Novinky
Keby sa zlomok peňazí investovaných do prechodu EV prelial do toho, aby u nás nejazdili Euro 3 a staršie, lepšej kontroly emisií, vykuchaných filtrov, užitkových áut, a zlepšenia verejnej dopravy, ...
vzduch v mestách by bol dnes a ešte veľa veľa rokov oveľa čistejší.
Edit: Ale to by bolo asi veľa práce, a utópie, smernice, regulácie, atď, to je parketa kde sa dá "vyřádit" lepšie.
A to píšem ako spokojný majiteľ EV.
vzduch v mestách by bol dnes a ešte veľa veľa rokov oveľa čistejší.
Edit: Ale to by bolo asi veľa práce, a utópie, smernice, regulácie, atď, to je parketa kde sa dá "vyřádit" lepšie.
A to píšem ako spokojný majiteľ EV.
@Lubo Presne tak. Ked si uvedomime, ze priemerny vek vozoveho parku u nas je 14-15 rokov /t.j. na jedno nove auto pripada teoreticky 30 rocny voz v aktivnej sluzbe, plus vykuchane DPF hlavne u magorov co jazdia na diesli 5km do roboty len, atd....
@Lubo Na západě se to děje běžně. Alespoň co se týká vjezdu do velkých měst. Smraďoši se do většíny metropolí už nedostanou.
Že v pepíkově, kde vládne svatý diesel s vymláceným FAP, to neděláme, a čekáme, zda to někdo vyřeší za nás, to už je spíš diagnóza.
A snaha EU a západních zemí zastavit alespoň další výrobu smraďochů je u nás bráno jako ekoterror.
Trochu mi to připomíná námitky proti zřízení parkovacích zón v našem městečku s naprosto symbolickou cenou 50 Kč ročně za jedno auto a asi 1000 Kč za druhé. Máme tu lidi, co jsou schopni proti tomuto protestovat a jedním dechem začít nadávat, že jim v ulici parkuje spousta cizích aut a dodávek a nemají kde parkovat. 😁
Že v pepíkově, kde vládne svatý diesel s vymláceným FAP, to neděláme, a čekáme, zda to někdo vyřeší za nás, to už je spíš diagnóza.
A snaha EU a západních zemí zastavit alespoň další výrobu smraďochů je u nás bráno jako ekoterror.
Trochu mi to připomíná námitky proti zřízení parkovacích zón v našem městečku s naprosto symbolickou cenou 50 Kč ročně za jedno auto a asi 1000 Kč za druhé. Máme tu lidi, co jsou schopni proti tomuto protestovat a jedním dechem začít nadávat, že jim v ulici parkuje spousta cizích aut a dodávek a nemají kde parkovat. 😁
@Lubo jelikoz ani euro5 diesel neplni emisni limity, tak je mnohem levnejsi, rychlejsi a efektivnejsi dat peníze do ev nez do všech aut od euro5 a horších.
@Mikesus Choď sa prejsť do Ríma. Tam je premávka čosi väčšia ako v okresnom meste v ČR. Boli tam Euro 4 a novšie vozidlá a dýcha sa tam úplne v pohode, oveľa oveľa lepšie ako v ČR.
Ja viem, že si potrebuješ kopnúť do dieselu, ale nesúhlasím, že to čo robíme je levnější, naopak.
Ja viem, že si potrebuješ kopnúť do dieselu, ale nesúhlasím, že to čo robíme je levnější, naopak.
@Lubo v Římě jsem byl a obzvlast v lete je to děs. To je v Praze v lete o dost lepší. Nepoteebuju do ničeho kopat, jen říkám podložená fakta. Diesel euro 5 byl doložen, ze ma horší emise nez i euro3.
@Mikesus to je ten pokrok a super regulácie. A možno o pár zistíme, že môj EV škodí v sumáre životnému prostrediu viac ako môj diesel Euro 6d.
Možno to len menej vidno? Fakt neviem.
Možno to len menej vidno? Fakt neviem.
