Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kouříte v autě a vyhazujete nedopalky z okna? I v Česku vás to může vyjít draho!

23 komentářů

jogy
Je to jednoduchý, kdo hází odpad z okýnka, sám odpad je...
Mikesus
@xxc tomu se říká pokrytectví totiž, neco odsuzuje a dělá pak podobné věci.
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123

Býval jsi zde diskutérem. Dnes jsi jen připomínkou, že nenávist je vždy levnější než myšlenka.
Ja Prvni 123
@xxc Bezte uz do haje, magori.
gil54
Nevím, co je horší, jestli auto po kroupách nebo auto, ve kterém se pravidelně kouřilo.

A myslím, že se z okýnka auta nesmí vyhazovat nic.
xxc
@jersey.se Z pohľadu priamej a koncentrovanej toxickej e😜ozície v uzavretom priestore je výfuknutý dym z cigariet škodlivejší. Z pohľadu celoplošného a dlhodobého znečistenia ovzdušia s dopadom na globálnu populáciu sú však exhaláty z automobilov väčšou hrozbou.
xxc
@Ja Prvni 123 magor je ten, co kritizuje vyhadzovanie tabaku a papiera z auta, ale ze to dymi z vyfuku na tych za nim, mu uz nevadi 😄
xxc
@jogy rovnako, ako ked vyhadzuje odpad z vyfuku 😄
jogy
@ryccardo "Kdyz neni kolem kos, tak co s nim?" To je ale ultimátní argument. Dá se použít tak nějak na všechno... (blijící smajlík)
A k tomu odhození před policajtem... Ona se úroveň člověk pozná nejlíp podle toho, jak se chová, "když se nikdo nedívá"
jersey.se
Kdo tuhle prasárnu dělá, tomu patřej zlámat na několikrát obě pracky.
traveldrive
@ryccardo Párkrát som videl, ako z auta na diaľnici letelo tak za vedro odpadkov, pozriem bližšie, a hľa, nemecká špz, akurát v aute bolo trochu tma...
jersey.se
@xxc A co konkrétně hážu z výfuku auta s EURO 6? Buďte prosím velmi konkrétní! Kuřák vypustí víc škodlivin. Vždyť s takovým autem už ani nejde v garáži spáchat sebevražda.
ryccardo
@jogy jsem velice rad za nazor Mirka Dusina. Cekal jsem kdy se nejaky takovy osel prihlasi. Samozrejme kazdy kurak si schova vajgl do kapsy a odhodi ho az dojde ke kosi. Kdo to udela jinak je ztelesneni zla. Dekuji za tvuj duchaplny nazor.
ryccardo
@ACE. To jsou moudra jak na nejakym webu pomatencu Hnuti Duha.
traveldrive
@gil54 Veľmi správne.
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni Pozri sa do zrkadla. A potom radšej sklapni.
ACE.
@xxc odpad je ten, kdo jezdí v autě, při jehož výrobě vzniklo spoustu odpadu.
xxc
@ryccardo Nech sa odsťahujú do pralesa tí, čo chcú dávať pokuty za vyhodenie kúska tabaku, papierika a plastu 🙂
ryccardo
@xxc odstehuj se do pralesa jestli ti vadi ostatni lidi a fakt ze nase civilizace holt nezije ciste jako indiani v Amazonii.
ryccardo
Sice nekourim, ale pokud bych cvrnkal vajgl z okynka, tak to rozhodne neudelam pred policajtem a neriskoval minimalne dohadovani. Nicmene zahazovani vajglu je bezna praxe a to nejen z auta ale i jako chodec. Kdyz neni kolem kos, tak co s nim? Je trochu problem ze filtr se v prirode blbe rozklada. Driv kdyz byly cigarety bez filtru to bylo v pohode. Dnes s tim ma holt priroda trochu praci ten bordel schovat. Ale davat za to nejaky drakonicky tresty je blbost a rekl bych ze se to v praxi ani nedeje.
lordlord
další problém je, když vajgly hází do popelníku a plný pak vysype na parkovišti na zem vedle auta
Gabriela Holtest
Clanek si zase nejakej chytrak vycucal z prstu. Paragraf 52 odst. 3 zakona o silnicnim provozu vubec nehovori o vyhazovani predmetu z jedouciho vozidla a v celem zakone nikde neni nic uvedeno o vyhazovani jakekoliv "latky".
PavelK_
A kdo by to tak pokutoval?