Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Elektromobil do půl milionu? Nový BYD Dolphin Surf je dlouhý jako fabia

46 komentářů

rohYpnol
Tohle auto bude pro evropský automotive velký problém.

Ale opět se potvrzují slova rohYpnola. Podpora BEV=podpora Číny. Co naplat... Komu není rady...
Ja Prvni a Posledni
@rohYpnol

Přesně kvák, Boženo Rohypnolová!
lide.cz/…ZGU6NjY4OTMxNDc3
Michal Chmelař
@rohYpnol
Listy Cyrila Höschla, Reflex 49/2009, str.50-51.
"Jestliže o sobě mluví ve třetí osobě normální dospělí lidé (politici), bývá to obvykle projev určité pózy a někdy i narcismu (řečník je sám sobě obdivovaným objektem, o kterém nejen mluví, ale o který se i stará)."
rohYpnol
@Michal Chmelař
Beru to jako uznání z tvojí strany, že rohYpnol je normální dopělý člověk. To se tady pár jedincům nebude líbit a nejspíš dostaneš világoš 😁

Co už, hodně štěstí 😉
Michal Chmelař
@rohYpnol
Já to zase beru jako uznání z tvojí strany, že ta diagnóza narcismu na tebe sedí, anonymní účte Narcisi Holube! 😄
rohYpnol
@Michal Chmelař
V tom případě mi nezbyde než to brát jako potvrzení toho, že jsi skutečný advokát matlal, co má problém s analytickým myšlením 😄

Protože autor psal "projev určité pózy A NĚKDY i narcismu". Takže pokud jsi dospěl k tomuto závěru, tak si zjevně domýšlíš vlastní závěry, protože nic z toho co jsem uvedl k tvému závěru nevede.

Advokát by si opravdu neměl věci jen tak domýšlet... Ale ber to jen jako přátelskou radu rohYpnola 😁
Michal Chmelař
@rohYpnol
Materiálu pro to, abych si na jeho základě mohl oprávněně domyslet, že jsi nejen pozér, ale i Narcis Holub, tu postuješ denně mraky. Jen těch diskusí, kde píšeš, že "rohypnol má pravdu" ... 😄

Čím víc se budeš rýpat v exkrementu, Narcisi Holube, tím víc bude smrdět ... 😄
rohYpnol
@Michal Chmelař
rohypnol má pravdu... víš proč to píšu? Protože rohypnol má pravdu 😁
A ano, díky za potvrzení toho, že si opravdu jen domýšlíš. Viz www.auto.cz/diskuse/98870/1#…
Michal Chmelař
@rohYpnol
Chytrému napověz, hloupého kopni ...
rohYpnol
@Michal Chmelař
Promiň, ale o nakopnutí budeš asi muset požádat spíš piráty... 😁
argejev
@Michal Chmelař...treba zablokovať a ignorovať. Nemuselo by sa to volať hatelist. Skôr ignore list 😊
rohYpnol
@argejev
Nemám s tím problém. Já budu jedině rád, když mě pár diskusních jedinců bude ignorovat. Já o jejich názory nestojím. Bohužel, například ulhaná opička na mě neustále reaguje, přestože je na mém HL a nikdy mu neodpovím a vůbec mě nezajímá, co zde píše, protože pro mě přestal existovat.
Ja Prvni a Posledni
@rohYpnol

Vánoce se blíží, holube, mákni na tom ještě víc, nebo si budeš jen stěžovat, že kvůli EU ti nic nevychází. 😊
Man Ký
@rohYpnol tak to je musím říct zdrcující. možná spáchám sebevraždu.
jen je celkem zajímavé, že já jsem tě měl na ignore půl roku a v každém příspěvku jsi toho využíval a psal jsi mi různý bláboly. takže teď činím totéž.
Michal Chmelař
@argejev
Ano, v principu máte pravdu, však už se v tom umění ignorovat nejrůznější holuby lepším. Tady jsem neodolal, zrovna jsem si o ryhopnolově problému něco četl a přesně se mi to vybavilo po přečtení jeho příspěvku.