@Lubo životnímu prostředí možná víc, ale rozhodně ovzduší v obydlených oblastech a zdravotní dopady budou oproti dieselu zanedbatelné. To je ten hlavní důvod, civilizační choroby způsobené emisemi a s tim spojené obrovské finanční ztráty
@Mikesus pár ľudí nás EV má a možno bude mať 30% ľudí o 10 rokov keď sa všetko “podarí”? A cena bude obrovská.
Muž s koženou brašnou nesmí projít.
Ale vzduch v meste sa ti nezlepší pokiaľ sa nebudú riešiť dopady vozového a 15 rokov a viac, vykuchané filtre, staré dodávky, náklaďáky a užitkáče.
A k tomu sa pridajú ľudia kúriaci drevom kde to pôjde, lebo ETS2.
Rande s realitou.
Muž s koženou brašnou nesmí projít.
Ale vzduch v meste sa ti nezlepší pokiaľ sa nebudú riešiť dopady vozového a 15 rokov a viac, vykuchané filtre, staré dodávky, náklaďáky a užitkáče.
A k tomu sa pridajú ľudia kúriaci drevom kde to pôjde, lebo ETS2.
Rande s realitou.
Za jednu výplatu si mohu koupit 384548 kostek cukru.
@Man Ký a budes se pak trápit stejne jako jízdou s tímhle motorem.
Zrovna minulý týden jsem potkal souseda, co si tdi 142kw superba koupil a těšil se na nej. Ted jen nadává, ze za 12 tis km dolil uz 6l oleje a musi porad jeden vozit sebou na delsi cesty. Presne takovy krám chces mit doma. A ze uz je 4 dny z polska zpet a navigace mu stále tvrdi, ze je ve Varšavě.
Zrovna minulý týden jsem potkal souseda, co si tdi 142kw superba koupil a těšil se na nej. Ted jen nadává, ze za 12 tis km dolil uz 6l oleje a musi porad jeden vozit sebou na delsi cesty. Presne takovy krám chces mit doma. A ze uz je 4 dny z polska zpet a navigace mu stále tvrdi, ze je ve Varšavě.
pokiaľ mu nevyhodí hlášku, že treba doplniť olej 😄
@rado driver kolega má Peugeot 207 s motorem HDi. pořídil ho za 7000 korun. pořád jezdí, ale spotřeba oleje je půl litru co 500-600 km😊 je to prakticky dieselový dvoutakt😊
ano, v dojezdu na jedno nabití/tankování nemá diesel konkurenci. Jinak je to utrpení. Ale nerozporuju výhody dieselu - všichni co pravidelně jezdíte Lodž-Paříž si ho určitě kupte!
@Mr.Murphy
Já jo... mě třeba vyhovuje jizdni charakter pohone jednotky.
Já jo... mě třeba vyhovuje jizdni charakter pohone jednotky.
@Rezna užij si to. Každý ať jezdí tím co mu sedí 😄 Možnosti zatím jsou 😉
@Mr.Murphy
Možnosti bohužel často nejsou. V EU.
Možnosti bohužel často nejsou. V EU.
@Mr.Murphy
Zatim jsou, skoda jen že nám tuhle možnost chtějí vzít, respektive ekonomicky znevýhodnit tak, že si to průměrný člověk nebude moc dovolit.
Zatim jsou, skoda jen že nám tuhle možnost chtějí vzít, respektive ekonomicky znevýhodnit tak, že si to průměrný člověk nebude moc dovolit.
@Rezna az to nebude smrdí, ať se to klidně prodava. Až majitele ne údolí bezohledni a budou vypouštět jedovaté látky jen sami sobe, ať klidně jezdi cim chteji. Je dobre, ze se uz na tyhle emise koika a podle toho by se melo i pokut9vat provozovatele. Jakmile ovlivňuje zdravi vsech ostatnich, ma přispívat podle vlivu na zdraví ostatnich. A auto neni nutnost, pro vetosnu lidi jen symbol lenosti, protoze je extremne lemne vlastnit auto a nicit ostatnim zdravi prakticky zdarma. Od toho je tu veřejná doprava, pokud chces nekam jezdit, ano neni tka pohodlná, ale taky resi tu neohleduplnost.
