Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancer Evolution možná není mrtvý. Bez elektřiny to nepůjde

9 komentářů

Lord Owl
Lancer Sportback = Nissan Leaf (no to mě po....)
Ale jako důkaz morálního propadu této značky je to jasné. Místo starého dobrého Lancera oblouzněným věřícím (bývalým fanouškům) dozajista naservíruje tato již dávno polomrtvá značka pořádný fake..... A pochopitelně do toho dají start-stop, velký tablet a CVTéčko navrch....
Pepa_007
@Lord Owl a pořádnou baterku. Přeci hmotnost dnešních aut vůbec není znát při jízdě. 😉 S omezením na woke 190km/h.
Anonym
@Pepa_007 👍👍👍
Arese
Tak pokud takový nový Lancer Evolution hodláte zkur--t elektrohnusem, tak ho radši ani nevyvíjejte! 🤮🤮🤮
Man Ký
@Arese a doneslo se ti info o tom, že se tři roky WRC jezdila s hybridní dopomocí?😊
Pepa_007
@Man Ký doneslo se ti info, že tato novinka vydržela v mistrovství pouhé tři roky z původně homologovaných pěti? Od sezóny 2025 WRC již bez hybridů. Složité, poruchové, drahé, těžké. 😉
Arese
@Pepa_007 Tomu se říká diskusní K.O.! 😊
Man Ký
@Arese nepochybně. mám v živé paměti, když tady jeden znalec fajnšmekr vykládal, jakou ztrátu jsme utrpěli s odchodem WRX-STi a EVa z rallye a pak koukal do země, když se mu vysvětlilo, že aktuální menší auta jsou daleko agilnější.

v F-1 systém přetrvává, a dokonce nemají ani fofr-klacek, tak nevím, jestli si to sportovností zadá se Škodou Karoq nebo předokolkovýma Alfama😊
Man Ký
@Pepa_007 vzhledem k tomu, že jsem použil minulý čas, mohlo by ti docvaknout, že o tom vím. důvod byl jediný, každé auto stálo dramaticky víc. jinak auta jezdila o hodně rychleji.