Ale zase kdyby to s tím ignore listem udělali všichni, diskuse tady by se buď smrskly na třetinu, což by rozesmutnilo redakci, nebo by si musel rohypnol už definitivně povídat jen sám se sebou a hrozila by mu smrt z přepracování.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Musím tě dost zklamat. Opět ses sekl v analýze. Na mém HL jsou odhadem cca 3 lidé, z toho jeden pravděpodobný multinick s více účty. Takže opravdový zlomek zdejších, jako celek slušných diskusních kolegů.
Ja Prvni a Posledni
@rohYpnol

Zlomek? Pán Zlomek?!
Man Ký
@rohYpnol já bych řekl, že o tvoje názory tady nestojí tak 90% lidí, považují tě za totálního debyla a trolla. počkej si na konec roku. budeš znovu vyhlášen za nejaktivnějšího diskutéra a pod tím si z tebe budou všichni dělat pr..l.
traveldrive
@Man Ký Aby si sa nedivil vlastným percentám "debYle"... 😁 😁 😁 Že ťa hanba nefackuje. Vráť sa do základnej školy, ťuťulo.
Man Ký
@traveldrive a víš, že když to napíšeš normálně, tak to ten systém vykřížkuje?😊 kámo na mě si s pravopisem fakt nepřijdeš😊
traveldrive
@Man Ký Tak asi by bolo vhodné písať slušnejšie, že... Radšej ako za slušňáka budeš za blba? 😁
Arese
Jděte už s těma elektrojebkama do pr.. yč a čínskejma tuplem! (Skoro) nikoho to tady nezajímá! 👎
rohYpnol
@Arese

Díky zelenurudé ideologii EU bohužel tyhle zázraky budou muset zajímat víc a víc lidí. Tady se díváš na nový rodinný vůz podle přání EU... Už se těším, jak s tímhle pojedou paštikáři do Bulharska... 😁
ericn
@rohYpnol Tak snad raději Citigo 😄
rohYpnol
@ericn
Jako raději Citigem do Bulharska? No, vlastně máš pravdu. Raději spalovák 1.0 mpi. Souhlas 😉
Man Ký
@rohYpnol miluju ten tvůj despekt. jel jsem do Bulharska se 440i cabrio, protože mě řízení baví, celodenní výlet, srbské hory byly nádherné, po cestě jídlo v místních hospodách, potom jsem sjezdil ještě kus Bulharska k tureckým hranicím, teď se zase jezdí přes Rumunsko, aby ses vyhnul maďarsko-srbské hranici... pátá dovolená ten rok, o paštikách😊
kam ses vypravil ty se svojí Fábií? Monaco, nebo Sardínie?
ericn
@Man Ký Tak to si dost slabý, brácha tam jel s Kiou Picanto. Tvl slušný masakr, ale normálně dojel 😄 Zkus to s tímhle BYDem, pose*eš se...
Man Ký
@ericn já jsem narážel na ty paštikáře, co jezdí do Bulharska. naši dědci a fotři jezdili do Bulharska škodovkou, co měla 60 koní či kolik...
ericn
@Man Ký No hele já bych tak klidně s tou 85kW Fabií IV jel. Jo se "stodvácou" by to asi byl masakr...
Hendly
@Arese
Jenze ono nekdo o “tady”
Tohle je globalni model se kterym evropske znacky bojuji na globalnim trhu.
Hendly
BYD ma 27% dovozni clo.

Je jen otazka casu kdy tohle zvalcuje tridu fabie.
traveldrive
@Hendly Kúp si okuliare. Auto tejto veľkosti a "kvalít" nemá na autá triedy Fabie ani omylom.
rohYpnol
@Hendly
No, opět potvrzuješ, že nevíš nic ani o autech 😁
BYD Doplhin Surf délka 3990 mm
Fabia délka 4108 mm
Rozdíl 11 cm, což je rozdíl třídy... Smolík.