@Rezna tak urcite jsou lidi, kteří maji radi vibrující, nytujici a smrdici motory, kterym trva nekolik vterin nez zaregaujou na plyn. Kazdy ma rád neco jineho.
@Mikesus
Však v pořádku, jen je škoda že to některým chtějí odepřít. Myslim, že by se spíš měl obměňovat vozový park postupně za novější a čistší vozy a ne ekonomicky trestat lidi, kteří na to nemají. Postupem času by majoritní vetsina lidi jezdila v ekologických mozech s blaženým úsměvem a iluzí že zachraní 0,002 tučňáky ročně na Antarktidě. A menší skupinka by si drkotala svoje zuby ve starých dieslech. Průměrné emise by bily zcela zanedbatelné a všichni by byly spokojeni.
Však v pořádku, jen je škoda že to některým chtějí odepřít. Myslim, že by se spíš měl obměňovat vozový park postupně za novější a čistší vozy a ne ekonomicky trestat lidi, kteří na to nemají. Postupem času by majoritní vetsina lidi jezdila v ekologických mozech s blaženým úsměvem a iluzí že zachraní 0,002 tučňáky ročně na Antarktidě. A menší skupinka by si drkotala svoje zuby ve starých dieslech. Průměrné emise by bily zcela zanedbatelné a všichni by byly spokojeni.
@Rezna kdyz ten smrad necháš jen sobe, tak klidně ať to je všude a kazdy si nuže zvolit bohužel takhle si lidi na ulici jemuzou zvolit, ze nejakej trouba jede se smradlavym dieselem, co neplni emise jinde nez v laboratoři, jen proto ze mu vyhovuje bolest hlavy a nemít potřebu podřazovat.
@Mikesus No jo no, to že jsi vyzkoušel pouze koncern s dsg tak máš pocit že i ostatní reagují za několik vteřin. Pocuvajtě Mikešuš čo si predstavujetě pod takým pojmom několik vteřin. Dvě, tři nebo čtyři nebo dokonce víc? Hele nezastavam se naftaku, ale někdy napíšeš totální cicovinu . U synova 6 válce to rozhodně tak není 😁
@Mr.Murphy Jaké zase utrpení? Co s tím pořád máte? Ano, benzín je o fous tišší a hladší a EV je téměř úplně tiché a hladké, ale jen co se motoru týče. Většina hluku v autě je však od podvozku a obtékajícího vzduchu. Moje jediné utrpení v autě zažívá moje perdel a pravá pata a koleno, když musím jet víc hodin v kuse a odmítám si zapnout Travel Assist. Tím utrpení končí.
@Mokrous do určitej rýchlosti je tichší o dosť, od určitej rýchlosti to je asi fuk 😊 . Zapni travel assist, na dlhších cestach je to fajn pomocník
@kyklop Já to prostě nesnáším. 2-3x do roka to zapnu na 20 minut v Rakousku na omezení na 100 Km/h, ale jinak řídím prostě sám. Poslední dobou už mám na veškeré počítače, aplikace a updaty alergii. Čeho je moc, toho je příliš.
@Mokrous koľko ľudí, toľko chutí, chápem. Ja práve diaľničnú jazdu moc k životu nepotrebujem a tam som za aktívne udržiavanie v pruhu rád 😊
@kyklop já ne. Mě bohatě stačí povinný Lane Keeping Assist, který se zapíná nad 60 km/h a tak mi případné vyjetí z pruhu pohlídá. Kdybych byl hodně mimo...
Jinak mě to vůbec netrápí si řídit sám.
Samozřejmě, že asi nikdo nemiluje každodenní dlouhou jízdu po dálnici, ale ani to pro mne není důvod to zapínat. Mě vadí, že si auto samo brzdí a marní energii, samo pomalu přidává a nereaguje tak, jak bych reagoval já, převodovka ignoruje režim "S" (na dálnici to je fuk, ale jinde to vadí) A navíc nesnáším pocit, když mám nohy mimo pedály. Fakt to zapnu jen když usínám a nebo mám křeč v noze a po chvilce to zase vypnu. Já nezapadnu do dnešní společnosti milovníků AI a automatizace všeho.
