mrhanie peniazmi az to boli ked na to clovek pomysli .... ale kedze sa dnes mame az moc dobre tak nikto to neriesi... a kazdemu je vsetko uz uplne jedno.. cest vynimkam