Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

První elektromobil Bentley přijde za rok. Britové prozradili něco z techniky

24 komentářů

del42sa
a kdo o něco takového stojí ?
Horký Rom
@del42sa
No, někdo jistě ano. Jen zjevně ne ty ❤️
Mikesus
@del42sa to by byla stejná otázka i na tvůj příspěvek. Někdo určitě, nebo máš dopředu pocit, že se prodá 0 kusů?
del42sa
@Mikesus o moje pocity vůbec nejde, ale o fakta. Samo Bentley říká, že zájem zázníků o luxusní elektroauta je mizivý a že bude podporovat spalovací auta i po roce 2035. Podobně jsou na tom i Maserati, které pro nezájem zrušilo vývoj elektrického MC20 nebo dění kolem nového elektrického Jaguáru ....

www.novinky.cz/…-miziva-40540130

Dovolil bych si tipnout, že žádná z těch automobilek si nemaluje nějaké závratné prodeje a jde spíše o tech demo a samozřejmě taky o politiku, abychom mohli také řict něco ve smyslu: "umíme taky postavit elektromobil s nízkou uhlíkovou stopou" 😉
Horký Rom
Design, který s noblesou propojuje minulost s vizí budoucnosti, s lehkým, téměř poetickým nádechem retrofuturismu 👍
ptr078
@Horký Rom Ty si to uz videl?
Horký Rom
@ptr078
Ano, dokonce jsem v něm i jel.
ptr078
@Horký Rom 🫡👍🏻 mas divny vkus
Horký Rom
@ptr078
Možná. Ale aspoň nějaký mám, Petře.
Othello
Konečně ! Městské SUV s maximálkou 320 na trhu strašně chybí
Man Ký
@Othello když to jede málo, je to málo, když to jede moc, je to moc😊

kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej😊
ericn
@Man Ký Otázkou je, jestli to vůbec přijde... Myslím, že počkají na propad RR Spectre v tomhle roce a pak se rozhodnou 😉
Man Ký
@ericn BMW má hotovou platformu elektrický sedmy, na tu posadili karosérii velkého kupé, řekli si o 15-20 mega a jsou určitě strašně nešťastní, když se to neprodává nebo prodává😊
ericn
@Man Ký No jasně, otázkou je aby to zrovna Bentley nastálo moc peněz a nedopadli jako Porsche, které díky elektromobilitě strádá. Btw jsem zvědav na čísla RR Spectre, zatím jsem četl, že prodeje padli na půlku roku 2024 😉 Mazec...
Man Ký
@ericn to je mazec! to je takový mazec, že se o tom nikde nepíše. dolož ji prosím zdroj. už tady googluju deset minut a vůbec ni takového se nikde nepíše😊
Ringhofer
Design samotný nemá chybu. Nastavuje zrcadlo GLC EV jehož super-grill není tvarově ani kompozičně v pořádku.
Radek Holodňák
Borci 👍
Bonisek
To bude prodejní šlágr, hahaha
Man Ký
Já ani nepoznám, co je to vlastně za karoserii. Je to fastback pro 21. století?

1884403144.rsc.cdn77.org/…aW1n/9654961.jpg?…
Mokrous
Pokud bude ta zadní značková lampička odnímatelná, třeba na dušičky, tak do toho jdu. Ať zloději věnců vidí, že na to mám.
Ja Prvni a Posledni
@Mokrous

Další sekera pro megeru je u zlodějů připravena dávno.
Mokrous
@Ja Prvni a Posledni to piš někomu, koho to zajímá. Třeba likvidátorům pojišťoven. Nebo všem ostatním, kterým to zvedne pojistku. Mě to nezajímá, Martine, a duševní mrzáci už vůbec ne.
Ja Prvni a Posledni
@Mokrous

Jene, jsi pitomec.
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni Zbytočná chvála, na teba tu nikto nemá. 😉