Jinak mě to vůbec netrápí si řídit sám.
Samozřejmě, že asi nikdo nemiluje každodenní dlouhou jízdu po dálnici, ale ani to pro mne není důvod to zapínat. Mě vadí, že si auto samo brzdí a marní energii, samo pomalu přidává a nereaguje tak, jak bych reagoval já, převodovka ignoruje režim "S" (na dálnici to je fuk, ale jinde to vadí) A navíc nesnáším pocit, když mám nohy mimo pedály. Fakt to zapnu jen když usínám a nebo mám křeč v noze a po chvilce to zase vypnu. Já nezapadnu do dnešní společnosti milovníků AI a automatizace všeho.
Proč by někdo něco takového potřeboval? Dojezd 250 km bohatě stačí. Víc není potřeba. Jednou za dvě hodiny si dám oběd a kávičku. Během toho se mi elektromobil nabije skoro do plna. A k tomu pravidelně záchod. Ale žádné křoví nebo toi toi. Vybírám jen ty nejlepší čerpací stanice s výkonnou rychlonabíječkou, vyžádám si od obsluhy překontrolování čistoty, pak zapálím vonné svíčky a pustím uklidňující hudbu. Deset minut medituju a teprve pak může začít vylučovací obřad. A většinou bohužel nic, to zase jen zlobí ta prostata. Ale mám plně nabito a zkusím to ze sebe dostat na další pumpě 👍👍👍
@Horký Hrom
🤣 je to tam, napadlo mě cca to samé, ale na tebe nemám 👍
🤣 je to tam, napadlo mě cca to samé, ale na tebe nemám 👍
Superb diesel je nejhorší ze špatných. Auto, které umožní řidiči 2800 km jízdy je tortura. BEV umožní řidiči krásných a pravidelných 10 zastávek na nejmíň půl hodiny, během které může vždy pohodlně dát kávičku nebo bigmeka. Superb toto nezvládá. Již včera bylo pozdě, aby Superb diesel zakázali vyrábět. Chce to silnější EU, která nás ochrání před takovými výrobky!
@rohYpnol Chceš se opitchit po Hromovi? 😂
To s "č" mi systém nevezme. Je uměle intelYgentní a tak to vyhvězdičkuje.
To s "č" mi systém nevezme. Je uměle intelYgentní a tak to vyhvězdičkuje.
@rohYpnol takto, na to aby si spravil tú spotrebu, tak to nemôže byť jazda, ale utrpenie. A to píšem ako niekto , kto jazdí dosť plynule (nie pomaly), dlhodobý priemer na passate b8 bol na úplný záver kúsok pod 4,7, Spotrebu podobnú tejto v článku robím na jednom zhruba 20 km úseku cesty, ktorý poznám naspamäť a chodím po ňom často. Je to okreska, mierne klesanie, kopu úsekov preplachtíš, kopu prebrzdíš motorom. Tam mám na tom úseku podľa okolností (stačí že ti niekto vbehne do cesty a používaš viac brzdy a plynový pedál) som mal spotrebu 2,1-2,6.Ale v momente ako "normálne" vylezieš na diaľnicu a ideš ako človek, tak si na skoro dvojnásobku. Na rozdiel od časti publika som mal ten priemer dlhodobo, nie s dodatkom, že jazdím za 5,5-6 ale dalo by sa za menej. A psst, nikomu to nehovor, plugin ten úsek cesty popisovaný vyššie dáva za 5kWh na 100km 😁
Auta s nukleárním pohonem mají dojezd možná až milion+ km a taky je nepožíváme. Tolik té onanii nad jedovatým dieselem. 😊
@Barry Lyndon 250 km dojezdu bohatě stačí 👍👍👍
@Horký Hrom 250 km má dnešní EV dojezd leda tak s caravanem v -30° C. A to potřebuje cca 0,001 % uživatelů. 😊
@Horký Hrom pro naprostou většinu lidí ano, cca 70%. A jak se porad hlasi, pro velky zisk mala snaha ze se ma delat, tak tady je toho presne příkladem. A tech 30% muze byt zatim v klidu, pořád taková auta jsou s dojezdem, aby se musel chudak trápit denně 1000km v aute, výběr vzdy byl, je a bude. Jen lidi na ulici se nemůžou vybrat, jestli okolo pojede nějaký dutohlav s dieselem
Tak jeste jednou: samotny dojezd neni svatym gralem, a cokoliv nad nejakych 700 km je v pohode.
