Novinky
johny555
6
Další bezvýznamný čínský model. Reálně to skoro nikdo nebude kupovat. Evropané chtějí kompaktní SUV do 20-30 tisíc EUR.
Arcturus
2
@johny555 A vidis, ja treba SUV nechci. Zere to jak tank, je to giganticky. MPV ma alespon posuvne zadni dvere pro smradata.
Vasek Svoboda
0
@Arcturus No vida! Tak přece se tu objevil někdo, kdo má podobný názor jako já. Už jsem začínal být skeptický.
ptr078
0
@Vasek Svoboda Mpv je fajn, ale s cinskym spalovacim motorom je to samovrazda, to hadam nikto pri zmysloch nekupi
Neuromancer2
0
@ptr078 Asi tak, kolik reálných kupců by si činské MPV koupilo, podle mě bych je v u nás spočítal na prstech jedné ruky.
Mikesus
6
@Arcturus co je na 6-6.5l benzinu v 5m dlouhém a 7mistnem suv za hroznou spotrebu? Za tolik nejezdi žádné stejne prostorné mpv.
praptak
0
@Arcturus I když mám pochopení pro MPV, tak malá/kompaktní SUV nejsou prostorově gigantická a mají velmi podobnou spotřebu jako jejich standardní příbuzní.
Spalovak si nechte. Hlavně dovezte tu BEV varoantu. Čistých nepredelanych EV co mají plnohodnotných 7+ míst je jak šafránu. Snad jen Buzz a trochu ještě Ioniq9. Jinak třetí řada bída či dodávky jsou technologická bída.
@Michal Opluštil S tím souhlasim. Nabídka 7mi-místných BEV s použitelnou třetí řadou je zoufalá. A nejde jen o nový BEV (...když člověk nemá 2 mega), ale i nabídka těchto ojetých BEV je prakticky žádná.
Čína hned k snídani, soudruzi na auto.cn jedou bomby👌
Co kdybyste raději napsali o novém konceptu Corolly vč. nejnovějších fotek nebo o novém 4 válci od Stellantisu. To by se tady v ČR týkalo daleko většího množství čtenářů.
Vím, z čínského zadku to moc nevidíte. Tak ať se v těch exkrementech neudusíte💩
Co kdybyste raději napsali o novém konceptu Corolly vč. nejnovějších fotek nebo o novém 4 válci od Stellantisu. To by se tady v ČR týkalo daleko většího množství čtenářů.
Vím, z čínského zadku to moc nevidíte. Tak ať se v těch exkrementech neudusíte💩
@MihiCZ Ty seš taky další ***k. Tenhle článek je o velkém MPV a ne nějaký malý připosraný Toyotě. Blbe!
@Vasek Svoboda Ale co, i lidi ducha mdlého mají dnes možnost se veřejně vyjadřovat, tak si to užijte. Jen do toho a ukažte jaká sprostá slova jste se ve škole života naučil.
@MihiCZ Ale, ale, copak? Něco jsme nepřekousli? Maminka tě vždycky jenom chválila, viď?
@Vasek Svoboda Jste fakt legrační.
@MihiCZ Nadavat na cinanov a v jednej vete spominat japoncov chce dobru odvahu 😄
Denni davka cinske chvaly?