Novinky
Hammunasakra Fanklub
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hammunasakra Fanklub
Hammunasakra Fanklub
Tvrzení že "..Nový čas má smysl jen tehdy, pokud změníte celou parkovací zónu – například přejedete z parkoviště před obchodem do městské zóny s jinou regulací. Tam skutečně začínáte nové stání a nový čas se nastavuje oprávněně..." je zajímavý výklad.
Je to takhle uvedeno v nějakém právním předpisu ?
Je to takhle uvedeno v nějakém právním předpisu ?
A co tohle - "..Strážníci při obchůzce parkoviště běžně zapisují čas a registrační značku. Když se po čase vrátí a uvidí stejné auto na stejném místě, ale s novým časem příjezdu, je to pro ně jasný signál, že kotouč čas přepnul. ..."
Rozumím správně že když z parkoviště regulérně odjedu a třeba za dvě hodiny se vrátím a zaparkuju na stejném místě, pokuta mě díky velice důmyslné kontrole měštáků taky nemine ?
Rozumím správně že když z parkoviště regulérně odjedu a třeba za dvě hodiny se vrátím a zaparkuju na stejném místě, pokuta mě díky velice důmyslné kontrole měštáků taky nemine ?
@Othello
Je to samozřejmě nesmysl. Opět z roviny teorie. Určitě si při každém příchodu a kontrole policista namaluje plánek a zapíše polohy všech aut a časy... 😁
Mimochodem, takže když tedy nestačí přijít k autu, když nestačí an přeparkovat, tak když odjedu, objedu si kolem jedno kolečko a znnovu zaparkuji, tak jsem rozhodně nestál v kuse a jde o nové stání.
Tyhle články jsou prostě blbosti z roviny teorie. Stejně jako parkování na místech "pro matky" atp.
Ad zabavit, důkazní materiál... Určitě měšťák kvůli tomu rozbije okénko... Prostě nesmysl za nesmyslem z roviny teorie.
Je to samozřejmě nesmysl. Opět z roviny teorie. Určitě si při každém příchodu a kontrole policista namaluje plánek a zapíše polohy všech aut a časy... 😁
Mimochodem, takže když tedy nestačí přijít k autu, když nestačí an přeparkovat, tak když odjedu, objedu si kolem jedno kolečko a znnovu zaparkuji, tak jsem rozhodně nestál v kuse a jde o nové stání.
Tyhle články jsou prostě blbosti z roviny teorie. Stejně jako parkování na místech "pro matky" atp.
Ad zabavit, důkazní materiál... Určitě měšťák kvůli tomu rozbije okénko... Prostě nesmysl za nesmyslem z roviny teorie.
Hammunasakra Fanklub
Tvl parkovací kotouč? V roce 2026? Fakt "zajímavé" hardwarové retro řešení softwarového problému ala rok 1926. Něco jako zpomalovací práh a podobné pikačoviny... 😃
Především je to trestný čin podvodu se všemi důsledky.
Ozývají se i názory, že by si řidiči klidně platili i sto korun za hodinu, pokud by bylo parkoviště řádně hlídané nebo pod dohledem kamerového systému. To je ptákovina. Lidi chtějí platit a ještěbýt hlídáni kamerou. Jinak měšťák nemá co dělat na soukromém pozemku a ještě vybírat pokuty. Ti by nejradši vybírali i za kola i koloběžku. Kdyby supermarket zavedl placené stání ihned, tak se může rovnou sbalit.