Dalsi neoznacena reklama? Navic se ta sedacka nijak nelisi od jinych obdobnych - podle fotky mame doma prakticky stejnou sedacku, jen od jineho vyrobce.
Nestacilo by prodavat jen tu operku pro nohy? Nebo by to nebylo tak inovativni?
A zakladni slusnost by byla uvest do te reklamy alespon maximalni vahu ditete, ktere tu sedacku smi pouzit. To je totiz casto to hlavni kriterium, ktere presune dite ze sedacky na podsedak.
Emil Holub
0
@JirkaVejrazka možná ne reklama, ale prostě převzali tiskovku, bez jakékoliv další snahy o vlastní přidanou hodnotu. První, co mě napadlo, bylo to samé - já se to liší od běžný sedačky, co mám teď v autě? Jen tou stoličkou?
Anonym
0
@JirkaVejrazka Mate doma stejnou, ale chcete koupit zvlast operku pro nohy a zjistujete, jake dite jde do ni dat...Takze bud kecate, nebo zas tak stejna neni. Jste liny nebo neschopny hledat podrobnosti na strance vyrobce misto napsani ufnukaneho komentare? A uz jste podal stiznost na neoznacenou reklamu? Drzim palce 👍
Michal Chmelař
0
@Adam299
Člověče, umíte číst? Vždyť jste nepochopil ani slovo z komentáře, na který reagujete.
Trtkal
2
Pro děti místo high tech podnožky používáme částečně nafouknutý gymnastický míč. Při nastupování a vystupování je to sice trochu obtížnější, ale zvládnou to a řeší to problém "visících" nohou.
Nestacilo by prodavat jen tu operku pro nohy? Nebo by to nebylo tak inovativni?
A zakladni slusnost by byla uvest do te reklamy alespon maximalni vahu ditete, ktere tu sedacku smi pouzit. To je totiz casto to hlavni kriterium, ktere presune dite ze sedacky na podsedak.
Člověče, umíte číst? Vždyť jste nepochopil ani slovo z komentáře, na který reagujete.