Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Toyota Hilux na první fotce! Nejodolnější auto světa se představí co nevidět

28 komentářů

Man Ký
@W.O. PRSCLEY ano, Thundru. A taky spíš Tacomu, než Hiluxe. Hilux ani netuším, jestli se prodává, mid-size americká Toyota je Tacoma.
speedfred
@vecernicek2 Hlavne by mohli do toho montovať aj motory.
V6 3,5 turbo jazdilo v Tundre krásne.
vecernicek2
Bylo by fajn, kdyby Hilux převzal jeden prvek z větší Tundry, totiž stahovací zadní okno. Skvělá věc!
speedfred
@Niemand
Ja sa vymykám všetkým štatisktikám ale chcem pickup v plnej výbave a využívam ho hlavne na prácu.
traveldrive
@Man Ký Thundra? Z ktorej višne si padol?
Mikesus
@speedfred
Jo. Ten diesel je tragédie. Jinak LC by byl parádní.
Barry Lyndon
Bylo by fajn, kdyby výbavové stupně nebyly navázané na tvar karoserie. Ne každý v tom potřebuje vozit 5 lidí a zároveň by uvítal lepší interiér než plastový holobyt. 😊
speedfred
@W.O. PRSCLEY Osla robíš zo seba ty, dalšia diskusia s tebou nemá význam.
Za mňa LC aj Hilux zabilo ten 2,8l dízel.
W.O. PRSCLEY
@speedfred : nedělej ze sebe osla. Prodeje benzínů by byly v ČR a v EU zanedbatelné. Když chceš benzín, objednej si ho z USA. Ale potom nebreč že je spotřeba o 60% vyšší než u nafty. Hilux je užitkové auto se vším všudy.
vecernicek2
@speedfred Věřím, že pro americký trh bude.
praptak
@Mikesus LC jen s naftou je vysloveně hnus.
praptak
@vecernicek2 Víte proč Ranger Raptor, je to snad jediný pickup v Evropě s čistým benzínem, Toyota tu nic takového nenabízí.
praptak
@W.O. PRSCLEY Užitkové auto neznamená traktor.
Mispulda
Tady u těch aut mi vadí nedostatek místa na druhe zadní lavici. Pro děti fajn, ale když tam mají sednout chlapi v holinkách, když jedeme do lesa, tak jsou tam jak sardinky.
Man Ký
@Barry Lyndon mně single cab vůbec nevadí, obzvláště, když RAM i 150ka mají vepředu tři místa, už ani nevím, kdy jsem jel někam ve 4-5
Barry Lyndon
@Man Ký Tak sigle cab je taky trochu extrém, ale ta extra cab, jak zmiňuješ, by mohla mít alespoň o stupeň výbavy víc (aktuálně má jen dva)
Man Ký
@vecernicek2 na práci je podle mého dost luxusní s výjimkou dvoumístné verze, na civilní použití jsou listová pera utrpení. není to sportovní, je to komfortní a při přejezdu nerovností to nemá problém s odskakováním. nižší nosnost by mi osobně nevadila, opravdu těžké zátěže odvezeš na vozíku, opravdu těžké zátěže nechceš nakládat na korbu ve výšce hrudi.
vecernicek2
@Man Ký No, ale právě ten podvozek má horší parametry z pohledu pracovního využití.. A jako sportovní auto teda pick up je zvláštní volba.
Man Ký
@Barry Lyndon jakože single-cab v kombinaci s automatem a třeba Raptor podvozkem? to myslím neumí ani F-150ka. ale celkově ta konfigurovatelnost moc velká není no. Mně by stačil extra cab /ta lavice vzadu/, ušetříš pár centimetrů na délku.
Man Ký
@vecernicek2 u Raptoru ale volíš podvozek, motor je povinně benzín a podvozek za to stojí😊
Man Ký
Niemand
@W.O. PRSCLEY Väčšina pickup-ov mojom okolí sú lešteky. Neviem aký je celkový pomer v SR/ČR. Dalo by sa to odhadnúť z nejakých štatistík typu koľko sa ich predá v top výbavách. Ale pochybujem, že takú štatistiku niekto zverejňuje.
vecernicek2
@W.O. PRSCLEY Vidím kolem sebe překvapivě dost Rangerů Raptor s benzinovým V6... Já bych teda taky osobně volil do pickupu spíš naftu.
vecernicek2
@W.O. PRSCLEY Pravda, v US mají v kompaktní třídě místo Hiluxe Tacomu, otázka je, zda to nebudou chtít sjednotit.
PetrYS
Příspěvek podléhá schvalování.
PetrYS
Ku Bec
W.O. PRSCLEY
@vecernicek2 : nevím, Hilux je pro Američany malý, Toyota tam prodává větší pickupy.