Design
Design, který s noblesou propojuje minulost s vizí budoucnosti, s lehkým, téměř poetickým nádechem retrofuturismu 👍
Konečně ! Městské SUV s maximálkou 320 na trhu strašně chybí
@Othello když to jede málo, je to málo, když to jede moc, je to moc😊
kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej😊
kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej😊
@Man Ký Otázkou je, jestli to vůbec přijde... Myslím, že počkají na propad RR Spectre v tomhle roce a pak se rozhodnou 😉
@ericn BMW má hotovou platformu elektrický sedmy, na tu posadili karosérii velkého kupé, řekli si o 15-20 mega a jsou určitě strašně nešťastní, když se to neprodává nebo prodává😊
@Man Ký No jasně, otázkou je aby to zrovna Bentley nastálo moc peněz a nedopadli jako Porsche, které díky elektromobilitě strádá. Btw jsem zvědav na čísla RR Spectre, zatím jsem četl, že prodeje padli na půlku roku 2024 😉 Mazec...
Design samotný nemá chybu. Nastavuje zrcadlo GLC EV jehož super-grill není tvarově ani kompozičně v pořádku.
Já ani nepoznám, co je to vlastně za karoserii. Je to fastback pro 21. století?
1884403144.rsc.cdn77.org/…aW1n/9654961.jpg?…
1884403144.rsc.cdn77.org/…aW1n/9654961.jpg?…
Pokud bude ta zadní značková lampička odnímatelná, třeba na dušičky, tak do toho jdu. Ať zloději věnců vidí, že na to mám.
Ja Prvni a Posledni
@Mokrous
Další sekera pro megeru je u zlodějů připravena dávno.
Další sekera pro megeru je u zlodějů připravena dávno.
@Ja Prvni a Posledni to piš někomu, koho to zajímá. Třeba likvidátorům pojišťoven. Nebo všem ostatním, kterým to zvedne pojistku. Mě to nezajímá, Martine, a duševní mrzáci už vůbec ne.
No, někdo jistě ano. Jen zjevně ne ty ❤️
www.novinky.cz/…-miziva-40540130
Dovolil bych si tipnout, že žádná z těch automobilek si nemaluje nějaké závratné prodeje a jde spíše o tech demo a samozřejmě taky o politiku, abychom mohli také řict něco ve smyslu: "umíme taky postavit elektromobil s nízkou uhlíkovou stopou" 😉