Novinky
KANKUNEN
5
To chci.
Tak to aby se legislativa pomalu připravovala na osobní auta s elektrickým pohonem přes 3,5t, třeba po vzoru dodávek které z 3500kg dolezli s elektropohonem na 4250kg. Tohle už bude něco vážit a plížit se s tím po Evropě 80km/h nebude chtít nikdo...
6 kol? Není to málo vážení? Co už použít koncept Kolos nebo rovnou nějakou 6 nápravovou potvoru........
A teď ještě tu o Smolíčkovi pacholíčkovi. Dřív budu anglickou královnou, než tohle půjde do výroby.
Tak už i současná generace (motor z RAVky, cena 4 mega) je dobrý bizár... 😊
@Barry Lyndon Počkej, současná generace LS nemá žádný motor z RAVky, ale atmosférický šestiválec 3.5l, pravda, ani to není žádný trhač asfaltu a za motorizacemi D3 v luxusní třídě silně ztrácí, ale proti RAVce je to někde jinde.
@Ham. On myslí LM.
PS pro auto.cz😒/a> ten váš odpočet do dalšího komentáře je jenom další blbost, kterou si nasí**te čtenáře. 62 sekund, nezblaznili jste se?!
PS pro auto.cz😒/a> ten váš odpočet do dalšího komentáře je jenom další blbost, kterou si nasí**te čtenáře. 62 sekund, nezblaznili jste se?!
@Ham. Myslel jsem LM, jak píše vecernicek2 níže. V galerii je interiér LM, to mě zmátlo... 😊
@vecernicek2
Ted jsi jim úplně odstřelil diskuzi, tím PS a linkem na auto.cz 😁
já ten jejich bug zakončím, ať se dá dál reagovat, Vše co je mezi námi je v linku
Ted jsi jim úplně odstřelil diskuzi, tím PS a linkem na auto.cz 😁
já ten jejich bug zakončím, ať se dá dál reagovat, Vše co je mezi námi je v linku