Nad 500 je "jeste akceptovatelne".
Rozhodujici je doba nutna k jeho obnoveni.
Takze kdyz ma auto dojezd sice jen 600 km, ale za 3 minuty ma dalsich 600 km, tak je mi to vlastne jedno.
Nad 500 je "jeste akceptovatelne".
Rozhodujici je doba nutna k jeho obnoveni.
Takze kdyz ma auto dojezd sice jen 600 km, ale za 3 minuty ma dalsich 600 km, tak je mi to vlastne jedno.
Takze kdyz pojedu z Prahy do Gibraltaru pres Curych, tak to bez dotankovani nezvladnu?
To jako vazne budu muset zastavit na 5 minut na benzince?
Takovou trasu sice nikdy nepojedu, ale je jasny, ze pokud auto neujede alespon 3000 km na nadrz, tak je na bezny provoz nepouzitelny a vhodny leda na jizdu kolem komina.
To jako vazne budu muset zastavit na 5 minut na benzince?
Takovou trasu sice nikdy nepojedu, ale je jasny, ze pokud auto neujede alespon 3000 km na nadrz, tak je na bezny provoz nepouzitelny a vhodny leda na jizdu kolem komina.
Ano, takto má vypadat udržitelnost a ekologie. To nezvládnou ani moderní hybridy. Prostě, starej dobrej diesel. Chci ho v kombiku a v automatu.
Jak velkou nádrž má Uprd?
S nádrží řekněmež 80 l si ten nájezd moc představit při racionální jízdě nedokáži.
Ta jízda musela být očistec, to museli jet na 6 furt 50 km/h, případně na střechu museli dát přísavku s plachtou a jet po větru či za sebou na vozíku táhli přídavnou nádrž.
Já běžně najízdím se vznětovým motorem na 85l paliva tak 1200 až 1300 km s rychlostním průměrem kolem 70 km/h, Uprd má menší čelní plochu než mé vozidlo, tak bych při běžné jízdě videl na těch 85 l dojezd 1300 až 1500. rozhodně ne výrazně více.
S nádrží řekněmež 80 l si ten nájezd moc představit při racionální jízdě nedokáži.
Ta jízda musela být očistec, to museli jet na 6 furt 50 km/h, případně na střechu museli dát přísavku s plachtou a jet po větru či za sebou na vozíku táhli přídavnou nádrž.
Já běžně najízdím se vznětovým motorem na 85l paliva tak 1200 až 1300 km s rychlostním průměrem kolem 70 km/h, Uprd má menší čelní plochu než mé vozidlo, tak bych při běžné jízdě videl na těch 85 l dojezd 1300 až 1500. rozhodně ne výrazně více.
a opravdu mi co 5 minut brzdilo auto v kufru protože lidi prostě neočekávají, že na prázdné dálnici pojede osobák 90. Tím pádem třeba uhnou do pravého když je něco dojíždí a v tu chvíli jsou teprv v šoku že se tam někdo plazí.
PS: jel jsem tam jen cca 20 minut a pak vypadnul.... už bych to znovu nedělal.
Při takovém stylu jízdy ta kokta žrala nějak hodně 😊.
V takovém případě bych očekával spotřebu tak někde kolem 2,5 kg/100 km.
Já jsem jezdil běžně 1. třídu tak že mezi vesnicemi 110 až 130, do vesnic plachtění a spotřeba 2,7 až 2,8 kg/100.
Chápu, taky nemám rád ***ly po dálnicích v Česku valí 130 tacho.