A než se opět nesmyslně odkážeš na autora článku, tak on píše TÉMĚŘ a navíc se odkazuje na minulou generaci, nikoliv tu současnou. Takže smolík.
Man Ký
@rohYpnol další drtivé vítězství! rohypnol poráží na hlavu advokáty, inženýry, doktory, ekonomy, politiky! rozumí všemu a čemu ne, to umí vygooglovat! v občanském životě se zatím moc neprojevuje, bydlí s rodiči a dívku si ještě nenašel, ale už brzy najde😊
Hendly
@rohYpnol
Tak znova. Na tohle auto je 27% clo. Jezdi za polovinu toho co spalovak a auta této velikosti jezdi kolem komina.
Je uplne jedno 10 cm. Je uplne jedno zda zrovna tento model.
Jiste ale je, že tahle auta do par let zvalcuji trh.
rohYpnol
@Hendly

10 cm je jedno? Je to rozdíl v podstatě jedné třídy!!! 😁 😁
A 10 cm není to klíčové. To klíčové je opravdu místo uvnitř a velikost kufru!!! A tam to je jasný rozdíl třídy proti Fabii!!!

Takže smolík hujere, opět jsi mimo.
traveldrive
@Hendly Pletieš hlúposti. Na rozdiel od tohto Fabia má kufor. Objem je nezaujímavý, lebo kufor je krátky a vysoký, zle využiteľný, rozdiel v neprospech číny 72 litrov. Interiér je pre 4 osoby. 5 ľudí tam nenapcháš, do Fabie sa to na krátku vzdialenosť dá. Za ako-tak prijateľnú cenu dostaneš výkon 65 kW. Na auto ťažké 1,4 tony je to akceptovateľné minimum. 118 mm na dĺžku je rozdiel triedy, 6 cm na šírku je tiež dosť, rázvor o 6,4 cm kratší. Menšie auto, slabšie, horšie použiteľné, pritom stále markantne drahšie nikoho nezvalcuje.
ericn
@traveldrive Henly je opět mimo, plete si třídy, navíc do toho nacpe clo... Ale co, je to elektrika, tak to musí vyhrát, i kdyby na chleba nebylo. Co na tom, že je ten BYDík dražší než ta o třídu větší Fabie a vlastně to zvládne jen jízdu ve městě... 😉
Hendly
@ericn
Presne, clo sice zveda cenu o 1/3 ale asi je to neco nedůležitého. ..
ericn
@Hendly tvl a? Clo tam bude nějaké vždy, ale auto se nezvětší 😉 Jsi o třídu jinde Hendly. Kdo chce Fabii, nekoupí elektrický BYD, co dojede sotva přes město...
traveldrive
@Hendly Nie, clo len znížilo maržu nenažraným obchodníkom. Snáď si nemyslíš, že po zrušení cla by klesla o 27%, taký naivný snáď nie si ani ty.
Hendly
@ericn
Nechces chapat co?😊
Je uplne jedno jestli je zrovna tenhle model o 10cm mensi.
Mas uz tu celkem dospele EV ktere by bez 27% cl bylo pod cenou fabie, ale jezdilo by za polovocni naklady.
A to ji v roce 2025.
Ty modely proste prijdou.
traveldrive
@Hendly Na tom nie je čo chápať. Píšeš nezmysly. Ešte raz - je úplne jedno, koľko by čínske EV stálo bez cla, to clo proste je a neobídeš ho. A ani bez neho cena o 27% neklesne, to je len tvoja naivná predstava, realita je celkom inde. Si mimo. Polovičné náklady? Aká je návratnosť pri malom aute na jazdy okolo komína, ktoré za rok urobí možno 10-15 tis. km, niekedy ani to nie?
Horký Hrom
@traveldrive Nesúhlas 👎👎👎
rohYpnol
@Hendly

😁 Ty jsi opravdi opět potvrdil vlastní blbost na kvadrát!!!

To že Dolphin Surf je jiná třída než fabia nechme stranou, t oje na tebe moc složitá úvaha.

Ale vraťme se ke clu 27% Ty tady argumentuješ jak je levný a prodražuje jej jen clo. Jenže ty OPĚT VŮBEC NECHÁPEŠ ZÁKLAD!!!

TO CLO 27% TU JE, PROTOŽE TU JE ČÍNSKÁ DOTACE VYČÍSLENÁ NA 27% !!! 😁 😁 😁 😁 😁

Takže dejme 27% dotaci na Fabii, a je vymalováno. Dolphin Surf je od 0,5M, Fabia bude od 0,3M 😁 😁 😁
Horký Hrom
@Hendly Clo zrušit a začít dotovat 👍👍👍